Na nasledujucej fotke mi tecie olej, zial neviem prist na to odkial. Neviete co je to za cast? Tecie presne v strede fotky na tej presvetlenej casti. .link.
Na nasledujucej fotke mi tecie olej, zial neviem prist na to odkial. Neviete co je to za cast? Tecie presne v strede fotky na tej presvetlenej casti.
http://obrazky.volne.eu/show.php/1667_fotografia0010.jpg.html
netesni ti prevodofka mederak, ale podla obrazku to neni nic strasneho. mas to len trosku utecene a na zem to nekvapka - tak je? demontovat kvolj tomu prevodovku... nerobil by som to, pockal by som na vymenu spojky asi.
netesni ti prevodofka mederak, ale podla obrazku to neni nic strasneho. mas to len trosku utecene a na zem to nekvapka - tak je? demontovat kvolj tomu prevodovku...:nevim:nevim nerobil by som to, pockal by som na vymenu spojky asi.
no mne to pripada, ze to tecie viac nez dost. Da sa to nejako utesnit, ci treba vymenit komplet tesnenie? Je to komplikovane vymenit?
no mne to pripada, ze to tecie viac nez dost. :( Da sa to nejako utesnit, ci treba vymenit komplet tesnenie? Je to komplikovane vymenit?
no a keď to budeš mať dolu tak skontroluj spojku poprípade vymeň čo treba a nezabudni na simering za zotrvákom na kľuke! ten vymeň určite!
no a keď to budeš mať dolu tak skontroluj spojku poprípade vymeň čo treba a nezabudni na simering za zotrvákom na kľuke! ten vymeň určite!:-d