Zdravím nemáte někdo dobrou hadici na ZX14 benzín (fotku bych poslal) je zapojená pod termostatem a malým obloukem hned zahnutá dozadu za hlavu motoru. V náhradních dílech tyto hadice nikdo nevede. Nevíte někdo čím jí nahradit nebo kde sehnat druhovýrobu? Děkuji za radu neb pomoc. Milan
Zdravím nemáte někdo dobrou hadici na ZX14 benzín (fotku bych poslal) je zapojená pod termostatem a malým obloukem hned zahnutá dozadu za hlavu motoru. V náhradních dílech tyto hadice nikdo nevede. Nevíte někdo čím jí nahradit nebo kde sehnat druhovýrobu? Děkuji za radu neb pomoc. Milan
27.03.2011 18:44 -
Re: Hadice u termostatu chlazení ZX14 benzín
Na vrakovišti v Chrášťanech hadici nemají - tam jsem volal hned při závadě - bydlím 5 min od Rudné. Náhradní díly od všech prodejců to navedou, protože se jim to nevyplatí držet na skladě. Napojit nejde , protože je to už houbovité - Hned u napojení na trubku to bylo prasklé, tak jsem jí za prasklinou uříznul a nasadil zdravou částí na trubku, ale vydrželo to dva dny a zase kape. Potřebuji poradit - jeden konec hadice je klasika na nasazení na trubku a druhý je zakončen nalisovaným bajonetem, který se zasouvá do topení, nechci experimentovat - proto dotaz - když bych sehnal odpovídající průměr hadice rozříznul bych ten konec na bajonetu lze na něco nasadit nová hadice a zatáhnout sponou na bajonet, nebo tam na to nebude žádný prostor a jsem v prd... máte s tímto někdo zkušenost? Nevím jak sem do fora vložit fotky této hadice, proto snad pokud by se našel někdo kdo by poradil - dám fotky na náš web - .link. -
Děkuji za jakoukoliv radu
Na vrakovišti v Chrášťanech hadici nemají - tam jsem volal hned při závadě - bydlím 5 min od Rudné. Náhradní díly od všech prodejců to navedou, protože se jim to nevyplatí držet na skladě. Napojit nejde , protože je to už houbovité - Hned u napojení na trubku to bylo prasklé, tak jsem jí za prasklinou uříznul a nasadil zdravou částí na trubku, ale vydrželo to dva dny a zase kape. Potřebuji poradit - jeden konec hadice je klasika na nasazení na trubku a druhý je zakončen nalisovaným bajonetem, který se zasouvá do topení, nechci experimentovat - proto dotaz - když bych sehnal odpovídající průměr hadice rozříznul bych ten konec na bajonetu lze na něco nasadit nová hadice a zatáhnout sponou na bajonet, nebo tam na to nebude žádný prostor a jsem v prd... máte s tímto někdo zkušenost? Nevím jak sem do fora vložit fotky této hadice, proto snad pokud by se našel někdo kdo by poradil - dám fotky na náš web - http://www.vestaveneskrinesch.cz/BX-Club.html -
Děkuji za jakoukoliv radu
31.03.2011 08:36 -
na bazošu a aukru je na nd ZX 1.4 toho dost , stačí se kouknout .
jinak Rubena - firma na pryže a prachovky u Náchoda , Hronov.
Sežeň druhou.
na bazošu a aukru je na nd ZX 1.4 toho dost , stačí se kouknout .
jinak Rubena - firma na pryže a prachovky u Náchoda , Hronov.
Sežeň druhou.
05.04.2011 15:41 -
ahoj mišáku teď vidím, že jsi mi odpovídal na můj dotaz. To už jsem vyřešil, ale trápí mne jíná věc - posílal jsem Ti zprávu zda se nemůžeš podívat na moje dotazy - Spínač kontrolky tlaku oleje a kontrolky??? díky Milan
ahoj mišáku teď vidím, že jsi mi odpovídal na můj dotaz. To už jsem vyřešil, ale trápí mne jíná věc - posílal jsem Ti zprávu zda se nemůžeš podívat na moje dotazy - Spínač kontrolky tlaku oleje a kontrolky??? díky Milan
06.04.2011 12:38 -