nazdar mam jednu otázku: ma prevodovka z 1,9D dlhšie rýchlostne stupne ako z 1,7D??
nazdar mam jednu otázku: ma prevodovka z 1,9D dlhšie rýchlostne stupne ako z 1,7D??
a prevodovku z 1,7 TD dopasujem na 1,9 D Myslim tým prírubu a spojku. Dakujem
a prevodovku z 1,7 TD dopasujem na 1,9 D Myslim tým prírubu a spojku. Dakujem :palec:-))))
Nevím čím se převodovky D a TD liší ,snad mimo nepatrně odlišného zpřevodování,ale nic jsem na pežotu nepozoroval.Původně byl 1,8 (u citroenu 1,7) TD ale pak tam byl dán motor 1,9D ale převodovka zůstala.Jen mi subjektivně přišlo,že 4 a 5° mohli být kratší ale to byl jen můj pocit a nejel jsem stejné auto se správnou kombinací motoru a převodovky.
Příruba se memusí dopasovat vůbec (viz můj býv P405-tři motory a stejná převodovka a spojka)Snad se liší spojka z TD převodovky od spojky z D převodovky,ale to nwn jistě.
Nevím čím se převodovky D a TD liší ,snad mimo nepatrně odlišného zpřevodování,ale nic jsem na pežotu nepozoroval.Původně byl 1,8 (u citroenu 1,7) TD ale pak tam byl dán motor 1,9D ale převodovka zůstala.Jen mi subjektivně přišlo,že 4 a 5° mohli být kratší ale to byl jen můj pocit a nejel jsem stejné auto se správnou kombinací motoru a převodovky.
Příruba se memusí dopasovat vůbec (viz můj býv P405-tři motory a stejná převodovka a spojka)Snad se liší spojka z TD převodovky od spojky z D převodovky,ale to nwn jistě.
no ide o to ze sa mi 5ka zda dost pomala na mojom citrone teraz tam mam 1,7D a po rovine pita 6tku a a chcem dat 1,9D motor ale na takej prevodovke velky rozdiel asi nepocitim co mam teraz diki chlapci
no ide o to ze sa mi 5ka zda dost pomala na mojom citrone teraz tam mam 1,7D a po rovine pita 6tku a a chcem dat 1,9D motor ale na takej prevodovke velky rozdiel asi nepocitim co mam teraz :D diki chlapci :)
Prehodis to bez problemov. 6tku to "pita" ale motor by ju neutocil ... ale vymenu 1.7 za 1.9 neviem neviem, bud si zozen 1.7TD alebo sa na to vykasli myslim ...
Prehodis to bez problemov. 6tku to "pita" ale motor by ju neutocil ... ale vymenu 1.7 za 1.9 neviem neviem, bud si zozen 1.7TD alebo sa na to vykasli myslim ...
Dle mne nebude rozdíl žádný,snad je v tom,že 19 (záleží jaký typ)bude asi trošku "silnější" (17=43kW,19=47 nebo 51kW)
Dle mne nebude rozdíl žádný,snad je v tom,že 19 (záleží jaký typ)bude asi trošku "silnější" (17=43kW,19=47 nebo 51kW)
no som sklamany som myslel ze to daco zrobi no skoda inak ako rozoznam 47kW od 51kW???
no som sklamany som myslel ze to daco zrobi no skoda inak ako rozoznam 47kW od 51kW???
Myslim ze to fakt nema vyznam - samozrejme ak mas polomrtvu 1.7D a vymenis to za bezproblemovy 1.9D tak to pocitis ... ale inak bez ohladu na to ci to bude 47 alebo 51kw verzia tak ta prace a investice za to moc nestoji
Myslim ze to fakt nema vyznam - samozrejme ak mas polomrtvu 1.7D a vymenis to za bezproblemovy 1.9D tak to pocitis ... ale inak bez ohladu na to ci to bude 47 alebo 51kw verzia tak ta prace a investice za to moc nestoji :)
51 kW verzia ma oznacenie D9B to becko je na konci a ma ine sanie z kazdeho valca ide sacia rura a na vrchu sa napajaju do takej velkej ciernej krabice co je zasobnik vzduchu a az znej ide hadica na filter pricom 47ka ma sanie spojene rovno na hlave do jednej rury a z tej ide hadica na filter to je take najrychlejsie rozoznanie no som sklamany som myslel ze to daco zrobi no skoda inak ako rozoznam 47kW od 51kW???
51 kW verzia ma oznacenie D9B to becko je na konci a ma ine sanie z kazdeho valca ide sacia rura a na vrchu sa napajaju do takej velkej ciernej krabice co je zasobnik vzduchu a az znej ide hadica na filter pricom 47ka ma sanie spojene rovno na hlave do jednej rury a z tej ide hadica na filter:-)))) to je take najrychlejsie rozoznanie
hmm tak potom mi doma stoji 51kW noo ta 1,7 co mam neide bohvie ako ked pritlacim tak dymi pomenil som spicky vstrekov to trocha pomohlo ale stale je za mnov cierna clona pomohlo by dat nastavit cerpadlo??? vzduchovy filter som nedavno menil zatial diki chlapci
hmm tak potom mi doma stoji 51kW :D noo ta 1,7 co mam neide bohvie ako ked pritlacim tak dymi pomenil som spicky vstrekov to trocha pomohlo ale stale je za mnov cierna clona :D pomohlo by dat nastavit cerpadlo??? vzduchovy filter som nedavno menil zatial diki chlapci :)
Idealne odniest do nejakeho bosch servisu nech ti presne nastavia jak cerpadlo tak vstreky ...
Idealne odniest do nejakeho bosch servisu nech ti presne nastavia jak cerpadlo tak vstreky ...
no to by bolo super len ceny prace na Sk previsuju cenu mojho auta no skusacku na vstreky mam to neni problem len tie vymedzovacie podlozky tazko zohnat no mamnahradu za nich vstreky mam v pohode uz no aj tak to dymi ked idem nad 110 chcelo by to asi TD motor a vykaslat sa na D
no to by bolo super len ceny prace na Sk previsuju cenu mojho auta :( no skusacku na vstreky mam to neni problem len tie vymedzovacie podlozky tazko zohnat :( no mamnahradu za nich :) vstreky mam v pohode uz no aj tak to dymi ked idem nad 110 :( chcelo by to asi TD motor a vykaslat sa na D :D
tvoje auto nema hodnotu ani 140e ? lebo co viem tak u nas bolo50eur nastavenie cerpadla,kontrola na stolici ,a vstrekovace boli 20eur za kus - vycistenie ,nastavenie,povrchova antikorozna uprava
tvoje auto nema hodnotu ani 140e ? :D lebo co viem tak u nas bolo50eur nastavenie cerpadla,kontrola na stolici ,a vstrekovace boli 20eur za kus - vycistenie ,nastavenie,povrchova antikorozna uprava
no to by bolo super len ceny prace na Sk previsuju cenu mojho auta no skusacku na vstreky mam to neni problem len tie vymedzovacie podlozky tazko zohnat no mamnahradu za nich vstreky mam v pohode uz no aj tak to dymi ked idem nad 110 chcelo by to asi TD motor a vykaslat sa na D
No ide o teba ci chces alebo nechces mat spolahlive auto
No ide o teba ci chces alebo nechces mat spolahlive auto :)