Zdravím Vás . Mám problém že vpredu približne v strede auta kvapka olej . Je tam taka strieborna kovova niečo ako matka na asi 12 kluc alebo niečo podobne a ztej to kvapka, da sa to dotiahnut ? Je to olej z prevodovky ? Ak mi viete niekdo poradit tak vam dakujem za každu radu .
Zdravím Vás . Mám problém že vpredu približne v strede auta kvapka olej . Je tam taka strieborna kovova niečo ako matka na asi 12 kluc alebo niečo podobne a ztej to kvapka, da sa to dotiahnut ? Je to olej z prevodovky ? Ak mi viete niekdo poradit tak vam dakujem za každu radu .
hmm v strede auta je vyfuk ... myslis v strede motora alebo v strede prevodovky ? Aky mas motor ?
hmm v strede auta je vyfuk ... :) myslis v strede motora alebo v strede prevodovky ? Aky mas motor ?
ako pise tief nevieme o tvojom citrone ani n! rok vyroby, motorizaciu. moze to byt skrutka na tlakovom regulatore, moze to byt hlavna trubka do regulatoru moze to byt tisic veci najlepsie hodit foto miesta a radi poradime
ako pise tief nevieme o tvojom citrone ani n! rok vyroby, motorizaciu. moze to byt skrutka na tlakovom regulatore, moze to byt hlavna trubka do regulatoru moze to byt tisic veci :-)) najlepsie hodit foto miesta a radi poradime :-d
Prepačte som si to nejak neuvedomil ani čo som napisal .. Auto je r.v 1994 a je to 1.9 diesel . A tečie to vpredu pod motorom približne v strede skusim to cvaknut a pošlem foto . Dakujem zatial
Prepačte som si to nejak neuvedomil ani čo som napisal :D .. Auto je r.v 1994 a je to 1.9 diesel . A tečie to vpredu pod motorom približne v strede skusim to cvaknut a pošlem foto . Dakujem zatial
Skus nafotit, este otazka co tecie ? Cerny spaleny motorovy olej alebo smradlavy olej co smrdi ako bolava noha ?
Skus nafotit, este otazka co tecie ? Cerny spaleny motorovy olej alebo smradlavy olej co smrdi ako bolava noha ? :)
uz ten rok je cudny ked bxko prestali vyrabat tusim 93tom s 94kou som sa Ja vobec nestretol.
uz ten rok je cudny ked bxko prestali vyrabat tusim 93tom:-)))) s 94kou som sa Ja vobec nestretol.
Tak som Vam to odfotil chalani a ak mi viete niekto poradit tak sa prosim ozvite .. A dalej sa mi dnes vyskitol dalši problem auto naštartuje ale dlho toči nechce naskočit ked naskoči tak vydrži 20sekund a skape nema otačky a skušal som ho odvzdušnovat a natlačit naftu cez pumpu , z odvzdušnovaka stale siči vzduch myslite že to može byt problem že niekde taha vzduch ? dakujem
Tak som Vam to odfotil chalani a ak mi viete niekto poradit tak sa prosim ozvite .. A dalej sa mi dnes vyskitol dalši problem auto naštartuje ale dlho toči nechce naskočit ked naskoči tak vydrži 20sekund a skape nema otačky a skušal som ho odvzdušnovat a natlačit naftu cez pumpu , z odvzdušnovaka stale siči vzduch myslite že to može byt problem že niekde taha vzduch ? dakujem
Přílohy: DSC00783.JPG ( 531363b ) - DSC00780.JPG ( 391184b ) -
No tak ja ten rok neviem určite lebo v papieroch je r.v 1996 a to nechapem a ked som sa pytal majitela tak povedal že 1994 ale to už fakt neviem aky to je rok takže som napisal čo mi bolo povedane .
No tak ja ten rok neviem určite lebo v papieroch je r.v 1996 a to nechapem a ked som sa pytal majitela tak povedal že 1994 ale to už fakt neviem aky to je rok takže som napisal čo mi bolo povedane .
tak to je uz max. blbost ze 96tka nemas ty xantiu? neviem co je neviem zobrazit ani stiahnut foto posli mi ich do mailu hiero@zoznam.sk pozriem a poradim!
tak to je uz max. blbost ze 96tka nemas ty xantiu? neviem co je neviem zobrazit ani stiahnut foto posli mi ich do mailu hiero@zoznam.sk pozriem a poradim!;-)
Ok posielam ti ich na mail . Ja viem že je to blbost ale tak je to v papieroch a papiere zo všetkym sedia aj maly aj velky technicky aj šetko VIN všetko proste sedi a r.v je 1996 tak neviem no .. A nie, mam BX na 100 %
Ok posielam ti ich na mail . Ja viem že je to blbost ale tak je to v papieroch a papiere zo všetkym sedia aj maly aj velky technicky aj šetko VIN všetko proste sedi a r.v je 1996 tak neviem no .. A nie, mam BX na 100 % :)
Chalani tie fotky neviem prečo ale nejdu zobrazit tak som si ich pridal do osobnej galerie tu v profile tak si to prosim Vas pozrite tam , mam tam fotky toho odkial mi tečie ten olej je to ten strieborny šrob nad tou miskou alebo skuste tu : .link. . Dakujem
Chalani tie fotky neviem prečo ale nejdu zobrazit tak som si ich pridal do osobnej galerie tu v profile tak si to prosim Vas pozrite tam , mam tam fotky toho odkial mi tečie ten olej je to ten strieborny šrob nad tou miskou alebo skuste tu : http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/1389982_4498234604de4004bac919.jpg . Dakujem
no na fotke mas vypustnu srubu na prevodovke ale tak ta nie je na 12tku kluc a skor sa mi zda ze to ti unika olej dade visie len to steka po prevodovke v tej nadobke mi to pripomina LHMku no nesom si isty najlepsie je dvihnut auto a pozriet zdola aj zhora z kade to tecie na tom mieste to moze byt prepadova trubka od serva co sa napaja na hadicku tam to tesni konus takze dotiahnutie by pomohlo serno ti ide dobre ???
no na fotke mas vypustnu srubu na prevodovke ale tak ta nie je na 12tku kluc :) a skor sa mi zda ze to ti unika olej dade visie len to steka po prevodovke v tej nadobke mi to pripomina LHMku no nesom si isty najlepsie je dvihnut auto a pozriet zdola aj zhora z kade to tecie :) na tom mieste to moze byt prepadova trubka od serva co sa napaja na hadicku tam to tesni konus takze dotiahnutie by pomohlo :) serno ti ide dobre ???
ako pise pebox. to bude unikat niekde hore. ak to ma zelenkavy nadych ten olej tak to je lhm a ta steka. napada ma spoj na hydrocerpadle to je predsa na prevodovke a trubka vchadza do cerpadla presne v rovine spoju motor prevodovka. ak to je motorovy olej tak najkor gufero na vacke a tesnenie vika ventilov a ak je to prevodovy tak gufero poloosi najskor
ako pise pebox. to bude unikat niekde hore. ak to ma zelenkavy nadych ten olej tak to je lhm a ta steka. napada ma spoj na hydrocerpadle to je predsa na prevodovke a trubka vchadza do cerpadla presne v rovine spoju motor prevodovka. ak to je motorovy olej tak najkor gufero na vacke a tesnenie vika ventilov a ak je to prevodovy tak gufero poloosi najskor:-))))
Bx 94 je uplne normalne, BXo sa predavalo zaroven s xantiou ( dopredaj bx ) ... aj 96 by teoreticky bolo mozne ak by niekto kupil salonoveho leziaka ... co sa uniku tyka podla farby je to fakt LHM ... nema nahodov 1.9D cerpadlo vpredu dole ako benzinaky ? potom by zostavali bud prepady alebo ta jedna spagetka co ide od brzdoveho valca do kocky ... Jedina rada - poriadne poumyvat a hladat s fotky sa to fakt zistit neda.
Bx 94 je uplne normalne, BXo sa predavalo zaroven s xantiou ( dopredaj bx ) ... aj 96 by teoreticky bolo mozne ak by niekto kupil salonoveho leziaka ... co sa uniku tyka podla farby je to fakt LHM ... nema nahodov 1.9D cerpadlo vpredu dole ako benzinaky ? potom by zostavali bud prepady alebo ta jedna spagetka co ide od brzdoveho valca do kocky ... Jedina rada - poriadne poumyvat a hladat ;) s fotky sa to fakt zistit neda.
No tak skusim auto teda pozriet zospodu len neviem kedy lebo nemam možnost jamy ani ničoho podobneho tak to bude asi musiet počkat do vykendu a nemohlo by byt že by bol ten vypustny šrob s predovky len povoleny ? že by som ho skusil dotiahnut ? No to neviem či to je LHM alebo olej lebo mam ktomu blby pristup a je to take už šelijake no
No tak skusim auto teda pozriet zospodu len neviem kedy lebo nemam možnost jamy ani ničoho podobneho tak to bude asi musiet počkat do vykendu a nemohlo by byt že by bol ten vypustny šrob s predovky len povoleny ? že by som ho skusil dotiahnut ? No to neviem či to je LHM alebo olej lebo mam ktomu blby pristup a je to take už šelijake no :nevim
1,9D ma cerpadlo na prevodovke ako 1,7D ale neviem ako vyzera turbo no ked nemas zvihak tak len staci zdvihnut na maximalku pred predne kolesa dat tehly a vyjst na ne potom mas dots miesta pod motorom ja som tak pretesnoval olejovu vanu ked som este namal pristup k jame a v pohode to slo
1,9D ma cerpadlo na prevodovke ako 1,7D ale neviem ako vyzera turbo :-o no ked nemas zvihak tak len staci zdvihnut na maximalku pred predne kolesa dat tehly a vyjst na ne potom mas dots miesta pod motorom ja som tak pretesnoval olejovu vanu ked som este namal pristup k jame a v pohode to slo :-))))
olej s prevodovky nie je zeleny ....
pepobx: turbo diesel ma cerpadlo hore na prevodovke, zaujimave ja som videl 1.9D co malo cerpadlo vpredu pri altiku ( ako benzinak )
olej s prevodovky nie je zeleny ....
pepobx: turbo diesel ma cerpadlo hore na prevodovke, zaujimave ja som videl 1.9D co malo cerpadlo vpredu pri altiku ( ako benzinak )
Nemam žiadne priestory ani nič podobne ani jamu a nemam to auto kde dat dokopy bohužial .. Tak chalani ak nahodou niekto chcete cele BX a dat si ho dokopy tak ho predavam komplet ako je za 200 € je to Citroen BX 19 Turbo D , r.v 1996 ( podla TP ) stk a ek su platne až do 2013 su čisto nove a problem je zo zadnou hydraulikou , kvapkajuci olej zpredu a teras auto zdochina . Inak je to dobre auto a jazdilo bez problemov až natoto . Keby niečo tak sa ozvyte bud na mail : flip111@azet.sk alebo na 0902095305. Predavam ho zatial len vcelku ako je a myslim že niekto kdo ma priestor nato aby si ho dal dokopy tak tomu ešte posluži je ho škoda aj kvoli tym novym kontrolam spravenim a celkovo je to pekne auto neni v TOP stave zrovna ale je to fajn auto . Foto pošlem na požiadanie .
Nemam žiadne priestory ani nič podobne ani jamu a nemam to auto kde dat dokopy :( bohužial .. Tak chalani ak nahodou niekto chcete cele BX a dat si ho dokopy tak ho predavam komplet ako je za 200 € je to Citroen BX 19 Turbo D , r.v 1996 ( podla TP ) stk a ek su platne až do 2013 su čisto nove a problem je zo zadnou hydraulikou , kvapkajuci olej zpredu a teras auto zdochina . Inak je to dobre auto a jazdilo bez problemov až natoto . Keby niečo tak sa ozvyte bud na mail : flip111@azet.sk alebo na 0902095305. Predavam ho zatial len vcelku ako je a myslim že niekto kdo ma priestor nato aby si ho dal dokopy tak tomu ešte posluži je ho škoda aj kvoli tym novym kontrolam spravenim a celkovo je to pekne auto neni v TOP stave zrovna ale je to fajn auto . Foto pošlem na požiadanie .
noo tak ked budes predavat na nahradne diely tak mysli na mna zoberiem komplet motor aj prevodovku
no tief zase som o nieco mudrejsi ale diesel s cerpadlom jak benzin to je vazne novinka pre mna
noo tak ked budes predavat na nahradne diely tak mysli na mna zoberiem komplet motor aj prevodovku :)
no tief zase som o nieco mudrejsi :) ale diesel s cerpadlom jak benzin to je vazne novinka pre mna :)