Zdravim menil som čerpadlo na mojom šipe a ide to jak trakto a ani tach to nema ako pred tym že jak sa to šteluje lebo na tych plochych dierach to už nemam kde posunuť diki za rady
Zdravim menil som čerpadlo na mojom šipe a ide to jak trakto a ani tach to nema ako pred tym že jak sa to šteluje lebo na tych plochych dierach to už nemam kde posunuť diki za rady
a mas rozvody nastavene dobre??? moze byt ze mas posunuty remen o 1 zub a uz to tak nenastavis a este ake cerpadlo si tam daval ma take iste tlaky ako predchadzajuce cerpadlo ???
a mas rozvody nastavene dobre??? moze byt ze mas posunuty remen o 1 zub a uz to tak nenastavis :( a este ake cerpadlo si tam daval ma take iste tlaky ako predchadzajuce cerpadlo ???
tieto rozvody napadli aj mna ale ešte som to nepozeral a čerpadlo by malo byť dobre pretože mi odišlo daval som ho nastaviť na stolicu a o mesiac nato som menil celi motor takže čerpadlo sice aj ked rok stalo by malo byť dobre vyskušam to ešte na tom remeni a uvidim čo to spravi
tieto rozvody napadli aj mna ale ešte som to nepozeral a čerpadlo by malo byť dobre pretože mi odišlo daval som ho nastaviť na stolicu a o mesiac nato som menil celi motor takže čerpadlo sice aj ked rok stalo by malo byť dobre vyskušam to ešte na tom remeni a uvidim čo to spravi
len vyskusaj ked natocis motor na aretacnu polohu ci zaistis kluku vacku aj cerpadlo
len vyskusaj ked natocis motor na aretacnu polohu ci zaistis kluku vacku aj cerpadlo :D
fuuuha no značka je tam iná bolo tam lucasacke a daval som Bosch ale čerpadlo je ako to iste pretože to je s toho isteho motora ale asi to bude už vybehany motor si myslim a ešte takato poznamka ked som vymenil čerpadlo odistil som rozvody a išiel som to najskor pretočiť rukou a nešloto potom ked som poriadne trhol tak som už motorom točil normalne no a odvtedy to ide jak trakto dymi to ani vykon to nema taky ale je mi to luto dať do šrotu pretože to ma ešte rok stk tak som to chcel aspom dojazdiť kedže už mam doma xantiu ktora ma ale tieš jeduje
fuuuha no značka je tam iná bolo tam lucasacke a daval som Bosch ale čerpadlo je ako to iste pretože to je s toho isteho motora ale asi to bude už vybehany motor si myslim a ešte takato poznamka ked som vymenil čerpadlo odistil som rozvody a išiel som to najskor pretočiť rukou a nešloto potom ked som poriadne trhol tak som už motorom točil normalne no a odvtedy to ide jak trakto dymi to ani vykon to nema taky ale je mi to luto dať do šrotu pretože to ma ešte rok stk tak som to chcel aspom dojazdiť kedže už mam doma xantiu ktora ma ale tieš jeduje
Tuším,že tam je problém.Nejsem motorář ani mechanik,ale při výměně vstřik.čerpadla z LUKAS na Bosch se musí vyměnit i vstřiky.Zkus je přendat a uvidíš.
Tuším,že tam je problém.Nejsem motorář ani mechanik,ale při výměně vstřik.čerpadla z LUKAS na Bosch se musí vyměnit i vstřiky.Zkus je přendat a uvidíš.
presne tak v tomto je problem. vstrekovace ani tak menit nemusis mne ostali povodne a cerpadlo islo bosch problem je vo vyvodoch na prvy valec a z dovodu ze ked nemenis vstrekovace trubky ostanu povodne tak ti to nesedi pokial to nechces preohybat. cerpadlo musis pootcit teraz neviem ci o 90 az 180 stupnov v tom je finta a v tomto pripade na aretacne otvori cerpadla zabudni
presne tak v tomto je problem. vstrekovace ani tak menit nemusis mne ostali povodne a cerpadlo islo bosch problem je vo vyvodoch na prvy valec a z dovodu ze ked nemenis vstrekovace trubky ostanu povodne tak ti to nesedi pokial to nechces preohybat. cerpadlo musis pootcit teraz neviem ci o 90 az 180 stupnov v tom je finta a v tomto pripade na aretacne otvori cerpadla zabudni:-))))
pokud tam byl lukas a dal jsi tam bosch tak musíš na držáku posunout svorníky co drží čeroadlo jsou 3 jsou tam na to díry ,potom je jiné pořadí vstríku takže trubky a nebo je přeohýbat jak psal hiero a na konec vstřiky i když stěma to sice pojede ale neni to ideální
pokud tam byl lukas a dal jsi tam bosch tak musíš na držáku posunout svorníky co drží čeroadlo jsou 3 jsou tam na to díry ,potom je jiné pořadí vstríku takže trubky a nebo je přeohýbat jak psal hiero a na konec vstřiky i když stěma to sice pojede ale neni to ideální
no vymenil som to potrubie a ved ono to je na chlp rovnake akurt rozdiel bol teda aspom mne sa zadli trubky z bosch že maju vedšiu dieru ale tak konečne po 2 tyžnoch auto ide ako ma
no vymenil som to potrubie a ved ono to je na chlp rovnake akurt rozdiel bol teda aspom mne sa zadli trubky z bosch že maju vedšiu dieru ale tak konečne po 2 tyžnoch auto ide ako ma
lenže nie je rovnake porovnaj si ich ako su parovane a ako boli umiestnene na vystupoch cerpadla
lenže nie je rovnake :-)) porovnaj si ich ako su parovane a ako boli umiestnene na vystupoch cerpadla:-))))
no a dlho ale neposluchalo neska to začalo strašne kaťiť bieli dym to ked tak budem jazdiť tak na mna volakto ekologov zavolá ) čo tomu môže byť žeby sklon čerpadla
no a dlho ale neposluchalo neska to začalo strašne kaťiť bieli dym to ked tak budem jazdiť tak na mna volakto ekologov zavolá :))) čo tomu môže byť žeby sklon čerpadla