Zdravím chlapy předem se omlouvám ale potřebuji vyměnit zaseklý palivový plovák na bx, chci se jen informovat co všechno obnáší výměna jestli tam jsou nějaký záludnosti spešl klíč,nebo jestli musím sundat nádrž atd... a hlavně kde ho najdu (samozřejmě že v nádrži) ale myslím spíš jak se na něj dostat.
Ukazuje mi ta potvora pořád plnou bandu.
Díky
Zdravím chlapy předem se omlouvám ale potřebuji vyměnit zaseklý palivový plovák na bx, chci se jen informovat co všechno obnáší výměna jestli tam jsou nějaký záludnosti spešl klíč,nebo jestli musím sundat nádrž atd... a hlavně kde ho najdu (samozřejmě že v nádrži) ale myslím spíš jak se na něj dostat.
Ukazuje mi ta potvora pořád plnou bandu.
Díky
odklopíš sedačku, a máš tam dva otvory, v jednom je sanie paliva a druhé je plavák, ide k nemu čierny kábel odpredu s hnedou koncovkou a 3omi pinmi.
Plavák uvolníš otočením vnútornej plastovej "matice" - šrobovák a kladivo
poznámka: z plaváka bude ešte asi 30sek vytekat palivo, tak ho nevytiahni prudko lebo si zaspinis interier
odklopíš sedačku, a máš tam dva otvory, v jednom je sanie paliva a druhé je plavák, ide k nemu čierny kábel odpredu s hnedou koncovkou a 3omi pinmi.
Plavák uvolníš otočením vnútornej plastovej "matice" - šrobovák a kladivo
poznámka: z plaváka bude ešte asi 30sek vytekat palivo, tak ho nevytiahni prudko lebo si zaspinis interier :)
priprav sa nato, ze to vobec nepojde lahko. postup TycoonXa nie je moc vydareny lebo mozes ocesat vystupky na tej plastovej matici. Ja som pouzil klieste blicky ktore som rozovrel do max polohy a takto ich vsunul medzi vystupky a pouzil ako kluc......
priprav sa nato, ze to vobec nepojde lahko. postup TycoonXa nie je moc vydareny lebo mozes ocesat vystupky na tej plastovej matici. Ja som pouzil klieste blicky ktore som rozovrel do max polohy a takto ich vsunul medzi vystupky a pouzil ako kluc......:-d
Díky chlapi udělali jste mi radost že nemusím lézt někam do ůtrob nádrže nebo pod auto.
Díky chlapi udělali jste mi radost že nemusím lézt někam do ůtrob nádrže nebo pod auto.
nemám očesaný ani jeden a dlho som to robil hrubym srobovakom.. ja používam moj uni special tool, originalne je to stahovak na filtre, ale po drobnych upravach s tym sundavam aj gule a ide s tym aj plavak
ilustracne foto : .link.
nemám očesaný ani jeden a dlho som to robil hrubym srobovakom.. ja používam moj uni special tool, originalne je to stahovak na filtre, ale po drobnych upravach s tym sundavam aj gule a ide s tym aj plavak :)
ilustracne foto : http://www.bgs-obchod.sk/fotky2170/fotos/_vyrn_424515652.jpg
nemám očesaný ani jeden a dlho som to robil hrubym srobovakom.. ja používam moj uni special tool, originalne je to stahovak na filtre, ale po drobnych upravach s tym sundavam aj gule a ide s tym aj plavak