Ahoj,
Nevie niekto ako je možné opraviť čo najjednoduchšie vôľu v radiacej páky na BX-ku?
Prevodovka ide krásne ľahko a bez problémov sa dajú radiť všetky rýchlosti avšak je už šalátová a sem tam je problém sa trafiť.
Pozeral som sa pod gumenú manžetu a najväčšia vôľa vyzerá byť v prvom uložení páky ktoré je stiahnuté veľkou skrutkou s maticou, je možné túto vôľu nejako vymedziť?
Dík za info
Ahoj,
Nevie niekto ako je možné opraviť čo najjednoduchšie vôľu v radiacej páky na BX-ku?
Prevodovka ide krásne ľahko a bez problémov sa dajú radiť všetky rýchlosti avšak je už šalátová a sem tam je problém sa trafiť.
Pozeral som sa pod gumenú manžetu a najväčšia vôľa vyzerá byť v prvom uložení páky ktoré je stiahnuté veľkou skrutkou s maticou, je možné túto vôľu nejako vymedziť?
Dík za info
když fofr klacek to rozhodíš, vypadne ven podložka jako pidi klobouk,jsou tam 2 a koupíš to běžně v každém pobočce citroenu , ty vůli vymezí z5
když fofr klacek to rozhodíš, vypadne ven podložka jako pidi klobouk,jsou tam 2 a koupíš to běžně v každém pobočce citroenu , ty vůli vymezí z5
vole byvaju vacsinou v tiahlach ... su na nich gulove capy a vymlatia sa silonove puzdra, solidna oprava vymenit, levna ( ale funkcna ) oprava je stiahnut ich vzajomne elektrikarskymi paskami a raz za 1 - 2 roky ich vymenit ... Nebite ma ja som kupil nove ) ...
vole byvaju vacsinou v tiahlach ... su na nich gulove capy a vymlatia sa silonove puzdra, solidna oprava vymenit, levna ( ale funkcna ) oprava je stiahnut ich vzajomne elektrikarskymi paskami a raz za 1 - 2 roky ich vymenit ... Nebite ma ja som kupil nove :))) ...