Dobrý večer mal by som takú otázku. Su medzi prevodovkami niake rozdiely myslím tie pre dieslaky budem prerabat 1,9D a chcem tam dat motor turbom 1,8TD 1,9TD ako pre koho.
A ci su tie prevodoky niak oznacene ako motory ze maju tie kody? Ked ano tak by som podakoval keby to niekto napise.
Dakujem za pomoc dufam ze sa to dalo pochopit
Dobrý večer mal by som takú otázku. Su medzi prevodovkami niake rozdiely myslím tie pre dieslaky budem prerabat 1,9D a chcem tam dat motor turbom 1,8TD 1,9TD ako pre koho.
A ci su tie prevodoky niak oznacene ako motory ze maju tie kody? Ked ano tak by som podakoval keby to niekto napise.
Dakujem za pomoc dufam ze sa to dalo pochopit :)
Samozrejme ze su tam rozdiely.. TDčková ma tusim dlhsie prevody ako Dčková..
Do BXa sa montoval len 1.8TD o objeme 1769 ccm a bosch pumpou. 19tky mali peugeoty neskorsie.
Bosch pumpa sa krásne ladí na akceleraciu a vykon za 5 minut máš kone pod kapotou..až mi spojka nestíhala
Videl som aj BX 2.1TD zastavbu
Samozrejme ze su tam rozdiely.. TDčková ma tusim dlhsie prevody ako Dčková..
Do BXa sa montoval len 1.8TD o objeme 1769 ccm a bosch pumpou. 19tky mali peugeoty neskorsie.
Bosch pumpa sa krásne ladí na akceleraciu a vykon za 5 minut máš kone pod kapotou..až mi spojka nestíhala :D
Videl som aj BX 2.1TD zastavbu :)
Vies niake rady na tu pumpu ako čo ladit lebo teraz mam 1,8D aspon 161A (XUD7) podla kodu to vychadza tak a je tam lucas cerpadlo preto by som chcel novy motor
a dočítal som sa ze vyrabaly aj 1,9TD len ze znich bolo malo tak neviem či to je pravda na novy rok idem jedno pozret aj s prevodovkou typek hovori ze aj kod motora je ten DHY (XUD9TE) tento to je myslim tak ked to ma ten motor tak si to kupim asi
Vies niake rady na tu pumpu ako čo ladit lebo teraz mam 1,8D aspon 161A (XUD7) podla kodu to vychadza tak a je tam lucas cerpadlo preto by som chcel novy motor
a dočítal som sa ze vyrabaly aj 1,9TD len ze znich bolo malo tak neviem či to je pravda na novy rok idem jedno pozret aj s prevodovkou typek hovori ze aj kod motora je ten DHY (XUD9TE) tento to je myslim tak ked to ma ten motor tak si to kupim asi :D
Niesu oficialne zaznamy zeby sa robilo 19TD, a je to jedno lebo ma vykon +- rovnaky s 17TD.
DHY je Lucas
DHX je Bosch co viem..mal som ho v 406tke,, a to uz ma riadiacu jednotku na doladovanie vstreku
Niesu oficialne zaznamy zeby sa robilo 19TD, a je to jedno lebo ma vykon +- rovnaky s 17TD.
DHY je Lucas
DHX je Bosch co viem..mal som ho v 406tke,, a to uz ma riadiacu jednotku na doladovanie vstreku
áno áno je to pravda ďakujem za odpoveď motor som kúpil idem pomaly prehadzovať
niake rady by ste vedeli stručne napisat na tu Bosch pumpu lebo par veci viem aj ja ale je lepšie keď mi to aj niekto potvrdí
áno áno je to pravda :) ďakujem za odpoveď motor som kúpil idem pomaly prehadzovať
niake rady by ste vedeli stručne napisat na tu Bosch pumpu lebo par veci viem aj ja ale je lepšie keď mi to aj niekto potvrdí