Tak se stala taková malá,nepříjemná nehoda-utrhnul jsem zadní nápravu.Teď váhám co s tím.Zrušít,vyvařit nebo sehnat jiný a "přestavět"?Škoda dýzla.
Tak se stala taková malá,nepříjemná nehoda-utrhnul jsem zadní nápravu.Teď váhám co s tím.Zrušít,vyvařit nebo sehnat jiný a "přestavět"?Škoda dýzla.
No to zavisi od toho co vsetko a ako sa znicilo. Neviem si celkom presne predstavit ako sa da utrhnut zadna naprava ale zohnat inu nie je problem, potom akurat asi nove trubky dopredu no a zavarit miesto kde sa "utrhla". Skus to nejako blizsie popisat.
No to zavisi od toho co vsetko a ako sa znicilo. Neviem si celkom presne predstavit ako sa da utrhnut zadna naprava ale zohnat inu nie je problem, potom akurat asi nove trubky dopredu no a zavarit miesto kde sa "utrhla". Skus to nejako blizsie popisat.
hele borec vyser se nato to nemá cenu, s tím budeš mít mrdání jak svina, to je picovina, to raci zrus tyvole fakt radím ti dobře, já tomu rozumím a umím v tom nakej patek chodit, cau borec
hele borec vyser se nato to nemá cenu, s tím budeš mít mrdání jak svina, to je picovina, to raci zrus tyvole fakt radím ti dobře, já tomu rozumím a umím v tom nakej patek chodit, cau borec
Frankie to záleží na tom jak je to utržený - šikovnější člověk to třeba přilepí COčkem a lítá se dál, jak je to vážné?
Jestli je jinak auto v pohodě, tak ho už třeba zase znáš....
no no no....jdou laskavě někam :)
Frankie to záleží na tom jak je to utržený - šikovnější člověk to třeba přilepí COčkem a lítá se dál, jak je to vážné?
no no no....jdou laskavě někam :)
na prvnim jsem ji měl utrženou(uhnilou) na pravo, kluci to vyvařili a vyztužili a bylo to v pohodě za hodinku ,záleží na tobě jak ti tvoje autí přirostlo k srdci a v jakém je jinak stavu
na prvnim jsem ji měl utrženou(uhnilou) na pravo, kluci to vyvařili a vyztužili a bylo to v pohodě za hodinku ,záleží na tobě jak ti tvoje autí přirostlo k srdci a v jakém je jinak stavu :-)
Jo,je to schnilý.Ale jinak super.Jezdil za málo.Mám jewště 14GTE a teď jsem byl v Praze a z5.Zbaštilo 9/100.To 19TRD bylo lepší.
Jo,je to schnilý.Ale jinak super.Jezdil za málo.Mám jewště 14GTE a teď jsem byl v Praze a z5.Zbaštilo 9/100.To 19TRD bylo lepší.
Stalo se nám taky,a přidělali jsme to vratovýma šroubama a jezdilo se dál.Akorát nebyla rovně a trubičky se přiskříply , takže jsme to měli zvedlí na terén a bylo to jako když je to normálně,takže jestli si šikovnej tak to určitě zase bude jezdit.hodně štěstí
Stalo se nám taky,a přidělali jsme to vratovýma šroubama a jezdilo se dál.Akorát nebyla rovně a trubičky se přiskříply , takže jsme to měli zvedlí na terén a bylo to jako když je to normálně,takže jestli si šikovnej tak to určitě zase bude jezdit.hodně štěstí :-)