Ahoj, zajimalo by me, jak bez vetsiho poskozeni sundat dvere (u BX samozrejme). Nikdy se mi nepodarilo vyklepnout ty valecky. A prosim o jine napady nez napr. pouzit rozbrusku atd
Ahoj, zajimalo by me, jak bez vetsiho poskozeni sundat dvere (u BX samozrejme). Nikdy se mi nepodarilo vyklepnout ty valecky. A prosim o jine napady nez napr. pouzit rozbrusku atd :-)
Zial len velke kladivo a mlatit do toho, inak ten valecek sa sklada s dvoch valeckov, ked sa ti za pomoci niecoho tenkeho podari ten vnutorny vymlatit von tak ten vonkajsi uz pojde lahko.
Zial len velke kladivo a mlatit do toho, inak ten valecek sa sklada s dvoch valeckov, ked sa ti za pomoci niecoho tenkeho podari ten vnutorny vymlatit von tak ten vonkajsi uz pojde lahko.
hmmm, tak prave tohle se mi jeste nepodarilo.... :-/
mno, asi budu dal pokouset stesti
hmmm, tak prave tohle se mi jeste nepodarilo.... :-/
mno, asi budu dal pokouset stesti
najprv si vytuknes tu poistku co drzi zavrete dvere ..to je prvy valecek ..potom vrchny ktomu je velice spatny pristup ,ale da sa to ..prvy pokus ma stal prst takze opatrne zober si daky srob alebo nieco priemeru ako je ten cap chyt to do bliciek or kombinaciek a a buchni potom (urcite to nerdrz v ruke prides o prsty ver mi ...ide to v pohode a nakoniec spodny ten ide easy no a mas to vonku ale predtym vsetkym si este vytiahni toho gumoveho hada s kablami z dveri (dost to anserie ked mas dvere dole a zistis ze musis este vybrat kable a druhou rukou drzat vyvesene dvere )
najprv si vytuknes tu poistku co drzi zavrete dvere ..to je prvy valecek ..potom vrchny ktomu je velice spatny pristup ,ale da sa to ..prvy pokus ma stal prst :)) takze opatrne zober si daky srob alebo nieco priemeru ako je ten cap chyt to do bliciek or kombinaciek a a buchni potom (urcite to nerdrz v ruke prides o prsty ver mi :))...ide to v pohode a nakoniec spodny ten ide easy no a mas to vonku ale predtym vsetkym si este vytiahni toho gumoveho hada s kablami z dveri :)(dost to anserie ked mas dvere dole a zistis ze musis este vybrat kable a druhou rukou drzat vyvesene dvere ) :))
drzim ti palce popripade to este pred celou operaciu prestriekaj wdckom napr nech to lahko leze von
drzim ti palce :)) popripade to este pred celou operaciu prestriekaj wdckom napr nech to lahko leze von
...a nebo s otevřenými dveřmi covnout mezi dvě další auta na parkovišti........jojo, blbej vtip, kotík byl rychlejší....
...a nebo s otevřenými dveřmi covnout mezi dvě další auta na parkovišti........jojo, blbej vtip, kotík byl rychlejší....