Tak jsme s bráchou koupili unikátní BX. Jedná se o jedničkovou verzi sice totálně schnilou, ale kupovalo se to kuli motoru a papírům. Je to nejnižší obsah co citroen ani neměl ve výrobě. Je to BX 16 TRS r.v. 1983, centrál, el.okna stav sedadla, pos. řízení. Ale to nejdůležitější je to diesel. Cena 2000kč no nekupte to. Že nekecám doložím po neděli fotkama budou v profilu.
Tak jsme s bráchou koupili unikátní BX. Jedná se o jedničkovou verzi sice totálně schnilou, ale kupovalo se to kuli motoru a papírům. Je to nejnižší obsah co citroen ani neměl ve výrobě. Je to BX 16 TRS r.v. 1983, centrál, el.okna stav sedadla, pos. řízení. Ale to nejdůležitější je to diesel. Cena 2000kč no nekupte to. Že nekecám doložím po neděli fotkama budou v profilu. :)
Nechci ti kazit radost, ale označení 16 TRS mají POUZE benzínové verze.....
V česku jsou v techničákách napsané různé blbosti a nesrovnalosti ...
dej do placu písmenný kod
z VINu se dá většinou dohledat
co to vlastně bylo původně
Nechci ti kazit radost, ale označení 16 TRS mají POUZE benzínové verze.....
V česku jsou v techničákách napsané různé blbosti a nesrovnalosti ...
dej do placu písmenný kod
z VINu se dá většinou dohledat
co to vlastně bylo původně
to 16 TRS jen si dělám srandu původně to byl benzín, ale přepsali to na diesel
to 16 TRS jen si dělám srandu původně to byl benzín, ale přepsali to na diesel :)
Ja som tento týždeň kupil jednotkove bx 19TRD,r.v.84 na papieroch s platnou stk, el.okna, centrál,tiež fajne zhnilé za 4000sk no nekupte to
Ja som tento týždeň kupil jednotkove bx 19TRD,r.v.84 na papieroch s platnou stk, el.okna, centrál,tiež fajne zhnilé za 4000sk no nekupte to :-)
to darja no ani ne. Zejtra kupujem ještě 19TRD v červený barvě. Ale to si kupuje taťka říká že je to takový auto pro ,,dědka jako jsem já, žádnej závoďák, pohodlný a malá spotřeba,,
to darja no ani ne. Zejtra kupujem ještě 19TRD v červený barvě. Ale to si kupuje taťka říká že je to takový auto pro ,,dědka jako jsem já, žádnej závoďák, pohodlný a malá spotřeba,,