No, pozrú ti olej, dofúkajú pneumatiky a dolejú kvapalinu do ostrekovačov. Za tú cenu... no neber to
No, pozrú ti olej, dofúkajú pneumatiky a dolejú kvapalinu do ostrekovačov. Za tú cenu... no neber to :)
Spíš bych se bála, že auto prohlídnou, najdou závadu, jejíž oprava by stála aspoň 5000,- a pak by mi vítězoslavně oznámili, že mám slevu 249,-
Spíš bych se bála, že auto prohlídnou, najdou závadu, jejíž oprava by stála aspoň 5000,- a pak by mi vítězoslavně oznámili, že mám slevu 249,- :-D
Najmoska zajeďte si s Najmosem k Tiefovi - s ním se určitě ňák domluvíte A nikoho lepšího ve Městě stejně nenajdete....
Najmoska zajeďte si s Najmosem k Tiefovi - s ním se určitě ňák domluvíte :)) A nikoho lepšího ve Městě stejně nenajdete....
pass My prohlídku nepotřebujeme a kdyby jo, tief je ten první, koho se ptáme
pass My prohlídku nepotřebujeme a kdyby jo, tief je ten první, koho se ptáme ;-)
Taky je fakt, že BX (všechny "LHM" Citroeny) jsou celkem odlišné/specifické auta a běžný mechanik v běžném servisu tomu prd rozumí. Před zimou bych ROZHODNĚ zkontroloval všechny trubky, případně odstranit + zakonzervovat začínající korozi.
Prdlá trubka nasere v zimě o "trochu" víc než v létě
Řešilo se tady, jestli má nějaký význam mazat pístnice (tím otvorem nahoře). Jak to vlastně je - má to nějaký účinek?
Taky je fakt, že BX (všechny "LHM" Citroeny) jsou celkem odlišné/specifické auta a běžný mechanik v běžném servisu tomu prd rozumí. Před zimou bych ROZHODNĚ zkontroloval všechny trubky, případně odstranit + zakonzervovat začínající korozi.
Prdlá trubka nasere v zimě o "trochu" víc než v létě :-D
Řešilo se tady, jestli má nějaký význam mazat pístnice (tím otvorem nahoře). Jak to vlastně je - má to nějaký účinek?
pass My prohlídku nepotřebujeme a kdyby jo, tief je ten první, koho se ptáme
pass My prohlídku nepotřebujeme a kdyby jo, tief je ten první, koho se ptáme ;-)