Tak prodávám berušku a přemejšlím jestli 16ti ventila a nebo GTičko. Ale myslím že 16ti ventila je hezčí. Co vy na to? Jsem zvědavej na vaše názory
Tak prodávám berušku a přemejšlím jestli 16ti ventila a nebo GTičko. Ale myslím že 16ti ventila je hezčí. Co vy na to? Jsem zvědavej na vaše názory :)
Ale aj GTI je dobrý tahoun. Nie je však GTI ako GTI. Osobne ti odporúčam motory XU9J2, buď D6A, alebo D6D
Laminátiky na 16V samozrejme majú čosi do seba.
Ale aj GTI je dobrý tahoun. Nie je však GTI ako GTI. Osobne ti odporúčam motory XU9J2, buď D6A, alebo D6D :-D
Pri stari motoru a kilometrazi je to uplne jedno - Myslim rozdily mezi ruznymi gti resp. tri motory. 16v je samozrejme neco jineho - a taky zere )
Pri stari motoru a kilometrazi je to uplne jedno :-) - Myslim rozdily mezi ruznymi gti resp. tri motory. 16v je samozrejme neco jineho - a taky zere :-)))
Darja neviem ako si na to došla, že je to jedno. Každopádne, je to zcestný názor. Rozdiel medzi napr. DFZ, DFW a D6A poznáš hneď.
Darja neviem ako si na to došla, že je to jedno. Každopádne, je to zcestný názor. Rozdiel medzi napr. DFZ, DFW a D6A poznáš hneď.
Takze darja akurat tlmocila moj nazor, rad vysvetlim a nakolko mam tvorivu naladu napisem to formou kratkej povidky.
V dobe davnej pradavnej, cca v dobe ked boli BX nove auta a voda sa sypala a piesok sa lial zili raz dvaja susedia. Jeden sa volal pan Mojmir a druhy pan Simir. Obaja pani videli na CT2 uchvatnu reklamu na citroen BX a rozhodli sa ze si bx kupia. Pan Simir bol pan ktory rad miloval rychlu jazdu, rad oslnoval mlade zeny a starsich panov. Poradil sa s mudrym panom citroen dealrom ktory mu doporucil Citroen BX 1.9 GTi s najvykonejsim 8ventilovym motorom tzn vybaveny motorom D6A. Pan Simir bol stastny.
Pan Mojmir bol pan ktory mal rad jazdu prijemnu pohodlnu, chcel ale auto v ktorom nemusi vela radit, auto ktore ma dostatok vykonu na predbiehanie a vseobecne auto zo slusnym vykonom a vybavou. Pan dealer citroenov mu odporucil BX GTi vybaveny motorom DFZ.
Obaja pani boli stastny a isli domov zo svojimi milackami.
... ubehlo par rokov ... ( kamera strih, nejaka hudba, pada listie, jesen zima jar ... atd )
Pan Simir a pan Mojmir sa rozhodli ze si kupia C6tky a tak predali svoje BXa. Obaja ich ponukli panovi Kubasi. Spravime si malu retrospektivu zivota tychto dvoch BX.
Pan Simir:
Pan Simir nebol informovany panom dealerom ze auto sa pred namahanim musi zohriat aspon na minimalnu teplotu. A tak svoje BX tocil za studena co to dalo. Samozrejme auto tym padom aj zralo o nejaky ten liter viac a tak musel pan Simir setrit na udrzbe. Hold do toho hrozne zraveho auta lial olej jak prislo a znacka co bola zrovna najlevnejsia. Jeho kamarat servisak Pepa mu povedal at ho meni raz za 20 000km, ze to tomu autu neskodi. A tak Simir menil olej obcasne. Potom to panovi Simirovi zacalo zrat vodu a isiel on za rozumom ku kamaratovi Pepovi. A kamarat Pepa povedal - voda je lacna proste ju tam dolievaj. A tak pan Simir dolieval 3 litre vody na 100km - ved je voda lacna. A to sa dialo az do doby kym panovi Simirovi auto neprestalo ist uplne. A zase siel pan Simir na poradu za kamaratom Pepom. Kamarat Pepa vyliezol spod svojej Skoda 105, poskrabal sa na temene a riekol - musime vymenit tesnenie pod hlavou. A pan Simir sa zhrozil - to bude urcite drahe. Nebude - utesil ho kamarat Pepa. Tesnenie vyrobime s kartonu, hlavu zarovname flexou a sruby kupime v Obi. I tak spravili, hlavu vymenili a jazdilo sa dalej. Par rokov nato panovi Simirovi zase prestalo ist auto. Dlho predlho hladali s kamaratom Pepom preco to nejde az sa dozvedeli na bxclube ze im asi prdla riadiaca jednotka. A tak sli na vrakac. Dobry pan vrakovista ich zaviedol do miestnosti kde bola metrova kopa riadiacich jednotiek. Ktoru vziat ? A tak skusali spekulovali az nasli jednu s ktorou to nastartovalo. Hura, jazdi sa dalej, potesil sa pan Simir. Ale nebolo to dobre, motor klepal, mal divny zvuk, proste to nebolo ono. Inu po porade s kamaratom Pepom skocil pan Simir do miestneho tuning shopu a kupil zazracny motor fix pana Horsta. Naliali do oleja a hura, motor sa nejako skludnil a prestal klepat ako diesel ( dieslaci nic v zlom ). Po tom sa pan Simir rozhodol ze tu staru herku predat a nasiel si pana Kubasa.
Tu konci pribeh pana Simira, pozrieme sa na pribeh pana Mojmira.
Pan Mojmir na rozdiel od pana Simira nieco o autach vedel. Svoje auto netocil za studena, olej menil len za kvalitnu znacku a pretoze bol pedant robil to 8000km. Ked sa mu nestastne podfuklo tesnenie pod hlavou tak siel do znameho servisu v Moletine, kde mu to servisak bx znaly vymenil tak ako sa ma. Jeho auto spravne a pravidelne servisovane mu prinasalo radost dlhe roky. Po case ( pozeral si statistiky nehodovosti na Juznej Spojke v Prahe ) sa rozhodol ze si kupi auto trocha novsie a bezpecnej konstrukcie. A tak svojeho milacka s tazkym srdcom ponukol na predaj panovi Kubasovi.
A tu sa nase pribehy spajaju. Pan Kubas mal pred sebou dve auta o ktorych minulosti nevedel vobec nic. Ale pan Kubas nebol clovek hlupy ba priam naopak. Mal kamarata Bystrona ktory mal motorovu brzdu. A tak odviezol obe auta ku kamartovi Bystronovi ... a co nezistili. Motor ktory mal pan Simir v aute a mal mat 125 koni mal kompresie v hajzli a vykon 88koni. Naopak motor pana Mojmira ukazal 95 koni.
A co je poucenie dnesnej nocnej rozpravky ? Ze na aute ktore ma 15 - 20 rokov a najazdenych minimalne 150 000km vobec nezalezi na papierovom vykone alebo na konstrukcii motora ale na to ako sa o to auto starali predchadzajuci majitelia a v akom je stave.
Dobru noc mile deti.
Ps: vsetky postavy v tomto pribehu su vymyslene, akakolvek podobnost s osobami zivymi alebo mrtvymi je ciste nahodna.
pps: ako som este predtym povedal motor zo 16v je samozrejme nieco ine ale aj tu plati aku mal motor minulost taky bude mat vykon.
ppps: prijmite moje ospravedlnenie za roman ale mal som pisavu naladu
Takze darja akurat tlmocila moj nazor, rad vysvetlim a nakolko mam tvorivu naladu napisem to formou kratkej povidky.
V dobe davnej pradavnej, cca v dobe ked boli BX nove auta a voda sa sypala a piesok sa lial zili raz dvaja susedia. Jeden sa volal pan Mojmir a druhy pan Simir. Obaja pani videli na CT2 uchvatnu reklamu na citroen BX a rozhodli sa ze si bx kupia. Pan Simir bol pan ktory rad miloval rychlu jazdu, rad oslnoval mlade zeny a starsich panov. Poradil sa s mudrym panom citroen dealrom ktory mu doporucil Citroen BX 1.9 GTi s najvykonejsim 8ventilovym motorom tzn vybaveny motorom D6A. Pan Simir bol stastny.
Pan Mojmir bol pan ktory mal rad jazdu prijemnu pohodlnu, chcel ale auto v ktorom nemusi vela radit, auto ktore ma dostatok vykonu na predbiehanie a vseobecne auto zo slusnym vykonom a vybavou. Pan dealer citroenov mu odporucil BX GTi vybaveny motorom DFZ.
Obaja pani boli stastny a isli domov zo svojimi milackami.
... ubehlo par rokov ... ( kamera strih, nejaka hudba, pada listie, jesen zima jar ... atd )
Pan Simir a pan Mojmir sa rozhodli ze si kupia C6tky a tak predali svoje BXa. Obaja ich ponukli panovi Kubasi. Spravime si malu retrospektivu zivota tychto dvoch BX.
Pan Simir:
Pan Simir nebol informovany panom dealerom ze auto sa pred namahanim musi zohriat aspon na minimalnu teplotu. A tak svoje BX tocil za studena co to dalo. Samozrejme auto tym padom aj zralo o nejaky ten liter viac a tak musel pan Simir setrit na udrzbe. Hold do toho hrozne zraveho auta lial olej jak prislo a znacka co bola zrovna najlevnejsia. Jeho kamarat servisak Pepa mu povedal at ho meni raz za 20 000km, ze to tomu autu neskodi. A tak Simir menil olej obcasne. Potom to panovi Simirovi zacalo zrat vodu a isiel on za rozumom ku kamaratovi Pepovi. A kamarat Pepa povedal - voda je lacna proste ju tam dolievaj. A tak pan Simir dolieval 3 litre vody na 100km - ved je voda lacna. A to sa dialo az do doby kym panovi Simirovi auto neprestalo ist uplne. A zase siel pan Simir na poradu za kamaratom Pepom. Kamarat Pepa vyliezol spod svojej Skoda 105, poskrabal sa na temene a riekol - musime vymenit tesnenie pod hlavou. A pan Simir sa zhrozil - to bude urcite drahe. Nebude - utesil ho kamarat Pepa. Tesnenie vyrobime s kartonu, hlavu zarovname flexou a sruby kupime v Obi. I tak spravili, hlavu vymenili a jazdilo sa dalej. Par rokov nato panovi Simirovi zase prestalo ist auto. Dlho predlho hladali s kamaratom Pepom preco to nejde az sa dozvedeli na bxclube ze im asi prdla riadiaca jednotka. A tak sli na vrakac. Dobry pan vrakovista ich zaviedol do miestnosti kde bola metrova kopa riadiacich jednotiek. Ktoru vziat ? A tak skusali spekulovali az nasli jednu s ktorou to nastartovalo. Hura, jazdi sa dalej, potesil sa pan Simir. Ale nebolo to dobre, motor klepal, mal divny zvuk, proste to nebolo ono. Inu po porade s kamaratom Pepom skocil pan Simir do miestneho tuning shopu a kupil zazracny motor fix pana Horsta. Naliali do oleja a hura, motor sa nejako skludnil a prestal klepat ako diesel ( dieslaci nic v zlom :-) ). Po tom sa pan Simir rozhodol ze tu staru herku predat a nasiel si pana Kubasa.
Tu konci pribeh pana Simira, pozrieme sa na pribeh pana Mojmira.
Pan Mojmir na rozdiel od pana Simira nieco o autach vedel. Svoje auto netocil za studena, olej menil len za kvalitnu znacku a pretoze bol pedant robil to 8000km. Ked sa mu nestastne podfuklo tesnenie pod hlavou tak siel do znameho servisu v Moletine, kde mu to servisak bx znaly vymenil tak ako sa ma. Jeho auto spravne a pravidelne servisovane mu prinasalo radost dlhe roky. Po case ( pozeral si statistiky nehodovosti na Juznej Spojke v Prahe ) sa rozhodol ze si kupi auto trocha novsie a bezpecnej konstrukcie. A tak svojeho milacka s tazkym srdcom ponukol na predaj panovi Kubasovi.
A tu sa nase pribehy spajaju. Pan Kubas mal pred sebou dve auta o ktorych minulosti nevedel vobec nic. Ale pan Kubas nebol clovek hlupy ba priam naopak. Mal kamarata Bystrona ktory mal motorovu brzdu. A tak odviezol obe auta ku kamartovi Bystronovi ... a co nezistili. Motor ktory mal pan Simir v aute a mal mat 125 koni mal kompresie v hajzli a vykon 88koni. Naopak motor pana Mojmira ukazal 95 koni.
A co je poucenie dnesnej nocnej rozpravky ? Ze na aute ktore ma 15 - 20 rokov a najazdenych minimalne 150 000km vobec nezalezi na papierovom vykone alebo na konstrukcii motora ale na to ako sa o to auto starali predchadzajuci majitelia a v akom je stave.
Dobru noc mile deti.
Ps: vsetky postavy v tomto pribehu su vymyslene, akakolvek podobnost s osobami zivymi alebo mrtvymi je ciste nahodna.
pps: ako som este predtym povedal motor zo 16v je samozrejme nieco ine ale aj tu plati aku mal motor minulost taky bude mat vykon.
ppps: prijmite moje ospravedlnenie za roman ale mal som pisavu naladu :-)
Presne tak, ako si povedal... je to jedno dokonca aj u 16V.
Tým pádom ale celá poviedka, napriek svojej literárnej trefnosti, akosi stráca opodstatnenie.
...Alebo automaticky predpokladáš, že čo staré auto, to motor na šrot? O čom sa to, preboha, bavíme?
Presne tak, ako si povedal... je to jedno dokonca aj u 16V.
Tým pádom ale celá poviedka, napriek svojej literárnej trefnosti, akosi stráca opodstatnenie.
...Alebo automaticky predpokladáš, že čo staré auto, to motor na šrot? :-) O čom sa to, preboha, bavíme?
No zjavne si nepochopil pointu takze ju zopakujem: Je zbytocne na aute s XYZ kilometrami porovnavat typ a konstrukciu motora, dolezity je aktualny stav.
Citace: "Alebo automaticky predpokladáš, že čo staré auto, to motor na šrot? O čom sa to, preboha, bavíme?"
To ze kazde stare auto je srot som nikde nepovedal, vid pan Mojmir. Este raz, povedal som ze zalezi na stave a nie na type motora.
U 16v je to nieco ine, to ma predsa len trocha viac koni, ktore moze stratit, takze ked vezmes dve rovnako zjadene auta 8v a 16v tak sa da predpokladat ze ten 16v bude aj po zjazdeni vykonnejsi.
No zjavne si nepochopil pointu takze ju zopakujem: Je zbytocne na aute s XYZ kilometrami porovnavat typ a konstrukciu motora, dolezity je aktualny stav.
Citace: "Alebo automaticky predpokladáš, že čo staré auto, to motor na šrot? :-) O čom sa to, preboha, bavíme?"
To ze kazde stare auto je srot som nikde nepovedal, vid pan Mojmir. Este raz, povedal som ze zalezi na stave a nie na type motora.
U 16v je to nieco ine, to ma predsa len trocha viac koni, ktore moze stratit, takze ked vezmes dve rovnako zjadene auta 8v a 16v tak sa da predpokladat ze ten 16v bude aj po zjazdeni vykonnejsi.
Prečo je to u 16V iné? Rozdiel medzi 16V a XU9J2, rovnako ako medzi XU9J2 a XU9J1 je cca. 20 klokanov. Matematiku ťa dúfam učiť nemusím
To, že nebudem kupovať motor po smrti je snáď jasné, nie?
Prečo je to u 16V iné? Rozdiel medzi 16V a XU9J2, rovnako ako medzi XU9J2 a XU9J1 je cca. 20 klokanov. Matematiku ťa dúfam učiť nemusím ;-)
To, že nebudem kupovať motor po smrti je snáď jasné, nie?
Aha takze ty mas v pravom oku stroj casu ktorym zistis vsetko co sa s tym motorom robilo a v lavom mas bezdratovu brzdu ktorou zistis realny skutocny vykon ? Ak nie tak vazne pochybujem ze dokazes rozoznat aky ma ten motor vykon alebo v akom je stave ... Samozrejme nemyslim motor ktory pojde na 2 valce a nebude tocit viac ako 3000 otacok ...
Alebo ty davas inzeraty stylom:
Kupim BX Gti s motorom D6A. Pozadujem vypis zo statnej skusobne ne starsi ako 3 dni ?
Asi nie ...
Nechapem preco sa drzis toho typu motora ked nemozes vediet kolko ma to auto v skutocnosti vykon. Bez brzdy ne.
Aha takze ty mas v pravom oku stroj casu ktorym zistis vsetko co sa s tym motorom robilo a v lavom mas bezdratovu brzdu ktorou zistis realny skutocny vykon ? Ak nie tak vazne pochybujem ze dokazes rozoznat aky ma ten motor vykon alebo v akom je stave ... Samozrejme nemyslim motor ktory pojde na 2 valce a nebude tocit viac ako 3000 otacok ...
Alebo ty davas inzeraty stylom:
Kupim BX Gti s motorom D6A. Pozadujem vypis zo statnej skusobne ne starsi ako 3 dni ?
Asi nie ...
Nechapem preco sa drzis toho typu motora ked nemozes vediet kolko ma to auto v skutocnosti vykon. Bez brzdy ne.
tief napísal som, že odporúčam D6A a D6D (v zátvorke: neodporúčam napr. DFZ).
Ak je motor naozaj ex, tak sa to dá podľa vonkajších symptómov poznať. Apriori mi nejde to, či bude mať 125, alebo 124.99hp Koniec koncov, tie koníky hore-dole ti častokrát spraví nie motor samotný, ale skôr tie veci okolo.
Aby si nebol rýpavičný ohľadom konkrétnych typov motorov, tak to zhrniem: Preferovať GTI pred TRI.
tief napísal som, že odporúčam D6A a D6D (v zátvorke: neodporúčam napr. DFZ).
Ak je motor naozaj ex, tak sa to dá podľa vonkajších symptómov poznať. Apriori mi nejde to, či bude mať 125, alebo 124.99hp :) Koniec koncov, tie koníky hore-dole ti častokrát spraví nie motor samotný, ale skôr tie veci okolo.
Aby si nebol rýpavičný ohľadom konkrétnych typov motorov, tak to zhrniem: Preferovať GTI pred TRI.
Ano a ja som napisal ze zalezi na stave a nie na type motora. Aj tri s vybornym motorom moze byt lepsie ako gti s priemernym motorom to dufam uznas. A inak ty si zacal bazirovat na typoch motorov nie ja.
Ano a ja som napisal ze zalezi na stave a nie na type motora. Aj tri s vybornym motorom moze byt lepsie ako gti s priemernym motorom to dufam uznas. A inak ty si zacal bazirovat na typoch motorov nie ja. :)
přece se nebudete hádat.ale k tématu.osobně bych si nechal 8V(míň žere),to je taky důvod proč vlastnim 8V a né 16V.
ke stavu motoru souhlasim s tiefem,záleží jak bylo o motor staráno.na druhou stranu má pravdu i spectre,když jdu auto koupit,tak se dá poznat mrtvý motor na místě.když mi 1,9 bude táhnout jak 1,4,tak je asi něco v nepořádku...
přece se nebudete hádat.ale k tématu.osobně bych si nechal 8V(míň žere),to je taky důvod proč vlastnim 8V a né 16V.
ke stavu motoru souhlasim s tiefem,záleží jak bylo o motor staráno.na druhou stranu má pravdu i spectre,když jdu auto koupit,tak se dá poznat mrtvý motor na místě.když mi 1,9 bude táhnout jak 1,4,tak je asi něco v nepořádku...
K té hádce se vyjadřovat nebudu, to ani nemá cenu....
Ale argumentovat tim že 16v žere víc než 8v je blbost!!! záleží na tíze nohy!!! za kolik vám jezděj 8v??? 8-9l/100km to 16v taky...!!! mě je osobně bližší 16v ten zátah ve vysokejch otáčkách prostě u 8v není a nikdy nebude...
K té hádce se vyjadřovat nebudu, to ani nemá cenu....
Ale argumentovat tim že 16v žere víc než 8v je blbost!!! záleží na tíze nohy!!! za kolik vám jezděj 8v??? 8-9l/100km to 16v taky...!!! mě je osobně bližší 16v ten zátah ve vysokejch otáčkách prostě u 8v není a nikdy nebude...
Jj houmr mas 100% pravdu, ja som zial 16v nikdy nevidel, nikdy som v nom nejazdil a nikdy som ho netankoval takze o tom nic neviem ...
Jj houmr mas 100% pravdu, ja som zial 16v nikdy nevidel, nikdy som v nom nejazdil a nikdy som ho netankoval takze o tom nic neviem ...
2houmr: mne 16V žere po Bratislave 11l, mimo mesta v pohode 8l. Takže sa celkom dá.
2 ostatní: z času na čas sa tu niekto, viac či menej citroenov znalí, chce poradiť o kúpe auta. Predpokladám, že kubas99 patrí do tej prvej skupiny, takže tie skazky o servisovaní auta su v jeho prípade redundantné. Keď si prečítam jeho otázku, tak sa pýta na model, na nič iné. Takže mu raďme o motoroch, o výbave, o spoľahlivosti o náročnosti servisu atď, a prestaňme sa tu zasa chytať za slovíčka (ako napr. v prípade gulí). To tu už fakt každá debata končí sporom???!!!
2kubass99: ak si na vážkach medzi 8v a 16v GTi, tak ti radím 16V. Ten rozdil v spotrebe nie je dramatický a v ostatných ohľadoch 16V jesne víťazí.
2houmr: mne 16V žere po Bratislave 11l, mimo mesta v pohode 8l. Takže sa celkom dá.
2 ostatní: z času na čas sa tu niekto, viac či menej citroenov znalí, chce poradiť o kúpe auta. Predpokladám, že kubas99 patrí do tej prvej skupiny, takže tie skazky o servisovaní auta su v jeho prípade redundantné. Keď si prečítam jeho otázku, tak sa pýta na model, na nič iné. Takže mu raďme o motoroch, o výbave, o spoľahlivosti o náročnosti servisu atď, a prestaňme sa tu zasa chytať za slovíčka (ako napr. v prípade gulí). To tu už fakt každá debata končí sporom???!!!
2kubass99: ak si na vážkach medzi 8v a 16v GTi, tak ti radím 16V. Ten rozdil v spotrebe nie je dramatický a v ostatných ohľadoch 16V jesne víťazí.
2 tief pokud já vim tak sem k tvému večerníčku nevyjadřoval... jen sem se jen snažil poradit jaký model jestli GTi nebo GTi 16v!!! tak co se ti zase nelíbí???
2 tief pokud já vim tak sem k tvému večerníčku nevyjadřoval... jen sem se jen snažil poradit jaký model jestli GTi nebo GTi 16v!!! tak co se ti zase nelíbí???
Co sa tyka mojej vasnivej debaty zo spectrem tak tuto sme ukoncili a vyriesili na chatu - slo o porovnavanie typov motorom atd ... toto je ukoncene, co sa tyka info pre kubasa tak 16v je krajsi/drahsi a zerie o 1 - 2 litre viac ako 8 ventil.
Houmr: neviem co tu spominas moj vecernicek ??? ja som reagoval na to ze si vyhlasil ze 16v nezerie viac ako 8v a ze je to blbost ... na nic ine ... Ja mam momentalne gti, mal som 88kw 1.9 a taky 16v a na vsetkom som najazdil par km po meste takze viem kolko to zerie ...
Takze prosim klud zbraniam a mier bx celemu svetu.
Co sa tyka mojej vasnivej debaty zo spectrem tak tuto sme ukoncili a vyriesili na chatu - slo o porovnavanie typov motorom atd ... toto je ukoncene, co sa tyka info pre kubasa tak 16v je krajsi/drahsi a zerie o 1 - 2 litre viac ako 8 ventil.
Houmr: neviem co tu spominas moj vecernicek ??? ja som reagoval na to ze si vyhlasil ze 16v nezerie viac ako 8v a ze je to blbost ... na nic ine ... Ja mam momentalne gti, mal som 88kw 1.9 a taky 16v a na vsetkom som najazdil par km po meste takze viem kolko to zerie ...
Takze prosim klud zbraniam a mier bx celemu svetu. :-)
Kubass : ty sam musis nejlepe vedet, co chces 16v i GTi si videl, znas reakce lidi tu na foru.
( Me trochu vadi, ze nejen v CR, ale i v GB je 16v nad-bx. Na anglickem BXclubu z 16v vsichni ucuravaji, modli se k nim a nedej boze, kdyz najdou fotku zboreneho 16v, tak si zacnou rvat vlasy a sypat popel na hlavu 16v povazuji za sportaka, za agresivni auto a neco nevyslovne krasneho. A ostatni BX stoji v rohu)
Sam musis vedet, ze co chces. Samozrejme ti doporucim nad-bx, ale i jizda s GTickem ve meste ma sve klady, taha od spodu (coz je fajnove v meste jako praha) a automat je bozsky
Nekupuj prvni co uvidis, nekupuj hned 16v jen kvuli tomu, ze je to 16v (vetsinu z nich stejne ted nici pubosi na silnicich), vybirej s rozvahou, projed to a never byvalym majitelum A az bude doma, stav se u nas na kafe a pochlub se
P.S. mozna bych se koukala po aute s klimouKubass : ty sam musis nejlepe vedet, co chces :-) 16v i GTi si videl, znas reakce lidi tu na foru.
( Me trochu vadi, ze nejen v CR, ale i v GB je 16v nad-bx. Na anglickem BXclubu z 16v vsichni ucuravaji, modli se k nim a nedej boze, kdyz najdou fotku zboreneho 16v, tak si zacnou rvat vlasy a sypat popel na hlavu :-) 16v povazuji za sportaka, za agresivni auto a neco nevyslovne krasneho. A ostatni BX stoji v rohu)
Sam musis vedet, ze co chces. Samozrejme ti doporucim nad-bx, ale i jizda s GTickem ve meste ma sve klady, taha od spodu (coz je fajnove v meste jako praha) a automat je bozsky :-)
Nekupuj prvni co uvidis, nekupuj hned 16v jen kvuli tomu, ze je to 16v (vetsinu z nich stejne ted nici pubosi na silnicich), vybirej s rozvahou, projed to a never byvalym majitelum :-D A az bude doma, stav se u nas na kafe a pochlub se :-)
P.S. mozna bych se koukala po aute s klimou
to Houmr:mam GTi 8V a žere mi 6/8/9l/100km.jediná věc v čem je 16V lepší je silnější motor a klima(pokud má).16V bych bral kdybych měl výplatu o 3tisíce vyšší.jinak nejlepší na provoz je diesel
to Houmr:mam GTi 8V a žere mi 6/8/9l/100km.jediná věc v čem je 16V lepší je silnější motor a klima(pokud má).16V bych bral kdybych měl výplatu o 3tisíce vyšší.jinak nejlepší na provoz je diesel
Ach jo, co chcece od aut, které se začaly vyrábět, když vetšina z vás tahala kačery. Hádáte se o deci spotřeby, typu motoru, výkonu... ale smyslem klubu je udržet partu lidí, kteří mají chuť nebo zoufalství ty auta vlastnit i když to žere jak benzín, prachy tak nervy. K99, vyber si co chceš, abys byl spokojenej ty, ty ostatní v tvém autě jezdit nebudou. Pokud máš 80tis a chceš 16v, tak kup auto od instalatéra, velni slušná nábídka... a vlastně, dělej si co chceš, kačera už netaháš. Můj názor.
Ach jo, co chcece od aut, které se začaly vyrábět, když vetšina z vás tahala kačery. Hádáte se o deci spotřeby, typu motoru, výkonu... ale smyslem klubu je udržet partu lidí, kteří mají chuť nebo zoufalství ty auta vlastnit i když to žere jak benzín, prachy tak nervy. K99, vyber si co chceš, abys byl spokojenej ty, ty ostatní v tvém autě jezdit nebudou. Pokud máš 80tis a chceš 16v, tak kup auto od instalatéra, velni slušná nábídka... a vlastně, dělej si co chceš, kačera už netaháš. Můj názor.