dobrý večer, chtel bych na svém BX nechat spravit karoseii místy lehce vyvařit, no a při té příležitosti si chci i nastříkat dutiny. ale bohužel nikde nemůžu sehnat stříkací plán...Nevím kolik si můžu dovolit"putit" do jednotlivýc částí. Máte nekdo prosím nějaké zkušenosti?Mluvil sem s místním lakírníkem a ten tvrdil že je to u všech aut stejné což je podle me pekná blbost...s otcem sme stříkali už dutiny nekolika známým, převážne starší auta, ale aspon nejakou představu kam a kolik človek musí mít, nemyslíte?Děkuji za reakce.
dobrý večer, chtel bych na svém BX nechat spravit karoseii místy lehce vyvařit, no a při té příležitosti si chci i nastříkat dutiny. ale bohužel nikde nemůžu sehnat stříkací plán...Nevím kolik si můžu dovolit"putit" do jednotlivýc částí. Máte nekdo prosím nějaké zkušenosti?Mluvil sem s místním lakírníkem a ten tvrdil že je to u všech aut stejné což je podle me pekná blbost...s otcem sme stříkali už dutiny nekolika známým, převážne starší auta, ale aspon nejakou představu kam a kolik človek musí mít, nemyslíte?Děkuji za reakce.
kolik to nevím stříkám tak od oka jen nezapomen na nesmyslné kapsy předních podběhu a vyztuže u předních sloupku!!!
kolik to nevím stříkám tak od oka:-) jen nezapomen na nesmyslné kapsy předních podběhu a vyztuže u předních sloupku!!!
a neco na co si dávat extra pozor???nevím třeba at tonekde neproteče nebo tak???
a neco na co si dávat extra pozor???nevím třeba at tonekde neproteče nebo tak???
Nevím, dutiny jsem tedy zatím ještě nestříkal - ale asi bude platit ono otřepané - s citem...navíc, pokud píšeš, že ti stříkání dutin není cizí, pak by to neměl být problém... na co si dát pozor?...hlavně nezastříkat (nezasrat) něco, co musí zůstat čisté
Nevím, dutiny jsem tedy zatím ještě nestříkal - ale asi bude platit ono otřepané - s citem...navíc, pokud píšeš, že ti stříkání dutin není cizí, pak by to neměl být problém... na co si dát pozor?...hlavně nezastříkat (nezasrat) něco, co musí zůstat čisté:))))
No my jsme zkoušeli stříkat dutiny a vyšlo to tak 2 až 3 pixle na auto záleží jak moc a kde a jakej máš kompresor a pistol apod., jinak kde to všude bude vytíkat to poznáš hehehe dopooručuju mít přistavenejch hoodně tak 4 na stranu vaniček např z kanystru. a sem tam nákej papír na malý kapky abys neměl potečeno zem. A jinák já sem použil RESISTIN ML a nechal jsem si ho mírně rozehřát v kýblu s teplo vodou. Stříkali jsme jak prahy tak vepředu vzadu nosníky na kastli vepředu u řidiče vzadu pod blatníkem vzadu nad levým pravým kolem a taky samotnou nápravnici vepředu. Toť vše asi možná sem na něco zapoměl.
No my jsme zkoušeli stříkat dutiny a vyšlo to tak 2 až 3 pixle na auto záleží jak moc a kde a jakej máš kompresor a pistol apod., jinak kde to všude bude vytíkat to poznáš hehehe :) dopooručuju mít přistavenejch hoodně tak 4 na stranu vaniček např z kanystru. a sem tam nákej papír na malý kapky abys neměl potečeno zem. A jinák já sem použil RESISTIN ML a nechal jsem si ho mírně rozehřát v kýblu s teplo vodou. Stříkali jsme jak prahy tak vepředu vzadu nosníky na kastli vepředu u řidiče vzadu pod blatníkem vzadu nad levým pravým kolem a taky samotnou nápravnici vepředu. Toť vše asi možná sem na něco zapoměl.