Cus lidi Potrebuji poradit Dnes jsem se koukal na predni pneu a skoro jsem upadl na tu studenou zem Obe predni pneu mam v haji ale zajimavm spusobem. 3 cm na vnitrni strane total opotrebovany vlastne uz bez vzorku. Zbytek je opotrebovanej rovnomerne. Cim to ? ) Diky za rady
Cus lidi :-) Potrebuji poradit :-( Dnes jsem se koukal na predni pneu a skoro jsem upadl na tu studenou zem :-( Obe predni pneu mam v haji ale zajimavm spusobem. 3 cm na vnitrni strane total opotrebovany vlastne uz bez vzorku. Zbytek je opotrebovanej rovnomerne. Cim to ? :-))) Diky za rady :-)
Tak to mne pekne se.e Uz dvakrat jsem byl na geometrii a nechce se mi verit ze by to zpackal
Tak to mne pekne se.e :-) Uz dvakrat jsem byl na geometrii a nechce se mi verit ze by to zpackal :-(
Ac se mi neprislusi radit, tak presne toto mela kobyla po koupi... vnitrni strana pneu ohoblovana a zbytek ok. Myslim, ze mi to steloval robert.
Ac se mi neprislusi radit, tak presne toto mela kobyla po koupi... vnitrni strana pneu ohoblovana a zbytek ok. Myslim, ze mi to steloval robert.
Taky jsem kdysi řešil tento problém. Krom toho že staré auto se už nedá štelovat podle tabulek(odklon kol který je dán rozvrzanou krosérií), taky ale především jsem změnil styl jízdy do zatáček. Stručně řečeno nejezdím jako prase a problém zmizel.
Taky jsem kdysi řešil tento problém. Krom toho že staré auto se už nedá štelovat podle tabulek(odklon kol který je dán rozvrzanou krosérií), taky ale především jsem změnil styl jízdy do zatáček. Stručně řečeno nejezdím jako prase a problém zmizel.