Zdravím BXáci,
Tak jsem se po dlouhém rozmýšlení rozhod, že pujde můj mazlík zase dělat radost někomu jinému... pokud ho tedy někdo bude chtít
Předem se chci omluvit, že zneužívám fóra k prodeji auta... ale abych to nemusel tlumočit každému zvlášť tak to tu bude k přečtení
Pár slov k vozu:
je to rv 90, má najto cca 170.000km, pov. ruč. je jako za 1.6ku (což je na 1.9 paráda), el. okna, el. šíbr, el. obě zrcátka, dálkový centrál, ABS, alu kola, nové zimní gumy (najeto cca 500km), krásné letní gumy, (můžu dák k vozu i sadu plecháčů), pokovená okna (nikdo na Vás dovnitř čumět nebude a navíc se nepřehřívá interier na slunku), sport. filtr, koncovka 2x100mm DTM, auto rádio SONY + CD changer SONY na 10CD + 6repro, kastle je bez koroze, za poslední rok jsem dělal rozvody s kladkama a vodní pumpou, ložiska předních kol, všechny čtyři kotouče BREMBO + destičky BENDIX, nová voda v chladiči je od podzimu a olej + filtr každých 10.000km, na podzim je měněná i LHM...
Tak pokud má někdo zájem, pište nebo volejte kontakt je u mě v profilu + pár fotek nějaké ještě dodám...
Zdravím BXáci,
Tak jsem se po dlouhém rozmýšlení rozhod, že pujde můj mazlík zase dělat radost někomu jinému... pokud ho tedy někdo bude chtít :-)
Předem se chci omluvit, že zneužívám fóra k prodeji auta... ale abych to nemusel tlumočit každému zvlášť tak to tu bude k přečtení :-)
Pár slov k vozu:
je to rv 90, má najto cca 170.000km, pov. ruč. je jako za 1.6ku (což je na 1.9 paráda), el. okna, el. šíbr, el. obě zrcátka, dálkový centrál, ABS, alu kola, nové zimní gumy (najeto cca 500km), krásné letní gumy, (můžu dák k vozu i sadu plecháčů), pokovená okna (nikdo na Vás dovnitř čumět nebude a navíc se nepřehřívá interier na slunku), sport. filtr, koncovka 2x100mm DTM, auto rádio SONY + CD changer SONY na 10CD + 6repro, kastle je bez koroze, za poslední rok jsem dělal rozvody s kladkama a vodní pumpou, ložiska předních kol, všechny čtyři kotouče BREMBO + destičky BENDIX, nová voda v chladiči je od podzimu a olej + filtr každých 10.000km, na podzim je měněná i LHM...
Tak pokud má někdo zájem, pište nebo volejte kontakt je u mě v profilu + pár fotek nějaké ještě dodám...
nepochopim ako moze niekto predat 16V to by som nepreizil.je to ako zastrelit svojho psa....
nepochopim ako moze niekto predat 16V to by som nepreizil.je to ako zastrelit svojho psa....
to je tak ked nemas k nemu vztah niekto ma rad 16V ako svoju svokru tak sa ho chce zbavit ...niekto dospieva tym ze sa zbavi bx ka asi to caka aj nas
to je tak ked nemas k nemu vztah :)) niekto ma rad 16V ako svoju svokru tak sa ho chce zbavit :))...niekto dospieva tym ze sa zbavi bx ka :)) asi to caka aj nas :))
k BXu mam nějakej vztah,svym způsobem ho mam rád,ale v první řadě JE TO JEN AUTO
k BXu mam nějakej vztah,svym způsobem ho mam rád,ale v první řadě JE TO JEN AUTO
no hej nepoviem 19Dčko to bolo bez výbavy total a nefungovalo skoro nic..ale 16V? vrchol BXiek....
no hej nepoviem 19Dčko to bolo bez výbavy total a nefungovalo skoro nic..ale 16V? vrchol BXiek....
loser no vidis ja mam k veciam hlbsi vztah okrem PC ten by som cez zatvorene okno najradsej vyhodil ale moje bx nie je len auto je to CiTRon a mam ho rad a nepredam ho nikdy a bol by to aj zbytocne pri jeho trhovej hodnote ..ale aj tak ho nedam prec a just ne
loser no vidis ja mam k veciam hlbsi vztah okrem PC ten by som cez zatvorene okno najradsej vyhodil :)) ale moje bx nie je len auto je to CiTRon a mam ho rad a nepredam ho nikdy a bol by to aj zbytocne pri jeho trhovej hodnote ..ale aj tak ho nedam prec a just ne :)
Ja taky rikam, ze zborit nebo rozrezat, ale Houmr tohle chtel jako inzerat a ne jako kritiku projede nasich mazliku
Ja taky rikam, ze zborit nebo rozrezat, ale Houmr tohle chtel jako inzerat a ne jako kritiku projede nasich mazliku ;-)
To já bych jej prodal pokud bych sehnal právě ten 16v ,čekáme druhej přírustek a chtěl bych 7 místné auto a to bylo točo když jsem mamě řekl že si BX nechám pro svoje potřeby Našel jsem jedno 4x4 za 1000 euro ale mama nechce ni slyšet chjo uvidím když nebude alespoň 1,9 tak si nechám to svoje.
To já bych jej prodal pokud bych sehnal právě ten 16v ,čekáme druhej přírustek a chtěl bych 7 místné auto a to bylo točo když jsem mamě řekl že si BX nechám pro svoje potřeby :-)) Našel jsem jedno 4x4 za 1000 euro ale mama nechce ni slyšet chjo uvidím :-)) když nebude alespoň 1,9 tak si nechám to svoje.
Houmr rozpredaj to viac zarobis..ja hned beriem el zrkadla,autosymbol,vahu vzduchu a spustu dalsich veci :-.)
Houmr rozpredaj to viac zarobis..ja hned beriem el zrkadla,autosymbol,vahu vzduchu a spustu dalsich veci :-.)
No co na to odepsat, píšete tu o lásce k autu a že by ste BX kor 16v neprodali ale rozřezat to moje by ste chtěli všichni, to si teda myslim že že je daleko horší než ho prodat...
to TycoonX novou vodu do chladiče si kup na pumpě, váhu vzduchu mám doma jednu náhradní ale poslat jí na slovensko se ti fakt nevyplatí...
No co na to odepsat, píšete tu o lásce k autu a že by ste BX kor 16v neprodali ale rozřezat to moje by ste chtěli všichni, to si teda myslim že že je daleko horší než ho prodat...
to TycoonX novou vodu do chladiče si kup na pumpě, váhu vzduchu mám doma jednu náhradní ale poslat jí na slovensko se ti fakt nevyplatí...
Darja dal ho do fora tak sa kecá ne? Houmr ides v lete na zraz? Ja by som ju kupil za kolko ju das?
Darja dal ho do fora tak sa kecá ne? Houmr ides v lete na zraz? Ja by som ju kupil za kolko ju das?