Mam tu komplet BX 16v, které půjde v brzké době na rozebrání, tak kdybyste někdo něco chtěl, tak kromě motoru a nejspíš i předního nárazníku je tu všechno... třeba interiér s anatomickými sedačkami, hliníkové disky stříbrné, prahy, palubka... atd.
Mam tu komplet BX 16v, které půjde v brzké době na rozebrání, tak kdybyste někdo něco chtěl, tak kromě motoru a nejspíš i předního nárazníku je tu všechno... :) třeba interiér s anatomickými sedačkami, hliníkové disky stříbrné, prahy, palubka... atd. :)
zadni naraznik? trebaaa? A nema to zachovale napisy 16v? Cidla na ABS, kompletni + mozek+hydraulicky moduul
zadni naraznik? trebaaa? :-D A nema to zachovale napisy 16v? Cidla na ABS, kompletni + mozek+hydraulicky moduul ;-)
zadní nárazník má plastový klasický bohužel...
co se týče ABS, tak alx chtěl jedno čidlo přední, ale to ještě není jistý a zbytek je volný, navíc mam věcí z ABS doma víc - řídící jednotky, čidla i ty samotný mozky...
zadní nárazník má plastový klasický bohužel...
co se týče ABS, tak alx chtěl jedno čidlo přední, ale to ještě není jistý a zbytek je volný, navíc mam věcí z ABS doma víc - řídící jednotky, čidla i ty samotný mozky... :-D
a nejakej GTickovej s lizatkem preni neni? Na kobylku by se jeden hodiiil.
jop, nevadi, ze je plastak... vzala bych i to, kdyby byl z lamina, bylo by to lepsi, klido i ponicenej, plastak jen kdyz nebude ruplej (moc).
Ty budiky, komplet ABS, kdyztak ty znacky, pokud jsou ok a ne nejak moc olezle a a a a... casem si vzpomenu
a nejakej GTickovej s lizatkem preni neni? Na kobylku by se jeden hodiiil.
jop, nevadi, ze je plastak... vzala bych i to, kdyby byl z lamina, bylo by to lepsi, klido i ponicenej, plastak jen kdyz nebude ruplej (moc).
Ty budiky, komplet ABS, kdyztak ty znacky, pokud jsou ok a ne nejak moc olezle a a a a... casem si vzpomenu :-)
Darja vana a budíky nejsou problém...
breznev gombiky klidně, s volantem byl rychlejší yarik...
Darja vana a budíky nejsou problém... ;)
breznev gombiky klidně, s volantem byl rychlejší yarik... :)
Darja přední bohužel neni, byl tam lamino mark II znáčky jsou tvoje a zadní nárazník vypadá celkem pěkně kdyžtak
Darja přední bohužel neni, byl tam lamino mark II :) znáčky jsou tvoje a zadní nárazník vypadá celkem pěkně kdyžtak ;)
MArk II me uz nejak nelaka, to se mi vic libi ten muj, co mam tedka na snehure. Ale kdybys nekde vedel o Gtickovym, s lizatkem, dej echo, Kobca potrebuje
pak dej vedet, az se budes chtit zbavit toho seznamu ode mne
MArk II me uz nejak nelaka, to se mi vic libi ten muj, co mam tedka na snehure. Ale kdybys nekde vedel o Gtickovym, s lizatkem, dej echo, Kobca potrebuje ;-)
pak dej vedet, az se budes chtit zbavit toho seznamu ode mne :-D
Darja,ten Tvůj vytouženej nárazník mam na autě a jen tak pro zajímavost:za samotné lízátko mi bylo nabídnuto 3000kč
Darja,ten Tvůj vytouženej nárazník mam na autě a jen tak pro zajímavost:za samotné lízátko mi bylo nabídnuto 3000kč
Ty mas ten priplatkovej, co mam ja na bilem aute??? Gtickovej neni vytouzenej, to si pletes pojmy s dojmy, pouze shanim neco nerozbiteho s lizatkem na kobylu.
No nic, pajo, moje prani znas, rekni vedet, kdy to bude
Ty mas ten priplatkovej, co mam ja na bilem aute??? Gtickovej neni vytouzenej, to si pletes pojmy s dojmy, pouze shanim neco nerozbiteho s lizatkem na kobylu.
No nic, pajo, moje prani znas, rekni vedet, kdy to bude ;-)
darja,heh jak tak čtu,tak jsem zkomolil tři věci do jedné...chjo,nebrat vážně
darja,heh jak tak čtu,tak jsem zkomolil tři věci do jedné...chjo,nebrat vážně
2pajator: ak by sa našla komplet čierna anténa, tak prosím priložiť. Kľudne aj dve
2pajator: ak by sa našla komplet čierna anténa, tak prosím priložiť. Kľudne aj dve:-)
sorry, spatne som cital, uz to mam yarik a loser tak zatial nic, nemas tam central na DO, to by som bral
sorry, spatne som cital, uz to mam yarik a loser tak zatial nic, nemas tam central na DO, to by som bral