ja bych chtel mlhovky komplet aji s vypinacem, jestli teda jsou jeste volnee
ja bych chtel mlhovky komplet aji s vypinacem, jestli teda jsou jeste volnee
mňa bz potešila aj jedna 16V hmlovka jednu mám ok, druhú nie Ak by si mal jednu nespárovanú, tak berem
mňa bz potešila aj jedna 16V hmlovka:-) jednu mám ok, druhú nie:-) Ak by si mal jednu nespárovanú, tak berem:-)
Jestli se můžu přidat, tak sháním přední sklo a levé přední světlo. Dva kamínky od náklaďáku mi na obou udělaly pavoučky a musím na technickou.
Jestli se můžu přidat, tak sháním přední sklo a levé přední světlo. Dva kamínky od náklaďáku mi na obou udělaly pavoučky a musím na technickou.
mlhovku mam jen jednu, respektive funkční dvě, ale jedna je rozbitá... vypínač by byl... světla a sklo taky...
mlhovku mam jen jednu, respektive funkční dvě, ale jedna je rozbitá... :) vypínač by byl... světla a sklo taky... :)
aj tak keď je jedna rozbitá, zrejme to bude pre tolstoja neaktuálne. vzal by som potom celý
pár - z tej rozbitej by sa mi hodil rámček.
...kua sa to zbiera, aby som začal šetriť
:paj tak keď je jedna rozbitá, zrejme to bude pre tolstoja neaktuálne. vzal by som potom celý
pár - z tej rozbitej by sa mi hodil rámček.
...kua sa to zbiera, aby som začal šetriť:-)
No a keď už sa idem rozšúpnuť, malé bočné smerovečky by nebyli???
Interes by bol aj o zadné plato, ale to by asi už na transport do Brna bolo moc
No a keď už sa idem rozšúpnuť, malé bočné smerovečky by nebyli???:-)
Interes by bol aj o zadné plato, ale to by asi už na transport do Brna bolo moc:-)
smerovečky by byly... a plato už je bohužel fuč...
To nám ty nuly ale naskakují...
smerovečky by byly... :) a plato už je bohužel fuč... ;)
To nám ty nuly ale naskakují... :-D
novy pry stoji 2000Kc, no at se nezlobi, to je za gumovej camfrnous trochu moc > tak nevim, jestli nebude trochu problem s tim, kdyz to nebude tlumit pulsiky
novy pry stoji 2000Kc, no at se nezlobi, to je za gumovej camfrnous trochu moc >:( tak nevim, jestli nebude trochu problem s tim, kdyz to nebude tlumit pulsiky :-)
A ešte som si spomenul:
1.stredovú "poličku" s hodinami, alebo aspoň hodiny?
2. Horný kryt stĺpika volantu.
A ešte som si spomenul:
1.stredovú "poličku" s hodinami, alebo aspoň hodiny?
2. Horný kryt stĺpika volantu.
paj este som si spomenul, ak su tam dobre brzdove strmene tak by som bral aj predne aj zadne
paj este som si spomenul, ak su tam dobre brzdove strmene tak by som bral aj predne aj zadne