BX Break 1.7TRD Nazdal lidi..Dá se někde sehnat hadice od chladiče k vodnímu čerpadlu? Již poněkolikáté ji lepím z různých "zetoráckých" hadic a s-kolen a pokaždé někde praskne, protíká.Zrovna praskla 14dní starý "kurvadrát"-v ohybu, pěkně podélná prasklina, voda chčije jako o život (nabízejte, máte-li v.kalmus@centrum.cz)...Nemá někdo jednu na prodej? Popř.čím nejelegantněji a nejrychleji nahradit? Popř. cena/kat.č. originální a zda jde vůbec někde sehnat? Je to spousta otázek, ale jdu to lepit a opravdu nemám moc čas pročítat zdejší inzerci..Díky moc.
BX Break 1.7TRD Nazdal lidi..Dá se někde sehnat hadice od chladiče k vodnímu čerpadlu? Již poněkolikáté ji lepím z různých "zetoráckých" hadic a s-kolen a pokaždé někde praskne, protíká.Zrovna praskla 14dní starý "kurvadrát"-v ohybu, pěkně podélná prasklina, voda chčije jako o život (nabízejte, máte-li v.kalmus@centrum.cz)...Nemá někdo jednu na prodej? Popř.čím nejelegantněji a nejrychleji nahradit? Popř. cena/kat.č. originální a zda jde vůbec někde sehnat? Je to spousta otázek, ale jdu to lepit a opravdu nemám moc čas pročítat zdejší inzerci..Díky moc.
Právě, že už tahleta polovičatá řešení moc nechci...navíc mi to praská v ohybu u chladiče, nikoli u čerpadla..Tam to sice také není košér, a je to tam popraskané, ale v zimě jsem to tam "provizorně" opravil takovou tou stříbrnou páskou s vlákny a ještě obejmul rozřízlou hadicí a zapáskoval - a zatím je to ok...Ale tohle všechno je dočasné a hadice kdykoli může opět někde praskat..Zatím jsem opravil podobně, zapáskoval několika metry té pásky v několika vrstvách a proložil ještě Patexem - no a navrch opět kousek rozřízlé hadice a zatáhnul...No, uvidíme, takové provizorium, navíc děláno na nasazené hadici - teplá voda je sviňa, udělá své..Jinak ta náhražka kusu hadice je Zetor Moc dlouho tedy nevydržela...Proto bych radši konečné řešení, ne jen dočasné řešení nebo uvaření motoru..
Právě, že už tahleta polovičatá řešení moc nechci...navíc mi to praská v ohybu u chladiče, nikoli u čerpadla..Tam to sice také není košér, a je to tam popraskané, ale v zimě jsem to tam "provizorně" opravil takovou tou stříbrnou páskou s vlákny a ještě obejmul rozřízlou hadicí a zapáskoval - a zatím je to ok...Ale tohle všechno je dočasné a hadice kdykoli může opět někde praskat..Zatím jsem opravil podobně, zapáskoval několika metry té pásky v několika vrstvách a proložil ještě Patexem - no a navrch opět kousek rozřízlé hadice a zatáhnul...No, uvidíme, takové provizorium, navíc děláno na nasazené hadici - teplá voda je sviňa, udělá své..Jinak ta náhražka kusu hadice je Zetor:) Moc dlouho tedy nevydržela...Proto bych radši konečné řešení, ne jen dočasné řešení nebo uvaření motoru..