tak teda jeste jednou zkusime to piskovni
Mame moznost nechat si vypiskovat treba logo klubu na pullitry a sklenicky
pullitr by byl za 250Kc a sklenicka nebo pruhleny hrnicek okolo 160Kc. tak kdo ma zajem?
Piste zavazne do vikendu (19.8) at to muzem nechat udelat
tak teda jeste jednou zkusime to piskovni :-)
Mame moznost nechat si vypiskovat treba logo klubu na pullitry a sklenicky
pullitr by byl za 250Kc a sklenicka nebo pruhleny hrnicek okolo 160Kc. tak kdo ma zajem?
Piste zavazne do vikendu (19.8) at to muzem nechat udelat
berem 3 pullitry, a chcel by som tam velký znak citroen pod ním bxclub a pod tým nick Šepleta nejakou inou farbou ak by to tak
šlo...
ale som naŕočný že
berem 3 pullitry, a chcel by som tam velký znak citroen pod ním bxclub a pod tým nick Šepleta nejakou inou farbou ak by to tak
šlo...
ale som naŕočný že :-))
Mluvime o piskovani, takze jinou barvou to nepujde Myslela jsem nejake univerzalni logo nebo obrazek BX a napis bxclub... Za Logo navic se priplaci 75Kc (kdyz bys tam chtel treba nic etc...)
Mluvime o piskovani, takze jinou barvou to nepujde :-( Myslela jsem nejake univerzalni logo nebo obrazek BX a napis bxclub... Za Logo navic se priplaci 75Kc (kdyz bys tam chtel treba nic etc...)
Darja preto som sa pýtal lebo som sa držal tohto, .link.
a tam su tie hrnčeky farebné tak som si to asi tak nejak prestavoval.
Dal by som tam znak Citroen a pod tým aspon nick
Dosť dobre to nechápem,čiže ked to bude piskovanim tak tam nebude farba a bude to len matnejšie či ako???? vysvetliť pls
Darja preto som sa pýtal lebo som sa držal tohto,
http://www.bxclub.cz/page/kod-24/ls-17002467/rubrika-16830/p-17005818.html#p17005818
a tam su tie hrnčeky farebné tak som si to asi tak nejak prestavoval.
Dal by som tam znak Citroen a pod tým aspon nick
Dosť dobre to nechápem,čiže ked to bude piskovanim tak tam nebude farba a bude to len matnejšie či ako???? vysvetliť pls
piskovani je to, ze se do hrnicku "piskem vymlati" obrazek
tenhle kluk to nestihne do srazu :-)
piskovani je to, ze se do hrnicku "piskem vymlati" obrazek :-D
To pískování se mi nelíbí, skusil by som radšej tu druhu variantu aj ked to nebude do srazu...
To pískování se mi nelíbí, skusil by som radšej tu druhu variantu aj ked to nebude do srazu...
platia aj objednavky na tie salky a pollitry v druhom prispevku ??? ak hej tak zostanem pri tej objednavke .link.
platia aj objednavky na tie salky a pollitry v druhom prispevku ??? ak hej tak zostanem pri tej objednavke http://www.bxclub.cz/page/kod-24/ls-17002467/rubrika-16830/p-17005818.html#p17005818