dobrý večer je možné přestavět BX 19D do karoserie BX 14??
Jsou shodné úchyty motoru nosnosti náprav a podobně??
dobrý večer je možné přestavět BX 19D do karoserie BX 14??
Jsou shodné úchyty motoru nosnosti náprav a podobně??
Přestavět jde všechno, ovšem za jakou cenu... V tomto případě ti nebude pasovat uchycený motoru, 1,4ka ho má trochu jinak, ale pokud jseš šikovnej, dá se to vyřešit, nicméně asi bych do toho nešel...
Přestavět jde všechno, ovšem za jakou cenu... :) V tomto případě ti nebude pasovat uchycený motoru, 1,4ka ho má trochu jinak, ale pokud jseš šikovnej, dá se to vyřešit, nicméně asi bych do toho nešel... ;)
nevíte prosím nekdo o karoserii 19D pokud možno v velmi dobrém stavu bez vážnější koroze??Moje karoserie se rozpadá pod rukama vyvaření ste mi už tady na klubu vymluvili tak ted hledám jiné možnosti.
nevíte prosím nekdo o karoserii 19D pokud možno v velmi dobrém stavu bez vážnější koroze??Moje karoserie se rozpadá pod rukama vyvaření ste mi už tady na klubu vymluvili tak ted hledám jiné možnosti.
Nemusí to být 1.9D, klidně můžeš sáhnout i po benzínových modelech 1.6 a 1.9, pouze 1.4ka má jiné uchycení motoru...
Nemusí to být 1.9D, klidně můžeš sáhnout i po benzínových modelech 1.6 a 1.9, pouze 1.4ka má jiné uchycení motoru... ;)
Mam kastli , ale z kombíka a mení nejnovější, troch práce by to vzalo, šla by dát do kupy za odvoz
Mam kastli , ale z kombíka a mení nejnovější, troch práce by to vzalo, šla by dát do kupy za odvoz
co znamená že není nejnovější, s touto přestavbou by lae asi byl problém, nevím jak by se to dělalo na technické a evidenci...díky za nabídku ale break se mi moc nelíbí nevyužil bych jeho prostor.
co znamená že není nejnovější, s touto přestavbou by lae asi byl problém, nevím jak by se to dělalo na technické a evidenci...díky za nabídku ale break se mi moc nelíbí nevyužil bych jeho prostor.
tak mám nabídku na 2 BX14 oba majitelé jednoho znám mi tvrdí že karosařsky je to uchycení motoru naprosto stejné, o e na tom teda pravdy?? Nerad bych si tu přestavbu něčím zbytečně zkomplikoval...
tak mám nabídku na 2 BX14 oba majitelé jednoho znám mi tvrdí že karosařsky je to uchycení motoru naprosto stejné, o e na tom teda pravdy?? Nerad bych si tu přestavbu něčím zbytečně zkomplikoval...
Neni. Co vim stejne je 1.6benzin, 1.9benzin a diesle. 1.4 a 4x4 maju ine ulozenie motora.
Neni. Co vim stejne je 1.6benzin, 1.9benzin a diesle. 1.4 a 4x4 maju ine ulozenie motora.
Je potrebné prevariť spodný držiak na silentblok motora a vymeniť alebo upraviť systém tiahiel radenia. Samozrejme je potrebné už z menej podstatnýchvecí nahodiť odhlučnovacie koberce do motorového priestoru a nájsť v hlavnom zväzku káble od žhavenia, ktoré sú v ňom zabandážované. Je tiež nutné poprepájať hadice z nádrže a odstaviť - vybrať filter - válec na náprave. Výmena chladiča za dieslový a podobné veci sú samozrejmé. Kamarát m, a takýto BX už niekoľko rokov (z BX 14 na BX 19 D) a všetko ok, pričom v dohľadnej dobe sa ide do BX implantovať motor z hdi s ponechaním originálneho vstrekovacieho systému z BX samozrejme (zatiaľ sa ale rieši kompatibilita starej hlavy), tak uvidíme. Ja som mal kedysi BX z 16 Image na 19 D 59kw. Behá dodnes - nedávno som ho zahliadol v nemenovanom meste.
Je potrebné prevariť spodný držiak na silentblok motora a vymeniť alebo upraviť systém tiahiel radenia. Samozrejme je potrebné už z menej podstatnýchvecí nahodiť odhlučnovacie koberce do motorového priestoru a nájsť v hlavnom zväzku káble od žhavenia, ktoré sú v ňom zabandážované. Je tiež nutné poprepájať hadice z nádrže a odstaviť - vybrať filter - válec na náprave. Výmena chladiča za dieslový a podobné veci sú samozrejmé. Kamarát m, a takýto BX už niekoľko rokov (z BX 14 na BX 19 D) a všetko ok, pričom v dohľadnej dobe sa ide do BX implantovať motor z hdi s ponechaním originálneho vstrekovacieho systému z BX samozrejme (zatiaľ sa ale rieši kompatibilita starej hlavy), tak uvidíme. Ja som mal kedysi BX z 16 Image na 19 D 59kw. Behá dodnes - nedávno som ho zahliadol v nemenovanom meste.
Taktiež myslim, že sa na tej 1.4- ke museli prerábať, alebo meniť poloosi. Už neviem, či sa menili vnútorné kĺby za väčšie, alebo sa menili celé poloosi a rejdové čapy za tie s dieslovým - väčším nábojom
Taktiež myslim, že sa na tej 1.4- ke museli prerábať, alebo meniť poloosi. Už neviem, či sa menili vnútorné kĺby za väčšie, alebo sa menili celé poloosi a rejdové čapy za tie s dieslovým - väčším nábojom
Taktiez by som sa mozno troska bal absencie posilovaca. Bude to riadna rozcvicka s tym napriklad parkovat
Taktiez by som sa mozno troska bal absencie posilovaca. Bude to riadna rozcvicka s tym napriklad parkovat :)
Mám 19D break bez posilovače 14let, a zas taková hrůza to neni ...
Je to pořád lepší, než když posilovač chodí špatně a jen občas.
A navíc ušetřím za posilovnu
Mám 19D break bez posilovače 14let, a zas taková hrůza to neni ...
Je to pořád lepší, než když posilovač chodí špatně a jen občas.
A navíc ušetřím za posilovnu :-)
to je fakt, auto bez posilovace obcas jde opravdu lip tocit, nez auto se spatne ne-li vubec fungujicim posilovacem .... vlastni zkusenost
Ovsem fungujici posilovac je fungujici posilovac, i kdyz v BX bez uprav to takova vyhra zase neni
to je fakt, auto bez posilovace obcas jde opravdu lip tocit, nez auto se spatne ne-li vubec fungujicim posilovacem .... vlastni zkusenost ;)
Ovsem fungujici posilovac je fungujici posilovac, i kdyz v BX bez uprav to takova vyhra zase neni :p
bez posilovace aspon poznas kdyz mas mekke gumy jinak takovej rozdil to zas u BX neni - vlastni zkusenost z nekolika aut
bez posilovace aspon poznas kdyz mas mekke gumy :-) jinak takovej rozdil to zas u BX neni - vlastni zkusenost z nekolika aut
a nebylo by pro tebe jednoduší dovést z venku celiho ropáka a předělat jen č.karoserie
a nebylo by pro tebe jednoduší dovést z venku celiho ropáka a předělat jen č.karoserie
Pochybujem, že sa ešte dá zohnať dieslový BX v celkove takom stave, aby sa to vôbec oplatilo meniť. Benziny majú ale zpravidla raz tak menej najazdených kilometrov a tomu i odpovedajúci stav - lepší stav. Takže to má asi väčší význam, avšak ja by som volil radšej prerábku do BX aspoň 1.6 - predsa len je potrebných menej úprav.
Pochybujem, že sa ešte dá zohnať dieslový BX v celkove takom stave, aby sa to vôbec oplatilo meniť. Benziny majú ale zpravidla raz tak menej najazdených kilometrov a tomu i odpovedajúci stav - lepší stav. Takže to má asi väčší význam, avšak ja by som volil radšej prerábku do BX aspoň 1.6 - predsa len je potrebných menej úprav.
zkus toto ja dovezl z němec 1,9 turbo v plný výbavě ale bez klimy za 250 Eur .link.
zkus toto ja dovezl z němec 1,9 turbo v plný výbavě ale bez klimy za 250 Eur http://www.autoscout24.at/Details.aspx?id=szlu4t2hsca
co třeba tohle .link.
co třeba tohle
http://mobile.de/SIDukb.sFkCdx95LuXLtL9G1Q-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1191350842A1LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B21B20B49%81U-t-vCaMiMkPRQuSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100A6D5900H20000000BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=28&id=11111111279570682&