Dneska jsem narazil na tento zajímavý článek, mrkněte... .link.
Místy jsem se docela pobavil, viz:
"Aktualizované auto šlo s novým skleněným vláknem nárazníky, antracit krouží, kouřil čočky zadního světla a zadního kazisvěta..." LOL
Dneska jsem narazil na tento zajímavý článek, mrkněte... :)
http://citron-bx.navajo.cz/
Místy jsem se docela pobavil, viz:
"Aktualizované auto šlo s novým skleněným vláknem nárazníky, antracit krouží, kouřil čočky zadního světla a zadního kazisvěta..." LOL :-D
Chapu, ze je to experimantalni preklad, ale copak to vazne ale vazne nikdo necetl? Myslim, ze je v nasem zajmu ten clanek prepsat
Vedle nadřazeného hydropneumatic zastavení, jeden mohl také mít vybavení takový jak anti-uzamknout brzdy
Coze to v tom aute mame?
To mělo postranní sukně, který dělal to snadno rozeznatelný od všech jiných BX
BX transka
BX 16V je ještě soutěživý pro případ today's “horké palubní jícny”, ačkoli to je vzácné a ne zvláště oblíbený u ladiček.
jak se podarilo prelozit Hothatch jako horky palubni jicen?
Chapu, ze je to experimantalni preklad, ale copak to vazne ale vazne nikdo necetl? :-D Myslim, ze je v nasem zajmu ten clanek prepsat :-D
Vedle nadřazeného hydropneumatic zastavení, jeden mohl také mít vybavení takový jak anti-uzamknout brzdy
Coze to v tom aute mame? :-D
To mělo postranní sukně, který dělal to snadno rozeznatelný od všech jiných BX
BX transka :-D
BX 16V je ještě soutěživý pro případ today's “horké palubní jícny”, ačkoli to je vzácné a ne zvláště oblíbený u ladiček.
jak se podarilo prelozit Hothatch jako horky palubni jicen? :-D
Strojní překlad, no... co chcete od mašiny... Když si kolikrát přes translator nechávám přeložit dopisy od známých zvenku, to je početníčko ...
Strojní překlad, no... co chcete od mašiny... Když si kolikrát přes translator nechávám přeložit dopisy od známých zvenku, to je početníčko ...
Super, každý článek dobrý, zvláště u toho kazisvěta a jícnu jsem se zasmál No jo, je to prostě super auto, bude mi chybět, až dojezdí...
Super, každý článek dobrý, zvláště u toho kazisvěta a jícnu jsem se zasmál:) No jo, je to prostě super auto, bude mi chybět, až dojezdí...