Nedávno tady Yarik házel link,kde sem viděl bx se žaluziema na pátejch dveřích.Vždycky se mě to líbilo,byť je trošku kýčovitej symbol 80tejch let.Nicméně nevíte někdo o něčem?Jen pro úplnost hážu link.link. už nevím,kde bylo to bx..
Nedávno tady Yarik házel link,kde sem viděl bx se žaluziema na pátejch dveřích.Vždycky se mě to líbilo,byť je trošku kýčovitej symbol 80tejch let.Nicméně nevíte někdo o něčem?Jen pro úplnost hážu linkhttp://www.partaj.cz/clanky/lamborghini-miura-1965-1973-84.html už nevím,kde bylo to bx..
Tak pokud tu žaluzii seženeš, jsi frajer.
Já to sháněl po celou dobu,co jsem jezdil s BX(to je sakra 10 let...) a nikdy se mi to nepovedlo. Občas je to na autech vidět, většinuo na hvězdnejch válkách GT...Takže nejspíš vrakáče,spíš asi u frantíků,nebo tak...
Ale je to asi dobrý jen na léto, bo v zimě nedostaneš odtud sníh a led a musí dolů stěrač.Ale na léto proti slunci asi super....
Tak pokud tu žaluzii seženeš, jsi frajer.
Já to sháněl po celou dobu,co jsem jezdil s BX(to je sakra 10 let...) a nikdy se mi to nepovedlo. Občas je to na autech vidět, většinuo na hvězdnejch válkách GT...Takže nejspíš vrakáče,spíš asi u frantíků,nebo tak...
Ale je to asi dobrý jen na léto, bo v zimě nedostaneš odtud sníh a led a musí dolů stěrač.Ale na léto proti slunci asi super....
Přes zimu moc nejezdí,spíš vůbec,zad.stěrač věř nebo nevěř nepoužívám vůbec..Jinak sem domluvenej,udělá mi to jedna firma na zakázku.Jak jinak,když na tohle auto něco sehnat je takřka zázrak.Bude to našplíchnutý v laku a moooc se na to těším.Je to sice pičovina,ale mě se to vždycky líbilo,tak co.Hlavně,že to udělá radost,ne?
Přes zimu moc nejezdí,spíš vůbec,zad.stěrač věř nebo nevěř nepoužívám vůbec..Jinak sem domluvenej,udělá mi to jedna firma na zakázku.Jak jinak,když na tohle auto něco sehnat je takřka zázrak.Bude to našplíchnutý v laku a moooc se na to těším.Je to sice pičovina,ale mě se to vždycky líbilo,tak co.Hlavně,že to udělá radost,ne?
tyyy hele, na kombalu to bude vypadat hrozne.... ale tak zas kdyz to bude v te zetorove trikolore, tak to bude fajn....
tyyy hele, na kombalu to bude vypadat hrozne.... ale tak zas kdyz to bude v te zetorove trikolore, tak to bude fajn....
Tolstoj: nesud dokud nepoznas kdyz to bude hnusny, pouzijeme kotika jako policky na srazu
Tolstoj: nesud dokud nepoznas :-D kdyz to bude hnusny, pouzijeme kotika jako policky na srazu :-D
V praze nemame manzelske nepokoje... zatiim A rozhodne ne, kvuli zaluziim
V praze nemame manzelske nepokoje... zatiim :-D A rozhodne ne, kvuli zaluziim :-D
tak tady se zas nechytam ja, kazdopadne se tesim na ten vytvor na Bxku az to kotik potahne na zadech k Pavlouskovi na dvur aby to mohl namontovat mimochodem drzi to nejspis na sroubech???
:-D tak tady se zas nechytam ja, kazdopadne se tesim na ten vytvor na Bxku az to kotik potahne na zadech k Pavlouskovi na dvur aby to mohl namontovat :-D mimochodem drzi to nejspis na sroubech???
no kotíku už jen atomový reaktor na odpadky a kapacitátor a bude to BX ala DELOREJ z BACK TO THE FUTURE )
ale jinak ti fandím jen doufám že co si to namontuješ tak se zas něco nestane
no kotíku už jen atomový reaktor na odpadky a kapacitátor a bude to BX ala DELOREJ z BACK TO THE FUTURE :)))))
ale jinak ti fandím :) jen doufám že co si to namontuješ tak se zas něco nestane :)
na dialnici mu to odleti a niekto sa potesi z rolety v hlave
kotik dopredu by to bolo stylovejsie
na dialnici mu to odleti a niekto sa potesi z rolety v hlave :))
kotik dopredu by to bolo stylovejsie :)
ehm John DeLoryyyjen..Budete kókat..Tomass,dopredu si to dej ty týýý rejpale abstinente..styď se...
ehm John DeLoryyyjen..Budete kókat..Tomass,dopredu si to dej ty týýý rejpale abstinente..styď se...
kotik aby koukal, bys jeste musel alespon predelat dvere. Ale BX je krabice stejne jako DL DMC 12, mozna by mu to i sluseno
no neni to uzasny?
kotik aby koukal, bys jeste musel alespon predelat dvere. Ale BX je krabice stejne jako DL DMC 12, mozna by mu to i sluseno :-D
no neni to uzasny?
Je,jen třeba u tohohle auti,byl problém s větránm,furt tam prej bylo horko a hlavně nevyleštitelná karoserie.Navc chudák John,takhle skončit..
Je,jen třeba u tohohle auti,byl problém s větránm,furt tam prej bylo horko a hlavně nevyleštitelná karoserie.Navc chudák John,takhle skončit..
.link.
ty kola ty kola,klasickej problém plecháčů u citroenu.Vypadá to jak dekl od popelnice..
http://www.partaj.cz/clanky/citroen-mehari-1968-1987-230.html
ty kola ty kola,klasickej problém plecháčů u citroenu.Vypadá to jak dekl od popelnice..