Viděl sem je u oslíka74,v jeho bx,takže s montáží asi problém nebude.Jedny sou v Kralupech za Prahou,nicméně,nemáte je někdo na prodej blíž k Brnu?Jinak ty kožený bx střelím za 2000,-/nemám je kam uložit.Doufám Darjo,že ti nebude vadit,když pudou dál..(((
Viděl sem je u oslíka74,v jeho bx,takže s montáží asi problém nebude.Jedny sou v Kralupech za Prahou,nicméně,nemáte je někdo na prodej blíž k Brnu?Jinak ty kožený bx střelím za 2000,-/nemám je kam uložit.Doufám Darjo,že ti nebude vadit,když pudou dál..(((
Me to vadit nebude, delej s nimi co uznas za vhodne
Me ty XM sedaky prijdou dost mohutny na BX, to tam spis z xantie, treba jako ma jirka sec a nebo sedacky z uplne jineho auta, treba nejake sportovnejsi.
Me to vadit nebude, delej s nimi co uznas za vhodne :-)
Me ty XM sedaky prijdou dost mohutny na BX, to tam spis z xantie, treba jako ma jirka sec :-) a nebo sedacky z uplne jineho auta, treba nejake sportovnejsi.
Mohutný jsou, to je právě to jejich kouzlo... Montáž se dá zvládnout, ale je s tím trochu práce s kolejničkama Když řekneš bartalimu, tak nebude mít moc radost, ale zvládne to... DD
Mohutný jsou, to je právě to jejich kouzlo... :) Montáž se dá zvládnout, ale je s tím trochu práce s kolejničkama :) Když řekneš bartalimu, tak nebude mít moc radost, ale zvládne to... :-DDD
rád bych ale už to nejde..padlo do toho tolik,že už není cesty zpět..teď sem si koupil na lítačku do práce mazdu 626 2.2i.Jede to jak prase ty vole..
rád bych ale už to nejde..padlo do toho tolik,že už není cesty zpět..teď sem si koupil na lítačku do práce mazdu 626 2.2i.Jede to jak prase ty vole..
hh, prej mekej, ono jedna vec je jezdit v Xm sedackach v Bx TD combi s novou hlavou a peknou bilou barvou a druha vec je jezdi v Xm a me se vic libi to druhe a zda se ze kotikovi to prvni ono mu to na to jezdeni do Znojma uplne staci
hh, prej mekej, ono jedna vec je jezdit v Xm sedackach v Bx TD combi s novou hlavou a peknou bilou barvou :-)) a druha vec je jezdi v Xm a me se vic libi to druhe a zda se ze kotikovi to prvni :-D ono mu to na to jezdeni do Znojma uplne staci :-))))
kamaráde,na značku mazda nedám dopustit,měl sem dvě 626ky a obě byly super.Výkon,poměr,cena,desing..ale jinak víme(((
kamaráde,na značku mazda nedám dopustit,měl sem dvě 626ky a obě byly super.Výkon,poměr,cena,desing..ale jinak víme(((
no, tak ste mi zase ušetřili práci. Taky jsem nad tim uvažovala a když vidim, že to jde je to vyřešený. Zas mám na jaře co zkoušet. XMek máme dost, tak mě to nic stát nebude.
no, tak ste mi zase ušetřili práci. Taky jsem nad tim uvažovala a když vidim, že to jde je to vyřešený. Zas mám na jaře co zkoušet. XMek máme dost, tak mě to nic stát nebude.
Nechci tu radit,ale taky sem je už vyndal,a to z důvodu,že sem se mlátil hlavou o střechu,oni totiž v nejnižší poloze XM sou pořád dost vysoký,takže jestli seš skrček,doporučuju
Nechci tu radit,ale taky sem je už vyndal,a to z důvodu,že sem se mlátil hlavou o střechu,oni totiž v nejnižší poloze XM sou pořád dost vysoký,takže jestli seš skrček,doporučuju
Jasně, Kotík, nedej se. Před měsícem mi ukradli Terrano, tak teď dáváme s mlaďasem dohromady Mazdu MX 6. Přivezli jsme jí v dost zbědovaném stavu, ale bude to pěkná kára. Ale pro mne spíš zase přestupní stanice k nějakému velkému offroadu...i když - třeba se mi zalíbí a zůstane doma...
Jasně, Kotík, nedej se. Před měsícem mi ukradli Terrano, tak teď dáváme s mlaďasem dohromady Mazdu MX 6. Přivezli jsme jí v dost zbědovaném stavu, ale bude to pěkná kára. Ale pro mne spíš zase přestupní stanice k nějakému velkému offroadu...i když - třeba se mi zalíbí a zůstane doma...
Jako na rovinu,po všech strastech s tímhle autem musím říct,že není špatný,ale lituju toho,že sem tenkrát nešel do novější 626ky,ale už není cesty zpět,jak sem psal..Byl to miláček.A ať si kdo chce co chce říká,pro mě je mazda vinikající auti.
Jako na rovinu,po všech strastech s tímhle autem musím říct,že není špatný,ale lituju toho,že sem tenkrát nešel do novější 626ky,ale už není cesty zpět,jak sem psal..Byl to miláček.A ať si kdo chce co chce říká,pro mě je mazda vinikající auti.
kotiku, co ti brani prodat BX? Stejne nas to jednou ceka a cim vic otalime, tim vic na tom ztracime po financni strance Leda pockat, az to bude veteran
Jedina mazda, co stoji z to je xedos a nebo RX 8 :-D
kotiku, co ti brani prodat BX? Stejne nas to jednou ceka a cim vic otalime, tim vic na tom ztracime po financni strance ;-) Leda pockat, az to bude veteran :-D