moji lasku k bx nachvili zastinila toyota supra mkIV.... Jednou.. jednou az na ni bude, tak bude v garazi... wohooo !
moji lasku k bx nachvili zastinila toyota supra mkIV.... Jednou.. jednou az na ni bude, tak bude v garazi... wohooo !
staryho citrona bez lasky? nikdy To souhlasim. Ale nevim, jestli po snehure budu mit dalsiho citrona. Druhou C5 V6 si porizovat nebudem
staryho citrona bez lasky? nikdy :-D To souhlasim. Ale nevim, jestli po snehure budu mit dalsiho citrona. Druhou C5 V6 si porizovat nebudem :-D
Tak prodat ho už nejde,to bych tak krvácel,až by to pěkný nebylo,ani to nejde,vzhledem k vazbě,která mimoděk za ty dva roky utrpení vznikla..Ale vyřeším to asi tak,že v budoucnu tohle bude jako víkendovej koníček a ještě k tomu přikoupíme miláčka mazdu.Tak budou dva a na práci bude fábka.Ty auta sou prostě náááádhernej i když nákladnej koníček.A tím se dostávám k otázce,ktero jsem si nedávno položil a sice:co byste chtěli mít(kdyby byly finance a příležitost) pod svou střechou?Já sám za sebe Lamborghini countach,buick roadmaster,citroen ds a jaguar xk150...hmmmmmm
Tak prodat ho už nejde,to bych tak krvácel,až by to pěkný nebylo,ani to nejde,vzhledem k vazbě,která mimoděk za ty dva roky utrpení vznikla..Ale vyřeším to asi tak,že v budoucnu tohle bude jako víkendovej koníček a ještě k tomu přikoupíme miláčka mazdu.Tak budou dva a na práci bude fábka.Ty auta sou prostě náááádhernej i když nákladnej koníček.A tím se dostávám k otázce,ktero jsem si nedávno položil a sice:co byste chtěli mít(kdyby byly finance a příležitost) pod svou střechou?Já sám za sebe Lamborghini countach,buick roadmaster,citroen ds a jaguar xk150...hmmmmmm
no kotík já nevím jak psal oslík s těma sedačka asi to bude pravda eště ti mohu změřit sedačky v XA jak na tom jsou výškově a co se týče roztečí kolejniček, samo šeck se dá ale aby to bylo jako že lepší a ne jako že tam mám sedačky z XA a budu jak v tý reklamě na účes a každej tejden vyklepávt střechu jinak když sme u těch aut MASERATI GRANDTURISMO
no kotík já nevím jak psal oslík s těma sedačka asi to bude pravda eště ti mohu změřit sedačky v XA jak na tom jsou výškově a co se týče roztečí kolejniček, samo šeck se dá ale aby to bylo jako že lepší a ne jako že tam mám sedačky z XA a budu jak v tý reklamě na účes a každej tejden vyklepávt střechu :)))) jinak když sme u těch aut MASERATI GRANDTURISMO :)
kotik: predávaš tie sedačky, alebo sa len pohrávaš s myšlienkou, že by si ich predal? načo potom ten inzerát???
kotik: predávaš tie sedačky, alebo sa len pohrávaš s myšlienkou, že by si ich predal? načo potom ten inzerát???:-)
to yarik: on ty sedadla uz potrebovat nebude, bo na jezdeni ma jine auta a aspon bude mit vic mista na dalsi repraky
to yarik: on ty sedadla uz potrebovat nebude, bo na jezdeni ma jine auta a aspon bude mit vic mista na dalsi repraky :-))))
yarik,nevim,jak si přišel k infu,že s tou mašlenkou jen koketuju..Já je chci pustit do světa,ale má je už zamluvený Vil..Tak se nezlob chlape.
yarik,nevim,jak si přišel k infu,že s tou mašlenkou jen koketuju..Já je chci pustit do světa,ale má je už zamluvený Vil..Tak se nezlob chlape.
kotiku hlavně si nejdřív vyzkoušej ty nový, jestli ti to bude vyhovovat než je prodáš, abys pak nelitoval...
kotiku hlavně si nejdřív vyzkoušej ty nový, jestli ti to bude vyhovovat než je prodáš, abys pak nelitoval... ;)
kotik: prišiel som na to tak, že som ti písal maila, na ktorý si neodpovedal
kotik: prišiel som na to tak, že som ti písal maila, na ktorý si neodpovedal :-)
Teda, já jsem teď nedávno viděla novej Dodge Challenger a ačkoliv bych to živit nechtěla, tak je to nádherný vozítko. I když bylo psáno, za předpokladu, že ty prachy mám - tak to by mě to netrápilo. Nechcete mi ho někdo koupit k Ježíšku? Neni zas tak drahej!!! Fakt
Teda, já jsem teď nedávno viděla novej Dodge Challenger a ačkoliv bych to živit nechtěla, tak je to nádherný vozítko. I když bylo psáno, za předpokladu, že ty prachy mám - tak to by mě to netrápilo. Nechcete mi ho někdo koupit k Ježíšku? Neni zas tak drahej!!! Fakt
tak kotiku doufám že sis to nerozmyslel a že je mám stále u tebe co auto už je v pohodě
tak kotiku doufám že sis to nerozmyslel a že je mám stále u tebe co auto už je v pohodě :-)