Zdravim, prezrel som dost stranok, ale nikde sa mi nepodarilo najst nakres karoserie bx-ka. Nieco kde je vidiet, ktore casti karoseire sa odmontuju a kde drzia, aky profil plechu je na uchyteni napravy a pod. Skratka nieco, podla coho sa da vyrobit novy kus nosnika alebo vyvarit karoseria, pripadne vyrobit novy diel kasne. Dufam, ze chapete co by som chcel. Vsade su iba technicke fotky motora, elektriky a ostaneho, ale kasna nikde. Dik za pomoc
Zdravim, prezrel som dost stranok, ale nikde sa mi nepodarilo najst nakres karoserie bx-ka. Nieco kde je vidiet, ktore casti karoseire sa odmontuju a kde drzia, aky profil plechu je na uchyteni napravy a pod. Skratka nieco, podla coho sa da vyrobit novy kus nosnika alebo vyvarit karoseria, pripadne vyrobit novy diel kasne. Dufam, ze chapete co by som chcel. Vsade su iba technicke fotky motora, elektriky a ostaneho, ale kasna nikde. Dik za pomoc
Možno by ti pomohol katalóg dielov - ten by tu kdesi mal byť. Ak ho nenájdeš v rubrikách, tak vo fóre je určite niekde odkaz.
Ja ho síce mám stiahnutý, ale na poslanie mailom je óčeň baľšoj, Leonid
Takže repete
Možno by ti pomohol katalóg dielov - ten by tu kdesi mal byť. Ak ho nenájdeš v rubrikách, tak vo fóre je určite niekde odkaz.
Ja ho síce mám stiahnutý, ale na poslanie mailom je óčeň baľšoj, Leonid:-)
Takže repete:-)
yarik, ten mam tiez, ale tam kasna vobec nie je (iba narazniky a plasty)
PaM, dik, ten nakres uz mam, ale tam nie je vidiet dobre zadok, hlavne uchytenie zadnej napravy. Skratka zajtra budem mat Co-cko a chystam sa vyrobit nove uchytenie lebo odhnilo. Lepsie by sa mi to robio, keby som mal nakres alebo foto kasne. Nava, neako sa s tym popasujem.
yarik, ten mam tiez, ale tam kasna vobec nie je (iba narazniky a plasty)
PaM, dik, ten nakres uz mam, ale tam nie je vidiet dobre zadok, hlavne uchytenie zadnej napravy. Skratka zajtra budem mat Co-cko a chystam sa vyrobit nove uchytenie lebo odhnilo. Lepsie by sa mi to robio, keby som mal nakres alebo foto kasne. Nava, neako sa s tym popasujem.
nebolo by lahsie zohnat druhu kasnu zo zdravymi castami a prevarit len tie? neviem ale vacsinou BXáci majú na dvore minimalne jednu
nebolo by lahsie zohnat druhu kasnu zo zdravymi castami a prevarit len tie? neviem ale vacsinou BXáci majú na dvore minimalne jednu :D
Takze, pozical som si Co-cko, zavolal svokra a vyvarili sme to trojkou plechom. Z troch stran je to privarene ku zdravej casti karoserie (zo strany podbehu-az nad vysku uchytenia zadneho pasu, kufra, sedadla) a surovo navarene na ten ocelovy plech, ktory bol uchyteny srobami (za ktory sa podklada zdvihak). Skusal som to dvihat a drzi to. takze dufam, ze to aspon 2 roky vydrzi.
Takze, pozical som si Co-cko, zavolal svokra a vyvarili sme to trojkou plechom. Z troch stran je to privarene ku zdravej casti karoserie (zo strany podbehu-az nad vysku uchytenia zadneho pasu, kufra, sedadla) a surovo navarene na ten ocelovy plech, ktory bol uchyteny srobami (za ktory sa podklada zdvihak). Skusal som to dvihat a drzi to. takze dufam, ze to aspon 2 roky vydrzi. :-))