Ahoj lidi. Všiml jsem si že mám na svém BX zadní kola do A. Celkem dost. Po tom co jsem se tu dočetl jsem došel k závěru že mám opravdu problém (daší). Asi budu muset dát novou nápravu, že? Dá se takoá náprava sehnat i jako repasovaná? Díky za odpovědi.
Ahoj lidi. Všiml jsem si že mám na svém BX zadní kola do A. Celkem dost. Po tom co jsem se tu dočetl jsem došel k závěru že mám opravdu problém (daší). Asi budu muset dát novou nápravu, že? Dá se takoá náprava sehnat i jako repasovaná? Díky za odpovědi.
to určitě ne - loža v ramenech - je tady toho na sránkách o tom spousta o výměně atd.řeší se to každou chvílí tak zkus hledat
to určitě ne - loža v ramenech - je tady toho na sránkách o tom spousta o výměně atd.řeší se to každou chvílí tak zkus hledat
Nie ložiská kolies, ale uloženie ramien. Súčasťou opravnej sady (na jednu stranu stojí cca 1200) sú totiž aj kuželíkové ložiská, preto to niekto volá iba "ložiská". Nápravu demontovať nemusíš. Na webe je určite niekde fotonávod, treba pohľadať.
Nie ložiská kolies, ale uloženie ramien. Súčasťou opravnej sady (na jednu stranu stojí cca 1200) sú totiž aj kuželíkové ložiská, preto to niekto volá iba "ložiská":-). Nápravu demontovať nemusíš. Na webe je určite niekde fotonávod, treba pohľadať.
Jen doplním. Pokud máš ložiska v ramenou opravdu na kaši je docela dost pravděpodobné, že budou ramena vevnitř vydřená, takže počítej, že je bude možná potřeba vyvařit nebo vyměnit. Ale pokud nemáš ABS, není to zas takový problém sehnat jiná ramena...
Jen doplním. Pokud máš ložiska v ramenou opravdu na kaši je docela dost pravděpodobné, že budou ramena vevnitř vydřená, takže počítej, že je bude možná potřeba vyvařit nebo vyměnit. Ale pokud nemáš ABS, není to zas takový problém sehnat jiná ramena... ;)
no myslel jsem,že budou i futra kaput,než sem to začal z kamošem měnit ve finále jsme vyměnili to co nabízela opravná sada a je to echt,dvě hodky práce i s kafem a je to výborný
no myslel jsem,že budou i futra kaput,než sem to začal z kamošem měnit ve finále jsme vyměnili to co nabízela opravná sada a je to echt,dvě hodky práce i s kafem a je to výborný