ahoii všem, mám problém s dodávkou paliva do motoru.. hlavní podezřelý je palivové čerpadlo. abych ale mohl ověřit jeho funkci, musím ho nejprve najít .. nechce se mi kvůli pátrání převrtávat celý interier, a tak se ptám vás zkušených, kde se čerpadlo schovává..
při hledání příčiny problemu s palivem jsem navíc narazil na vypadlí kabel v motoru, jdoucí ze stejného svazku, jako kabel ke startéru... viz .link.
nemohl by mi někdo poradit kam patří (v daném půlkruhu o poloměru délky kabelu se nenalézá žádná sdířka)?
děkuji moc
ahoii všem, mám problém s dodávkou paliva do motoru.. hlavní podezřelý je palivové čerpadlo. abych ale mohl ověřit jeho funkci, musím ho nejprve najít :)) .. nechce se mi kvůli pátrání převrtávat celý interier, a tak se ptám vás zkušených, kde se čerpadlo schovává..
při hledání příčiny problemu s palivem jsem navíc narazil na vypadlí kabel v motoru, jdoucí ze stejného svazku, jako kabel ke startéru... viz
http://www.bxclub.cz/index.php?gal=82757272&kod=32&ids=damarko#pc
nemohl by mi někdo poradit kam patří (v daném půlkruhu o poloměru délky kabelu se nenalézá žádná sdířka)?
děkuji moc
22.04.2008 16:26 -
Re: Palivové čerpadlo u 1.6 TGi
Palivové čerpadlo je dole pod nádrží vedle palivového filtru... Ten kablík pokud neni k alternátoru nebo k nějakému čidlu na motoru, tak je možné, že nemusí být zapojený...
Palivové čerpadlo je dole pod nádrží vedle palivového filtru... Ten kablík pokud neni k alternátoru nebo k nějakému čidlu na motoru, tak je možné, že nemusí být zapojený... ;)
22.04.2008 16:30 -
Cerpadlo je pri pravom ramene zadnej napravy v takom gumenom uchyte. Mrkni vzadu pod auto a uvidis.
Kabel mohol byt kludne nezapojeny alebo zbytek nejakeho bastlu ... Na BX 16v su minimalne 3 konektory v motore ktore niesu a ani nemaju byt zapojene .... Ak ti vsetko funguje ako ma tak toto moze byt nieco podobne.
Cerpadlo je pri pravom ramene zadnej napravy v takom gumenom uchyte. Mrkni vzadu pod auto a uvidis.
Kabel mohol byt kludne nezapojeny alebo zbytek nejakeho bastlu ... Na BX 16v su minimalne 3 konektory v motore ktore niesu a ani nemaju byt zapojene .... Ak ti vsetko funguje ako ma tak toto moze byt nieco podobne.
22.04.2008 18:27 -