po namontovani noveho filtra sa mi znizili otacky tak, ze skoro skapina (obcas aj skape) ako zvysim otacky? aj za studena, aj za tepla?
po namontovani noveho filtra sa mi znizili otacky tak, ze skoro skapina (obcas aj skape) ako zvysim otacky? aj za studena, aj za tepla?
13.01.2009 17:30 -
Re: ako zvysit otacky na naftaku?
Nezavzdušňuje se ti?Pokud by to špatně složeným filtrem nebo málo stáhnutými hadičkami sálo vzduch tak by to zrovna toto mohlo dělat.Já to svoj díky tomuto ani nenatočím.Dal jsem petku s naftou napřímo do čerpadla a jelo,zapojím hadice a filtr-po napumpování chytne a chcípne ,to se opakuje.Musím vyměnit pryžové hadičky a membránu na pumpičce,pak by to mělo jít.
Nezavzdušňuje se ti?Pokud by to špatně složeným filtrem nebo málo stáhnutými hadičkami sálo vzduch tak by to zrovna toto mohlo dělat.Já to svoj díky tomuto ani nenatočím.Dal jsem petku s naftou napřímo do čerpadla a jelo,zapojím hadice a filtr-po napumpování chytne a chcípne ,to se opakuje.Musím vyměnit pryžové hadičky a membránu na pumpičce,pak by to mělo jít.
13.01.2009 21:12 -
Kde koupit tu membranu na filtr? Ja se k tomu chystam taky... A jeste sem to nedelal. Mam ten filtr s tou malou vlozkou filtru.
Kde koupit tu membranu na filtr? Ja se k tomu chystam taky... A jeste sem to nedelal. Mam ten filtr s tou malou vlozkou filtru.
14.01.2009 00:47 -
spíše to pročisti aby byla dobře průchozí sací cesta nafty do čerpadla, tvoje nízké otáčky způsobuje předkomora čerpadla, nedokáže vyrobit předtlak pro vstřikovací čerpadlo, proto je nízký v otáčkách a chcípe, jestliže do toho teď zasáhneš, tak až se uvolní z jakéhokoliv důvodu sací cesta bude zase pro změnu vysoký v otáčkách. Zkus to protlačit od sacího koše po nypli na čerpadle, třeba stlačeným vzduchem
spíše to pročisti aby byla dobře průchozí sací cesta nafty do čerpadla, tvoje nízké otáčky způsobuje předkomora čerpadla, nedokáže vyrobit předtlak pro vstřikovací čerpadlo, proto je nízký v otáčkách a chcípe, jestliže do toho teď zasáhneš, tak až se uvolní z jakéhokoliv důvodu sací cesta bude zase pro změnu vysoký v otáčkách. Zkus to protlačit od sacího koše po nypli na čerpadle, třeba stlačeným vzduchem:palec
14.01.2009 16:38 -
to Čert, takze mam odpojit hadicku z nadrze a fuknut tam kompresorom vzduch? Neposkodi to nieco v cerpadle? Prefukol som iba hadice (aj spatnú) a vycistil sitko v nadrzi. Filter je novy.A este som nalial nejaku cistiacu gebuzinu do nafty, na pumpe to odporucali.
to Čert, takze mam odpojit hadicku z nadrze a fuknut tam kompresorom vzduch? Neposkodi to nieco v cerpadle? Prefukol som iba hadice (aj spatnú) a vycistil sitko v nadrzi. Filter je novy.A este som nalial nejaku cistiacu gebuzinu do nafty, na pumpe to odporucali.
19.01.2009 23:10 -
A odpoj taky druhý konec, ze vstřikového čerpadla, narvi do do petky a uvidíš jak to je průchozí a co z toho lítá.
A odpoj taky druhý konec, ze vstřikového čerpadla, narvi do do petky a uvidíš jak to je průchozí a co z toho lítá.:-p
20.01.2009 11:50 -
teda odpojim obidve hadicky a surovo to prefuknem v smere nasavania nafty. pochopil som to spravne
teda odpojim obidve hadicky a surovo to prefuknem v smere nasavania nafty. pochopil som to spravne :-d
20.01.2009 17:36 -
To DVZ-membrána (rotodiesel) stojí sto českých,ale lepší asi je koupit celou spr.na opravu (obsahuje menbránu s tlačítkem,pružinou,ventilky dovnitřpumpičky Cu těsn.kroužky na přívod a odvod paliva a ten plechový bazmek co je sehora a celé to drží),stojí kolem pětikila.
To DVZ-membrána (rotodiesel) stojí sto českých,ale lepší asi je koupit celou spr.na opravu (obsahuje menbránu s tlačítkem,pružinou,ventilky dovnitřpumpičky Cu těsn.kroužky na přívod a odvod paliva a ten plechový bazmek co je sehora a celé to drží),stojí kolem pětikila.
20.01.2009 18:10 -
To Čert-Purflux není chemie,to bys měl ,teda pokud myslíš toto slovo ,vědět,že je to filtr.
To DVX zde je Fr.odkaz (je ale na P).link.
nevím zda se tam dá hledat bez přihlášení.Jinak o tom rotodiesel vím,bo jsem to včera byl koupit,ale nekoupil,to co potřebuji tam v sadě není,ale pro ten tvůj aso opravná sada taky bude existovat.
To Čert-Purflux není chemie,to bys měl ,teda pokud myslíš toto slovo ,vědět,že je to filtr.
To DVX zde je Fr.odkaz (je ale na P)http://public.servicebox.peugeot.com/do/logout
nevím zda se tam dá hledat bez přihlášení.Jinak o tom rotodiesel vím,bo jsem to včera byl koupit,ale nekoupil,to co potřebuji tam v sadě není,ale pro ten tvůj aso opravná sada taky bude existovat.
21.01.2009 20:32 -
Obchodní název, pro filtry paliva, náhřevy paliva a chemii paliva. Firma se specializací na vznětové paliva, jentak mezi řečí.viz:aukro--- .link. ----koukni na druhý obrázek
Obchodní název, pro filtry paliva, náhřevy paliva a chemii paliva. Firma se specializací na vznětové paliva, jentak mezi řečí.viz:aukro--- http://aukce.atlas.cz/item530596417_naftovy_predehrev_motoru_nafty_12v_x515.html ----koukni na druhý obrázek
21.01.2009 20:40 -
prefukol som to kompresorom, ale nepomohlo. otacky obas zakolisu a niekedy motor skape. za studena je to castejsie. radsej by som mu zdvihol otacky ale ako?
prefukol som to kompresorom, ale nepomohlo. otacky obas zakolisu a niekedy motor skape. za studena je to castejsie. radsej by som mu zdvihol otacky ale ako?
23.01.2009 16:48 -
niekde ti prisáva vzduch ked to bolo pred tým ok tak to musí byť aj teraz
niekde ti prisáva vzduch ked to bolo pred tým ok tak to musí byť aj teraz :-p
27.01.2009 20:46 -
napřed musíš napsat, jaké máš čerpadlo. prefukol som to kompresorom, ale nepomohlo. otacky obas zakolisu a niekedy motor skape. za studena je to castejsie. radsej by som mu zdvihol otacky ale ako?
napřed musíš napsat, jaké máš čerpadlo.
28.01.2009 10:56 -