čus ludia mam bx 19RD včera mi prestali ist tlmené svetlá a v poistkách to nieje tak nwm mohol by mi niekto poradit čo s tym a prestala mi ist aj žhaviaca skrinka vymenil som ju ale stále nič je možne že je tam druhé relé ak hej poradte mi ktore to je pls bo ja tam mam 4 relatka pri poistkách
čus ludia mam bx 19RD včera mi prestali ist tlmené svetlá a v poistkách to nieje tak nwm mohol by mi niekto poradit čo s tym a prestala mi ist aj žhaviaca skrinka vymenil som ju ale stále nič je možne že je tam druhé relé ak hej poradte mi ktore to je pls bo ja tam mam 4 relatka pri poistkách
1. Tie svetlá môžu byť zlým prepínačom svetiel.
2. V diesloch sa nevyznám, no nazdávam sa, že z tých relé v rozvodnej skrinke to nebude ani jedno. Skôr by som hľadal relé v motorovom priestore. Ale to je len tip
1. Tie svetlá môžu byť zlým prepínačom svetiel.
2. V diesloch sa nevyznám, no nazdávam sa, že z tých relé v rozvodnej skrinke to nebude ani jedno. Skôr by som hľadal relé v motorovom priestore. Ale to je len tip:-d
Světla jsou napřímo k lucasu od plusového kontaktu v pojistkovce, do lucase jde v podstatě pořád plné napětí akumulátoru, tak bych jen kouknul na patici lucase, zda po zapnutí tlumených najdeš plus na třech pinech ze čtyř, a když ne, tak máš dvě možnosti, buďto přehodit lucase za jiného, nebo denní svícení, automatické, a s ním překlenovat vadnou část lucase. A žhavení, zkus vyčistit dole kontakty na žhavicím relátku a zkontroluj funkčnost přívodního silného vodiče, jestliže má špatný kontakt a na šroubu není napětí jako na aku, žhavení stávkuje.
Světla jsou napřímo k lucasu od plusového kontaktu v pojistkovce, do lucase jde v podstatě pořád plné napětí akumulátoru, tak bych jen kouknul na patici lucase, zda po zapnutí tlumených najdeš plus na třech pinech ze čtyř, a když ne, tak máš dvě možnosti, buďto přehodit lucase za jiného, nebo denní svícení, automatické, a s ním překlenovat vadnou část lucase. A žhavení, zkus vyčistit dole kontakty na žhavicím relátku a zkontroluj funkčnost přívodního silného vodiče, jestliže má špatný kontakt a na šroubu není napětí jako na aku, žhavení stávkuje.:-p
diki hosi mrknem sa na tvie svetlá a dik moc za radu cez vikend idem nato nech auticko funguje ako ma )))
diki hosi mrknem sa na tvie svetlá a dik moc za radu cez vikend idem nato nech auticko funguje ako ma :-)))))))
:palec
No tak uz je to vyriesene xD svetla bol zly kontakt na vypinaci precistil som ho a uz ide bezproblemou a žahevenie je zatial spravene na gombik je to len docasne kym nebudem mat peniaze na vymenu celeho lebo v servise ma velmi nepotesili zevraj to treba cele az od spinacej skrinky až po žaviče vymenit zatial to riesim takto funguje to bez problemou tak uvidime
No tak uz je to vyriesene xD svetla bol zly kontakt na vypinaci precistil som ho a uz ide bezproblemou a žahevenie je zatial spravene na gombik :D je to len docasne kym nebudem mat peniaze na vymenu celeho lebo v servise ma velmi nepotesili zevraj to treba cele az od spinacej skrinky až po žaviče vymenit zatial to riesim takto funguje to bez problemou tak uvidime :D:palec:-))))