Zdravin,kto zna?
potrebujem sa dostat az k mechanizmu km, spodne km mi nejdu nulovat teraz som zastavil na tom ze neviem co z rucickami, ako sa davaju dolu? vsetky sroby su odsrobovane, snazim sa vytiahnut cierny panel s rucickami a hodnotami z bieleho tela-cize uz mam iba torzo budikov
dik
Zdravin,kto zna?
potrebujem sa dostat az k mechanizmu km, spodne km mi nejdu nulovat teraz som zastavil na tom ze neviem co z rucickami, ako sa davaju dolu? vsetky sroby su odsrobovane, snazim sa vytiahnut cierny panel s rucickami a hodnotami z bieleho tela-cize uz mam iba torzo budikov
dik
nulovat spodní kilomery(denní počítadlo) ti nejdou protože je nuluje taková vidlička ve tvaru V na tom tlačítku a jedna z pacek toho V je odlomená. Jinak , abys dostal dolů ručičku, musíš mít přípravek, který točí tachometrem, třeby na 6Okm/h a až budeš dávat ručičku z5, tak ji nasadíš na 60km/h a nedojebeš přesnost. Jinak ti bude po složení ukazovat kraviny.
nulovat spodní kilomery(denní počítadlo) ti nejdou protože je nuluje taková vidlička ve tvaru V na tom tlačítku a jedna z pacek toho V je odlomená. Jinak , abys dostal dolů ručičku, musíš mít přípravek, který točí tachometrem, třeby na 6Okm/h a až budeš dávat ručičku z5, tak ji nasadíš na 60km/h a nedojebeš přesnost. Jinak ti bude po složení ukazovat kraviny.;-)
takze vidlicka tam bola, ja som na to pozrel stym ze asi som to pretlacil, tak som ten jazycek vytiahol hore ale asi to nebude fungovat lebo sa mi zda ze to nedovoli zapadnut tym ozubenym kolesam spat...tak teraz tam budu asi vecne nuly
takze druhe budiky?
takze vidlicka tam bola, ja som na to pozrel stym ze asi som to pretlacil, tak som ten jazycek vytiahol hore ale asi to nebude fungovat lebo sa mi zda ze to nedovoli zapadnut tym ozubenym kolesam spat...tak teraz tam budu asi vecne nuly :)
takze druhe budiky?
nebo sehnat vidličku ze zadřeného tachometru, a těch je dost. Mrknu v garáži, tam by měly být minimálně dva zadrblý.
nebo sehnat vidličku ze zadřeného tachometru, a těch je dost. Mrknu v garáži, tam by měly být minimálně dva zadrblý.
to bolo fajn keby si nasiel, akurat ta rucicka bude problem, pokial tu nedam dolu tak tu vidlicku nevyberem
to bolo fajn keby si nasiel, akurat ta rucicka bude problem, pokial tu nedam dolu tak tu vidlicku nevyberem
hmm, ted to nemam pred sebou, ale mam za to, ze rucicku tachometru sundavat nemusis, ta tycka na nulovani dennich kilometru jde rozebrat tak, ze se da pak vyndat z toho tachometru - ta siroka cast z vnejsku jde sundat
hmm, ted to nemam pred sebou, ale mam za to, ze rucicku tachometru sundavat nemusis, ta tycka na nulovani dennich kilometru jde rozebrat tak, ze se da pak vyndat z toho tachometru - ta siroka cast z vnejsku jde sundat
skusim to, ale mam pocit, ze ten plast s cislami mi bude zavadzat kedze ho rucicka drzi
skusim to, ale mam pocit, ze ten plast s cislami mi bude zavadzat kedze ho rucicka drzi
podarilo sa povoli som tie dva sorby co drzia "cisla",odlepil zospodu trosku cierny foliu a pretlacil tu spodnu hrubsiu cast tej vidlicky cez ieru von, pootocil "cislami" a vypadla...takze uz mam know how diky za asistenciu, teraz ale zase zhanam teda tu vidlicku
podarilo sa povoli som tie dva sorby co drzia "cisla",odlepil zospodu trosku cierny foliu a pretlacil tu spodnu hrubsiu cast tej vidlicky cez ieru von, pootocil "cislami" a vypadla...takze uz mam know how :) diky za asistenciu, teraz ale zase zhanam teda tu vidlicku :)