Zdravim Vas vsetkych.
Poradte mi prosim, tatos mi v nedelu trocha zblbol a nechcel po dni statia v garazi nastartovat. Kontrolky zhavenia svietia tak ako maju, relatko cvaka. Starter tocil ako o dusu a nechytal a nechytal. Potom sa mi ho podarilo nejako nastartovat, isiel cely den v pohode. Potom som ho odstavil a skusal som pondelok rano startovat a nastartoval na prvy sup tak som ho vypol a nechal az do dnes stat. No ale cca pred hodinou som sa vybral na nakup a zas mi to nechcelo natocit. Cim to moze prosim Vas byt? Moj odhad je zhavice, relatko alebo mi pada nafta akurat neviem ako mam jednotlive vecicky odskusat a vyselektovat problem. Dik za rady
Zdravim Vas vsetkych.
Poradte mi prosim, tatos mi v nedelu trocha zblbol a nechcel po dni statia v garazi nastartovat. Kontrolky zhavenia svietia tak ako maju, relatko cvaka. Starter tocil ako o dusu a nechytal a nechytal.:nevim Potom sa mi ho podarilo nejako nastartovat, isiel cely den v pohode. Potom som ho odstavil a skusal som pondelok rano startovat a nastartoval na prvy sup tak som ho vypol a nechal az do dnes stat. No ale cca pred hodinou som sa vybral na nakup a zas mi to nechcelo natocit. Cim to moze prosim Vas byt? Moj odhad je zhavice, relatko alebo mi pada nafta akurat neviem ako mam jednotlive vecicky odskusat a vyselektovat problem. Dik za rady
zacni zhavice, test je jednoduche, odsruboj, pripoj na +12V a musia sa rozpalit
zacni zhavice, test je jednoduche, odsruboj, pripoj na +12V a musia sa rozpalit :)
Je mozne ze nezhavia aj ked kontrolka svieti a relatko na konci zhavenia cvakne?
Je mozne ze nezhavia aj ked kontrolka svieti a relatko na konci zhavenia cvakne?
spíš asi padá nafta, mě to teď dělalo to samé a problém byl v zavzdušňování přes ruční naftovou pumpu a následné nepravidelné padání nafty. Někdy chytil na brnk, jindy jsem se mohl zbláznit a vybít baterku a nic... zkus když nebude startovat pořádně napumpovat ruční pumpou, pokud potom bude mít snahu chytit tak je to celkem jasný, nafta...
spíš asi padá nafta, mě to teď dělalo to samé a problém byl v zavzdušňování přes ruční naftovou pumpu a následné nepravidelné padání nafty. Někdy chytil na brnk, jindy jsem se mohl zbláznit a vybít baterku a nic... zkus když nebude startovat pořádně napumpovat ruční pumpou, pokud potom bude mít snahu chytit tak je to celkem jasný, nafta...
Este ma napadlo ze minule som menil palivovy filter a ta nadrzka do ktorej sa vklada filter bola plna len do polovice. moze byt problem tam? Tj ze ako pise Dall mi pada nafta?
Este ma napadlo ze minule som menil palivovy filter a ta nadrzka do ktorej sa vklada filter bola plna len do polovice. moze byt problem tam? Tj ze ako pise Dall mi pada nafta?:nevim
myslím že je to v tej nafte.mne to kedysi tiež par krat spravilo podoťahoval som eskapasky a prestalo to blbnuť.zkontroluj si trasu od nadrže až po čerpadlo a dotiahni každý spoj.
myslím že je to v tej nafte.mne to kedysi tiež par krat spravilo podoťahoval som eskapasky a prestalo to blbnuť.zkontroluj si trasu od nadrže až po čerpadlo a dotiahni každý spoj.
tak to bude fakt zavzdušňování nafty, žhaviče buď fungují, nebo nefungují, nic mezi, a mě to dělalo to samé, pár dní startoval na brnk, a z toho jsem nemohl ani za nic natočit...
tak to bude fakt zavzdušňování nafty, žhaviče buď fungují, nebo nefungují, nic mezi, a mě to dělalo to samé, pár dní startoval na brnk, a z toho jsem nemohl ani za nic natočit...
To Sergio-těleso filtru bylo do půlky nafty před nebo po vyjmutí filtru?Pokud s filtrem, tak je to jasné málo nafty a někde si přisává vzduch.projdi cestu z nádrže do čerpadla.Žhavíky kontroluji tak,že odpojím přívodní dráty a kusem drátu z +pólu na ně.Zajiskří-li měla by být OK ne-je po smrti ,ale není to úplně spolehlivé,některá může být těsně před smrtí a neukáže ti to,jen až už umře!!!)
To Sergio-těleso filtru bylo do půlky nafty před nebo po vyjmutí filtru?Pokud s filtrem, tak je to jasné málo nafty a někde si přisává vzduch.projdi cestu z nádrže do čerpadla.Žhavíky kontroluji tak,že odpojím přívodní dráty a kusem drátu z +pólu na ně.Zajiskří-li měla by být OK ne-je po smrti ,ale není to úplně spolehlivé,některá může být těsně před smrtí a neukáže ti to,jen až už umře!!!)