Uvažuji o tom, že dám do mýho 16V klimu. Chtěl bych se zeptat, zda půjde přehodit třeba z 1.9 TD nebo jen z 16V. Dále jak moc by to bylo práce, co všechno by muselo ven, kam popřípadně umístit kompresor a jiné a jiné věci a jestli vůbec třeba se mi to vyplatí?
Uvažuji o tom, že dám do mýho 16V klimu. Chtěl bych se zeptat, zda půjde přehodit třeba z 1.9 TD nebo jen z 16V. Dále jak moc by to bylo práce, co všechno by muselo ven, kam popřípadně umístit kompresor a jiné a jiné věci a jestli vůbec třeba se mi to vyplatí? :nevim
u 16v je rozdielny chladic klimatizacia inak to zhruba sedi. Na kompresor potrebujes hlinikovu vanu s drziakom na kompresor. Vymenit musis v interieri airbox tzn palubka von. A ci sa ti to vyplati - to je na tebe
u 16v je rozdielny chladic klimatizacia inak to zhruba sedi. Na kompresor potrebujes hlinikovu vanu s drziakom na kompresor. Vymenit musis v interieri airbox tzn palubka von. A ci sa ti to vyplati - to je na tebe :)
ak mas stresne okno tak kasli na to je to zlozite dorabanie..a budes mat dalsiu vec na staranie..16V sa robilo s klimou iba v 88.. potom sa nedalo dokupit ani na objednavku.. 16V totiz toci vyssie otacky..a klima dostava viac zabrat ako u inych aut..dlho som nad nou uvazoval..ale nema to vyznam
ak mas stresne okno tak kasli na to :) je to zlozite dorabanie..a budes mat dalsiu vec na staranie..16V sa robilo s klimou iba v 88.. potom sa nedalo dokupit ani na objednavku.. 16V totiz toci vyssie otacky..a klima dostava viac zabrat ako u inych aut..dlho som nad nou uvazoval..ale nema to vyznam :)
dovolim si nesuhlasit, osobne poznam 16v 89 s klimou a 16v 92 s klimou, original.
dovolim si nesuhlasit, osobne poznam 16v 89 s klimou a 16v 92 s klimou, original.
mam brozurky, tam od 1988 pre bx 16V nieje klima ani v optional (mozne) tak ako aj automat..su to anglicke verzie..mozno pre ine krajiny bola ina vybava..
mam brozurky, tam od 1988 pre bx 16V nieje klima ani v optional (mozne) tak ako aj automat..su to anglicke verzie..mozno pre ine krajiny bola ina vybava..
To jse mi nechce.. Když jsi představím ten čas strávený na tom mým, abych ho dal z uboženého stavu do podoby v jakém je teď... A to ještě nejsem u konce, jelikož po výměně spojky tenhle tejden jsem narazil na dalších X věcí které budou jen otázkou času na výměnu. Ale je to dobrej koníček mít BXko... Ale kde brát pořád ty peníze...? Takže vše postupem času jedno po druhým.. S tou klimou to byl jen nápad, kdyby jse mi nějaká vyskitla zda by šla či ne a za jakou práci... Určitě bych si stím tu práci dal, než sehnat jiný s klimou už v něm a dávat zase do kupy jiné a strávit na něm třeba ještě více času než na tom mým...
To jse mi nechce.. Když jsi představím ten čas strávený na tom mým, abych ho dal z uboženého stavu do podoby v jakém je teď... A to ještě nejsem u konce, jelikož po výměně spojky tenhle tejden jsem narazil na dalších X věcí které budou jen otázkou času na výměnu. :-( Ale je to dobrej koníček mít BXko... Ale kde brát pořád ty peníze...? :nevim :-)) Takže vše postupem času jedno po druhým.. S tou klimou to byl jen nápad, kdyby jse mi nějaká vyskitla zda by šla či ne a za jakou práci... Určitě bych si stím tu práci dal, než sehnat jiný s klimou už v něm a dávat zase do kupy jiné a strávit na něm třeba ještě více času než na tom mým...
Mám problém s mlžením čelního okna nemáte s tim někdo zkušenosti a nevíte čím by to mělo být?
Mám problém s mlžením čelního okna nemáte s tim někdo zkušenosti a nevíte čím by to mělo být?
Ja mam BX TRD r.92 s klimou akurat nefunkcnou,ale chystam sa ju opravit.
Ja mam BX TRD r.92 s klimou akurat nefunkcnou,ale chystam sa ju opravit.:palec
hlavne ze na ceste vidim tak jedno bx rocne vlastne.. jedno TRD tmavosede s dymovymi svetlami a klimou mi parkuje pred barakom ..
hlavne ze na ceste vidim tak jedno bx rocne :) vlastne.. jedno TRD tmavosede s dymovymi svetlami a klimou mi parkuje pred barakom ..
ja som strieborne 1,7 D a zvolen chodim pomenej , ale ak si ma videl bxkam sa zdravim
ja som strieborne 1,7 D a zvolen chodim pomenej , ale ak si ma videl bxkam sa zdravim