Takže přátelé, uklízím v Mrchojedech... Koukněte ke mně do profilu - .link. Pokud se někomu bude něco hodit, napište(pajator@centrum.cz) nebo cinkněte(602224521), během léta se toho chci zbavit... Nenafotil jsem asi úplně všechno, tak se kdyžtak ptejte...
Takže přátelé, uklízím v Mrchojedech... :) Koukněte ke mně do profilu - http://www.bxclub.cz/profiles/pajator?kod=32&ids=pajator&gal=37654926#pc Pokud se někomu bude něco hodit, napište(pajator@centrum.cz) nebo cinkněte(602224521), během léta se toho chci zbavit... ;) Nenafotil jsem asi úplně všechno, tak se kdyžtak ptejte... ;)
Celý autí je v Brně... Ale možná by se ještě jedno dalo poskládat Stačí pouze holá kastle
Celý autí je v Brně... ;) Ale možná by se ještě jedno dalo poskládat :-D Stačí pouze holá kastle :-D
nemas nahodou tu hrubu tlakovu hadicu co ide z kocky tusim do regulatoru? cislo je 95496828
nemas nahodou tu hrubu tlakovu hadicu co ide z kocky tusim do regulatoru? cislo je 95496828
... možno keby sa našla zdravá 16v prevodovka, možno aj dva zdravé zadné tlmiče...
uvažujem aj o tých čiernych nárazníkoch (ak majú v poriadku úchyty) a určite tú peknú vstrekovaciu lištu
... možno keby sa našla zdravá 16v prevodovka, možno aj dva zdravé zadné tlmiče...
uvažujem aj o tých čiernych nárazníkoch (ak majú v poriadku úchyty) a určite tú peknú vstrekovaciu lištu:-)
yarik - na zrcátka už mám asi zájemce na obě, ale uvidíme... zbytek nebude problém
breznev - nějakou tam mám, ale je to ta krátká - na 16v nebo diesel...
yarik - na zrcátka už mám asi zájemce na obě, ale uvidíme... zbytek nebude problém ;)
breznev - nějakou tam mám, ale je to ta krátká - na 16v nebo diesel...
breznev - trubky nemám...
lukassimko - světla mám, dám pouze komplet páry...
Šepleta jestli myslíš originál přední mlhovky s tím rámečkem, tak našly...
breznev - trubky nemám...
lukassimko - světla mám, dám pouze komplet páry...
Šepleta jestli myslíš originál přední mlhovky s tím rámečkem, tak našly... ;)
nazdar mal by som zaujem o predne svetla ,zadne svetla a elektricke zrkadla zo vsim vsudy. Maš a zakolko.
nazdar mal by som zaujem o predne svetla ,zadne svetla a elektricke zrkadla zo vsim vsudy. Maš a zakolko.:-p