ja mam zase 1,7D ale mne to berie asi 6l na 100ku ale by mi trebalo asi cerpadlo dat na stolicu mam taky pocit
ja mam zase 1,7D ale mne to berie asi 6l na 100ku ale by mi trebalo asi cerpadlo dat na stolicu mam taky pocit :D
Já teda neměl BéXo v ropě,ale "bratříčka" pežota 405 break a ať na RO nebo naftu dlohodobý průměr 5L na sto!!!!A to měl ten motor údajně k jednomu mega (motor už nebyl původní bo původnně byl 1,8TD)
A Xantijka bencín 1,8i16V 81kW průměr 8,16
Já teda neměl BéXo v ropě,ale "bratříčka" pežota 405 break a ať na RO nebo naftu dlohodobý průměr 5L na sto!!!!A to měl ten motor údajně k jednomu mega (motor už nebyl původní bo původnně byl 1,8TD)
A Xantijka bencín 1,8i16V 81kW průměr 8,16
podla mna vela zalezi v akom stave su vstreky a stav cerpdla toto ked je v pohode tak spotreba je minimalna poznam z vlastnej skusenosti na felde 1,9D
podla mna vela zalezi v akom stave su vstreky a stav cerpdla toto ked je v pohode tak spotreba je minimalna poznam z vlastnej skusenosti na felde 1,9D :)
jj, ono to chce s casu na cas hodit cerpadlo + trysky na nastavenie a kontrolu a potom sa clovek divi inak 1.8TD jazdilo 5 - 7 litrov na 100 v meste podla toho jak moc som tomu slapal na krk ...
jj, ono to chce s casu na cas hodit cerpadlo + trysky na nastavenie a kontrolu a potom sa clovek divi :) inak 1.8TD jazdilo 5 - 7 litrov na 100 v meste podla toho jak moc som tomu slapal na krk ...