nazdar chcem sa spytat ci nevie niekto postup ako vymontovat z BX-ka celne sklo neviem si z tym dat rady
nazdar :) chcem sa spytat ci nevie niekto postup ako vymontovat z BX-ka celne sklo neviem si z tym dat rady :(
máš samé chuťovky ,co s autem.Přísavky na skla máš nebo kde je půjčit?Sám to nedáš.
Na to je nádobíčko ,když ho nemáš , musíš improvizovat , pozahýbat si šroubováky nebo dláta ,mít na to placatý kleště na gumu, a´t se neštípne.jako špachtle.
Nahřeješ si gumu a v rohu ji přetahuješ,jak máš kousek , jde to skoro samo.Chce to to nejdůležitější , trpělivost.
Vtip je to ,jestli to máš lepený nebo vsazený.
Lepený je větší prd...l a nechce se tomu tolik ven.Guma jde pak na odpis ,a to čištění.....¨
Jeden pohyb kontra a štípne se to.
Co tam teda s tím máš- lepený nebo vsazený? Nový musí aspoň 24 hodin zrát ,jestli to budeš lepit .Lepší to někomu svěřit..
máš samé chuťovky ,co s autem.Přísavky na skla máš nebo kde je půjčit?Sám to nedáš.
Na to je nádobíčko ,když ho nemáš , musíš improvizovat , pozahýbat si šroubováky nebo dláta ,mít na to placatý kleště na gumu, a´t se neštípne.jako špachtle.
Nahřeješ si gumu a v rohu ji přetahuješ,jak máš kousek , jde to skoro samo.Chce to to nejdůležitější , trpělivost.
Vtip je to ,jestli to máš lepený nebo vsazený.
Lepený je větší prd...l a nechce se tomu tolik ven.Guma jde pak na odpis ,a to čištění.....¨
Jeden pohyb kontra a štípne se to.
Co tam teda s tím máš- lepený nebo vsazený? Nový musí aspoň 24 hodin zrát ,jestli to budeš lepit .Lepší to někomu svěřit..
no ja to chcem len vybrat von z vraku co ide do srotu myslim ze je vsedene ale neviem presne ako rozoznam lepene od vsedeneho skla no prisavky nemam takze sila zvyku imrpovizovat diky mišak
no ja to chcem len vybrat von z vraku co ide do srotu :D myslim ze je vsedene ale neviem presne ako rozoznam lepene od vsedeneho skla no prisavky nemam :( takze sila zvyku imrpovizovat :D diky mišak :D
sklo na bx je lepene takze ho musis rezat dratom - ak si to nikdy nerobil na 99.9% to znicis ... je to silena prace a pri cene noveho skla to asi fakt nema vyznam ...
sklo na bx je lepene takze ho musis rezat dratom - ak si to nikdy nerobil na 99.9% to znicis ... je to silena prace a pri cene noveho skla to asi fakt nema vyznam ...
no za pokus to szoji podla mna mam dva vraky na jednom je puknute sklo tak najprv buce rozcvicka
no za pokus to szoji podla mna mam dva vraky na jednom je puknute sklo tak najprv buce rozcvicka :)
No mne to pride ako zbytocna praca ... stare skla su poskrabane k tomu hodiny prace pri odrezavani a na poslednom cm zarezes do skla a je konecna ... Nove sklo sa da zohnat za 1500,- kc ... ( teda aspon dalo sa ) ... no je to tvoje rozhodnutie
No mne to pride ako zbytocna praca ... stare skla su poskrabane k tomu hodiny prace pri odrezavani a na poslednom cm zarezes do skla a je konecna ... Nove sklo sa da zohnat za 1500,- kc ... ( teda aspon dalo sa :)) ) ... no je to tvoje rozhodnutie :-D
no sklo je uspesne vyoperovane s obycajnym lankom s bicykla trochu som sa zapotil ale dalo sa
no sklo je uspesne vyoperovane :D s obycajnym lankom s bicykla:D trochu som sa zapotil ale dalo sa :)
no 75e neni vela no som ymslel ze to bude daco cez 150 ale tak bolo mi luto rozbit dobre sklo
no 75e neni vela no som ymslel ze to bude daco cez 150 :D ale tak bolo mi luto rozbit dobre sklo :)