zdravim skusenych BXakov s jednou otazockou da sa prehodit obycajne stresne okno za elektricke?? teda za siber ?? velmi by ma to zaujimalo
zdravim skusenych BXakov s jednou otazockou :) da sa prehodit obycajne stresne okno za elektricke?? teda za siber ?? velmi by ma to zaujimalo :)
No musel by si zohnat komplet siber, idealne asi aj kus strechy nech mas pekne spravene lemy, potom natiahnut odtokove hadice, doviest elektriku a myslim ze potom by to slo. Ale je to silena prace, to by som skorej zohnal klimatizaciu
No musel by si zohnat komplet siber, idealne asi aj kus strechy nech mas pekne spravene lemy, potom natiahnut odtokove hadice, doviest elektriku a myslim ze potom by to slo. Ale je to silena prace, to by som skorej zohnal klimatizaciu :)
heh no to je v tom ze siber mam doma cely len neviem akoby som dopasoval otvor do strechy a aby to aj tesnilo no ten kus strechy ten nemam
heh no to je v tom ze siber mam doma cely len neviem akoby som dopasoval otvor do strechy a aby to aj tesnilo no ten kus strechy ten nemam :(
No predpokladam ze by sa musela vyrezat vecsia diera, nasadit siber, presne ho tam nastavit a potom na to napasovat lem strechy.
No predpokladam ze by sa musela vyrezat vecsia diera, nasadit siber, presne ho tam nastavit a potom na to napasovat lem strechy.
noo to je dobry napad ale tak mas pravdu ze to bude makacka este sa musim rozhodnut ci to fakt chcem robit
noo to je dobry napad ale tak mas pravdu ze to bude makacka :) este sa musim rozhodnut ci to fakt chcem robit :D
Pánové prosím o sdělení rozdílu mezi střešním oknem a šíbrem.Děkuji za odpo.
No takze stresne okno je obycajny stresak ktory vyklopis rucne a siber je elektricke stresne okno ktore vies vyklopit ale aj zasunut ho pod strechu tym ti vznikne v streche obrovska diera cez ktoru ti fajne vetra auto a je to strasna supa
No takze stresne okno je obycajny stresak ktory vyklopis rucne :D a siber je elektricke stresne okno ktore vies vyklopit ale aj zasunut ho pod strechu tym ti vznikne v streche obrovska diera cez ktoru ti fajne vetra auto a je to strasna supa :P
Já jen,že je to jedno a totéž.Alespoň u nás v česku je šíbr jen jiný název pro střešní okno(respektive přejatý cizí název).
Mám sice v xantušce střešní okno v eletrice,dle Tebe šíber,ale veĺa sa mi to nepáčí.
Nejvíce se mi líbily i co do funkčnosti ofuky předních oken na seatu ibiza-dole při spodku okna byl asi 20cm široký v ohybu (v zešikmení )asi 17 cm a ztoho se zužovali na 12cm.To větralo super,okna se otevřeli na desel cenťáků,lépe než zadní vyklápěcí a hlavně bezprůvanu,což se o stř.okně moc říci nedá.Nejvíce mi na něm ale vadí když peče slunce-to ani neotevírám a navíc mám zatáhlou téměř pořád clonu!
Já jen,že je to jedno a totéž.Alespoň u nás v česku je šíbr jen jiný název pro střešní okno(respektive přejatý cizí název).
Mám sice v xantušce střešní okno v eletrice,dle Tebe šíber,ale veĺa sa mi to nepáčí.
Nejvíce se mi líbily i co do funkčnosti ofuky předních oken na seatu ibiza-dole při spodku okna byl asi 20cm široký v ohybu (v zešikmení )asi 17 cm a ztoho se zužovali na 12cm.To větralo super,okna se otevřeli na desel cenťáků,lépe než zadní vyklápěcí a hlavně bezprůvanu,což se o stř.okně moc říci nedá.Nejvíce mi na něm ale vadí když peče slunce-to ani neotevírám a navíc mám zatáhlou téměř pořád clonu!
Na autách, kde je od výroby šíber je aj iná strecha. Rozdiel je v tom, že tam nie je len "výrez" ako na "okno" ale okolo výrezu je "lem" + ešte iné rozdiely (napr. iný tapacír s takou laminátovou "vaňou" a p.). Do inštalácie šíbra do otvoru na klasické výklopné strešné okno by som sa veľmi nepúšťal, pretože hrozí sprcha pri každom daždi. Spoľahlivo by to fungovalo iba za predpokladu, že by si prehodil celú strechu z modelu so šíbrom. Ta?
Na autách, kde je od výroby šíber je aj iná strecha. Rozdiel je v tom, že tam nie je len "výrez" ako na "okno" ale okolo výrezu je "lem" + ešte iné rozdiely (napr. iný tapacír s takou laminátovou "vaňou" a p.). Do inštalácie šíbra do otvoru na klasické výklopné strešné okno by som sa veľmi nepúšťal, pretože hrozí sprcha pri každom daždi. Spoľahlivo by to fungovalo iba za predpokladu, že by si prehodil celú strechu z modelu so šíbrom. Ta?
No to asi tak to ma tiez napadlo ale ta robota by zato nestala si myslim kedze to TZD z ktoreho mam ten siber som uz dal zosrotovat takze teraz mam na predaj plne funkci siber komplet s tapacirou s motorcekom aj s ovladanim takze ked nekto ma zaujem kludne sa moze ozvat
No to asi tak to ma tiez napadlo ale ta robota by zato nestala si myslim kedze to TZD z ktoreho mam ten siber som uz dal zosrotovat :( takze teraz mam na predaj plne funkci siber komplet s tapacirou s motorcekom aj s ovladanim takze ked nekto ma zaujem kludne sa moze ozvat :D