zdravim chytsam sa kupit xantiu r.v. 2000 a len sa chcem opytat ze na ake veci a chyby si mam davat pozor diky za odpovede a este by som chcel vediet aku achylovku ma xantia cim ma vobec nejaku
zdravim :D chytsam sa kupit xantiu r.v. 2000 a len sa chcem opytat ze na ake veci a chyby si mam davat pozor diky za odpovede a este by som chcel vediet aku achylovku ma xantia cim ma vobec nejaku :)
mrkni sa na xantiaklub tam je to popisane, inak myslim bezne veci, hydra, zadne ramena, napojit na diagnostiku a mrknut na stav HDI-cka, veci ako vstrekovace, tlak na liste, zavady a podobne
mrkni sa na xantiaklub tam je to popisane, inak myslim bezne veci, hydra, zadne ramena, napojit na diagnostiku a mrknut na stav HDI-cka, veci ako vstrekovace, tlak na liste, zavady a podobne
Pro usnadnění hledání (jinak jak je výše) : .link.
Pro usnadnění hledání (jinak jak je výše) : http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2004080201
už mám jednu vyhliadnutú r.v. 11/99 2,0HDI 80KW 136000km vyzera ako nova malo jazdena servisovana za 2690eur
už mám jednu vyhliadnutú r.v. 11/99 2,0HDI 80KW 136000km vyzera ako nova malo jazdena servisovana za 2690eur
no aj mne sa to zda dost ale boli aj lacnejsie ponuky alen dzady bez udrzby a cez 200 000km
no aj mne sa to zda dost ale boli aj lacnejsie ponuky alen dzady bez udrzby a cez 200 000km :-o
tej rozpravke o KM never ani 5 sekund, sustred sa na stav auta, nie na keci co predavajuci rozprava ... mozno je to ozaj vonavka ale to musis posudit sam s osobnej prehliadky a diagnostiky. To co ti rozprava predavajuci mozes rovno vypustit s hlavy. A ked sa ti snazi nakecat ze xantia s 99 hdi ma 130 tisic km je jasne ze klame az sa mu od huby prasi takze bude klamat i v inych veciach.
tej rozpravke o KM never ani 5 sekund, sustred sa na stav auta, nie na keci co predavajuci rozprava ... mozno je to ozaj vonavka ale to musis posudit sam s osobnej prehliadky a diagnostiky. To co ti rozprava predavajuci mozes rovno vypustit s hlavy. A ked sa ti snazi nakecat ze xantia s 99 hdi ma 130 tisic km je jasne ze klame az sa mu od huby prasi takze bude klamat i v inych veciach.
Príklad našej : X2 HDi 80kW, 1999 , aktuálne 408 000km, prvý majiteľ ,serviska, investicia 300e ,autu sa len spravila hydraulika -nove gule ,LHM,cerpadlo, a L rameno, ešte treba vymenit P rameno,tesnenia posilovača ale to az tak nesúri..
Keby som ju capil na net a napísal klasických bazarových 160 000km tak si to nikto ani nevšimne.
S každým s kým som kupoval auto zbadal cez 200 000km a to teda nie.. to on neberie..tamto má len 130 000.. to beriem .. tym som chcel povedat ze sa netreba rozhodovat podla km ale podla stavu.. da sa kupit hnoj aj s realnymi 80 000km
Príklad našej : X2 HDi 80kW, 1999 , aktuálne 408 000km, prvý majiteľ ,serviska, investicia 300e ,autu sa len spravila hydraulika -nove gule ,LHM,cerpadlo, a L rameno, ešte treba vymenit P rameno,tesnenia posilovača ale to az tak nesúri.. :-)
Keby som ju capil na net a napísal klasických bazarových 160 000km tak si to nikto ani nevšimne.
S každým s kým som kupoval auto zbadal cez 200 000km a to teda nie.. to on neberie..tamto má len 130 000.. to beriem .. tym som chcel povedat ze sa netreba rozhodovat podla km ale podla stavu.. da sa kupit hnoj aj s realnymi 80 000km
nevím jak si stojí cenama HáDéÍ,ale můj názor je takový : Raději auto s hejnem kilometrů ale DOBŘE UDRŽOVANÉ než s málo kiláky ale neudržované!
To Tajkón-na X2 se mění celé rameno?na X1 jen silenbloky.
nevím jak si stojí cenama HáDéÍ,ale můj názor je takový : Raději auto s hejnem kilometrů ale DOBŘE UDRŽOVANÉ než s málo kiláky ale neudržované!
To Tajkón-na X2 se mění celé rameno?na X1 jen silenbloky.
To mate uplnu peavdu ona vyzera slusne co som ju videl len na rychlo co som ju bol poziet lebo majitel len na rychlo odbehol z prace noo hydraulika bavi motor ide hladko ale asi sa rozhodnem pre druhu krasku AUDI A4
To mate uplnu peavdu :palec ona vyzera slusne co som ju videl len na rychlo co som ju bol poziet lebo majitel len na rychlo odbehol z prace noo hydraulika bavi motor ide hladko ale asi sa rozhodnem pre druhu krasku AUDI A4
jj,německá kvalita s krásným kufrem.Koukal jsem na jednu 1999 s nalítanými 210 tis km z němec .Kámoš mě pak svezl ve své 1.8 20 V to je hustý nářez .Žere to gumy.
Žel: tvrdý jak beton,a smíchy jsem se potrhal když mi řekl ,za kolik jezdí .12 L 95BA a víc .Já za 6. No a pak jsem se nasmál ,když ho vyhodili z STK za přední nápravu -vůle .Krásný víceprvek za 17.5 tis bez papírů,to už doma neuděláš .To jsem se smál zase.To se vyplatí .
jj,německá kvalita s krásným kufrem.Koukal jsem na jednu 1999 s nalítanými 210 tis km z němec .Kámoš mě pak svezl ve své 1.8 20 V to je hustý nářez .Žere to gumy.
Žel: tvrdý jak beton,a smíchy jsem se potrhal když mi řekl ,za kolik jezdí .12 L 95BA a víc .Já za 6. No a pak jsem se nasmál ,když ho vyhodili z STK za přední nápravu -vůle .Krásný víceprvek za 17.5 tis bez papírů,to už doma neuděláš .To jsem se smál zase.To se vyplatí .
nejlepší na tom bylo to, že a4 20 V ( označení měla 1.8 5V., logicky 20 ventilů)chtěl dotyčný prodat(4 roky z5ět), stávala tehdy cca 90 -110 tis. No a chtěl jinou .Tak do ní musel vrazil těch 17.5 litů za předek a nějaký drobný za výfuk .Najeto měla 160-170 tis .no prodal ji za 8O .Dobře investované peníze .
nejlepší na tom bylo to, že a4 20 V ( označení měla 1.8 5V., logicky 20 ventilů)chtěl dotyčný prodat(4 roky z5ět), stávala tehdy cca 90 -110 tis. No a chtěl jinou .Tak do ní musel vrazil těch 17.5 litů za předek a nějaký drobný za výfuk .Najeto měla 160-170 tis .no prodal ji za 8O .Dobře investované peníze .
Hmm preco by ste tomu neverili , ja mam bx 92, 1,7 D z nabehanymi 180tis kilo
Hmm preco by ste tomu neverili , ja mam bx 92, 1,7 D z nabehanymi 180tis kilo
vykaslem sa na tu xantiu lebo cim viacej som sa o nu zaujimal tym viacej chyb som nasiel a nepozdava sami tam ze uz raz bolo menene cerpadlo aj vstreky a radsej zoberem A4 od znameho a viem ze ten motor ide jak hodinky ma nabehane niceo cez 2kila ale boli komplet menene ramena na prednej naprave a viem ze on ma neo.......
vykaslem sa na tu xantiu lebo cim viacej som sa o nu zaujimal tym viacej chyb som nasiel a nepozdava sami tam ze uz raz bolo menene cerpadlo aj vstreky :nevim a radsej zoberem A4 od znameho a viem ze ten motor ide jak hodinky ma nabehane niceo cez 2kila ale boli komplet menene ramena na prednej naprave a viem ze on ma neo....... :palec
hehe, takovych tu uz bylo ... " moj znamy ma predsa neo... " .. uz mi ich tu par takto plakalo na diagnostike .... Najlepsi ale bol syn co predal tatovi stoceny vrak
hehe, takovych tu uz bylo ... " moj znamy ma predsa neo... " .. uz mi ich tu par takto plakalo na diagnostike :-D .... Najlepsi ale bol syn co predal tatovi stoceny vrak :-D :-D