Ahojte. Kúpil som si BX a má poškodený predný nárazník. To sa dá opraviť, avšak chýba krytka ťažného oka pri ľavej hmlovke. Privítam akúkoľvek pomoc pri zabezpečení tohoto dielu. Bol by som povďačný i za požičanie. Urobil by som si ho z laminátu.
Ahojte. Kúpil som si BX a má poškodený predný nárazník. To sa dá opraviť, avšak chýba krytka ťažného oka pri ľavej hmlovke. Privítam akúkoľvek pomoc pri zabezpečení tohoto dielu. Bol by som povďačný i za požičanie. Urobil by som si ho z laminátu.
kdysi to tu nekto rucne delal - dil jako takovy nesezenes, jedine vyroba ...
kdysi to tu nekto rucne delal - dil jako takovy nesezenes, jedine vyroba ...
Prepáčte chvíľu som tu nebol. Mne je viacmenej jasné, že to budem musieť vyrobiť. Isto viete o koľko by bolo jednoduchšie keby som mal iný diel a urobil podľa neho formu. Preto by som bol nesmierne povďačný, keby my ho vedel niekto požičať a ja by som mu ho potom nepoškodený vrátil. TycoonX mi písal, že možno má, ale i tak to priebežne riešim. ˇMáte info o tom, kto má okrem neho, ešte soupapesa? Dík
Prepáčte chvíľu som tu nebol. Mne je viacmenej jasné, že to budem musieť vyrobiť. Isto viete o koľko by bolo jednoduchšie keby som mal iný diel a urobil podľa neho formu. Preto by som bol nesmierne povďačný, keby my ho vedel niekto požičať a ja by som mu ho potom nepoškodený vrátil. TycoonX mi písal, že možno má, ale i tak to priebežne riešim. ˇMáte info o tom, kto má okrem neho, ešte soupapesa? Dík
yarikov nárazník mám ja na 16V stál ma cca 130€ +tmelenie a lakovanie..na slnku sa mi odlúpol ešte kúsok tmelu a pár prasklín sa spravilo..takze zase bude tmelenie a lakovanie..ale uz celeho auta v karosárni, nechám to na profíkov nech sa patlajú s laminátom
Tam bola tá krytka napevno, tak som musel odpíliť oko ..a potom som tam aj tak odpílil tie ploché konce a dal tahokov ..Vymýšlam náhradné riešenie za špz navariť matku ..
yarikov nárazník mám ja na 16V :D stál ma cca 130€ +tmelenie a lakovanie..na slnku sa mi odlúpol ešte kúsok tmelu a pár prasklín sa spravilo..takze zase bude tmelenie a lakovanie..ale uz celeho auta v karosárni, nechám to na profíkov nech sa patlajú s laminátom
Tam bola tá krytka napevno, tak som musel odpíliť oko ..a potom som tam aj tak odpílil tie ploché konce a dal tahokov ..Vymýšlam náhradné riešenie za špz navariť matku ..
Přílohy: 2170890_17152405694e74c0d922cdb.jpg ( 202083b ) -
Jeden mám založený..a na kombíka mi to asi nepásne.. keby si vyhrabal predný alebo hmlovky tak určite záujem mám
Jeden mám založený..a na kombíka mi to asi nepásne.. keby si vyhrabal predný alebo hmlovky tak určite záujem mám
hmlovky som tam daval myslim hella a sedeli jako prdel na hrnec ... inak predny urcite nemam
hmlovky som tam daval myslim hella a sedeli jako prdel na hrnec ... inak predny urcite nemam :)
Ja som sa rozhodol nechať si 16V a 4WD break v originál stave. Na 16V dorobiť ABS, vyhodiť palubný PC a je to. Zato zháňam orig hmlovky lebo ceny nových sú astrofyzikálne..presahujú moje chápanie vesmíru.
Zato len original diely v čo najlepšom stave.
Celý 16V MK2 bodykit som dal na strieborné TDčko v dobrej viere že si ešte požije..a nakoniec je na diely na bazoši ale už nekompletné
TD: .link.
Ja som sa rozhodol nechať si 16V a 4WD break v originál stave. Na 16V dorobiť ABS, vyhodiť palubný PC a je to. Zato zháňam orig hmlovky lebo ceny nových sú astrofyzikálne..presahujú moje chápanie vesmíru.
Zato len original diely v čo najlepšom stave.
Celý 16V MK2 bodykit som dal na strieborné TDčko v dobrej viere že si ešte požije..a nakoniec je na diely na bazoši ale už nekompletné :)
TD: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476382122384313.106338.124064304282765&type=3
napr. ja mám 16véčko a mal by som niekde mať aj prototyp toho laminátového dielu. Neviem ale kedy pôjdem najbližšie do Jatova, tam by som ti to mohol priviezť. Musím to ale niekde pohľadať. Je to ale prototyp a treba to tak brať (dorobiť, poupaviť add). ale vždy lepšie ako díra v nárazníku. .
napr. ja mám 16véčko a mal by som niekde mať aj prototyp toho laminátového dielu. Neviem ale kedy pôjdem najbližšie do Jatova, tam by som ti to mohol priviezť. Musím to ale niekde pohľadať. Je to ale prototyp a treba to tak brať (dorobiť, poupaviť add). ale vždy lepšie ako díra v nárazníku. :-d.