prosil bych o radu protože mi vrže jedno rameno při pružení a nevím čím to je. dá se to nějak promazat nebo tak nějak?? je to velmi nepříjemný zvuk
prosil bych o radu protože mi vrže jedno rameno při pružení a nevím čím to je. dá se to nějak promazat nebo tak nějak?? je to velmi nepříjemný zvuk :-((((
Zadne rameno ? Ak ano tak je to najskor lozisko v ramene, pomoze len vymena, ak je to predne tak to moze byt niektory cep, taktiez pomoze vymena.
Zadne rameno ? Ak ano tak je to najskor lozisko v ramene, pomoze len vymena, ak je to predne tak to moze byt niektory cep, taktiez pomoze vymena.
je to predni rameno ale ne cep vrze to primo u silentbloku predniho ramene prostě jako guma když vrže o kov
je to predni rameno ale ne cep vrze to primo u silentbloku predniho ramene prostě jako guma když vrže o kov
Tak potom vymen silentbloky na ramene ... je mozne ze uz je silentblok v haji. Ked to tam budes mazat tak si myslim ze akurat urychlis smrt silentbloku.
Tak potom vymen silentbloky na ramene ... je mozne ze uz je silentblok v haji. Ked to tam budes mazat tak si myslim ze akurat urychlis smrt silentbloku.
moc dík a nevíte kde bych ho mohl sehnat?? v normal mototechně ho asi mít nebudou ze?? jestli bude mozny nejaky link na obchod tak vam budu moc vdecny
moc dík a nevíte kde bych ho mohl sehnat?? v normal mototechně ho asi mít nebudou ze?? jestli bude mozny nejaky link na obchod tak vam budu moc vdecny;-)
tak už jsem sehnal kde to koupit ale chtel bych abyste mi poradili jak mam sundat rameno kdyz uz mam povolene matky a ten sroub nechce jit ven ......
tak už jsem sehnal kde to koupit ale chtel bych abyste mi poradili jak mam sundat rameno kdyz uz mam povolene matky a ten sroub nechce jit ven ......
Buď dáš prelisovat silentbloky v servise, alebo si urobíš jednoduchý prípravok, ktorý spočíva zo závitovej tyč o dĺžke presahujúcej šírku ramena v oblasti silentblokov plus matice a nejaké tie podložky. Keď si stiahneš príručku Jak nato tam je to popísané. Ďalej sa mi zdá, že predný silentblok má byť lisovaný v určitej polohe tak bacha nato.
Buď dáš prelisovat silentbloky v servise, alebo si urobíš jednoduchý prípravok, ktorý spočíva zo závitovej tyč o dĺžke presahujúcej šírku ramena v oblasti silentblokov plus matice a nejaké tie podložky. Keď si stiahneš príručku Jak nato tam je to popísané. Ďalej sa mi zdá, že predný silentblok má byť lisovaný v určitej polohe tak bacha nato.:-))))
a kde si mohu stáhnout tu příručku?? pokud možno prosil bych nejaky link dekuji
a kde si mohu stáhnout tu příručku?? pokud možno prosil bych nejaky link dekuji
ako sa vybera spodny cap na ramene drzi ako hlupy nepomaha nic.
Ja som používal dvojramenný sťahovák! Po bokoch ramena by mali byť výstupky. Keď nie sú tak sa nato vyser a zober to do servisu. Však výmena stojí pár Jurošikov! No, ale keď sa chceš pohrať tak daj dolu brzdový kotúč a môžeš mlátiť kladivom a páčiť pajsrom.
Ja som používal dvojramenný sťahovák! Po bokoch ramena by mali byť výstupky. Keď nie sú tak sa nato vyser a zober to do servisu. Však výmena stojí pár Jurošikov!:-)))) No, ale keď sa chceš pohrať tak daj dolu brzdový kotúč a môžeš mlátiť kladivom a páčiť pajsrom.