BX ľudia,
neskúšal niekto implantovať do BX výškovo nastaviteľný volant?
Mám pekný kožou obšitý, o čosi menší, s hrubším vencom, skrátka šikovnejší volant zo ZX volcane. Nasadil som ho na pôvodnú tyč , no je o čosi vyššie, a aj k páčkam je o čosi ďalej.
Mám k nemu aj originál hornú tyč, ktorá je výškovo nastaviteľná. Zatiaľ som montáž odložil ad acta. Kým k nej príde, tak by som rád presondoval, či už niekto podobný experiment nemá vyskúšaný a načerpal od neho cenné rady.
Ďakujem, dovolte mi odejít.
BX ľudia,
neskúšal niekto implantovať do BX výškovo nastaviteľný volant?
Mám pekný kožou obšitý, o čosi menší, s hrubším vencom, skrátka šikovnejší volant zo ZX volcane. Nasadil som ho na pôvodnú tyč , no je o čosi vyššie, a aj k páčkam je o čosi ďalej:-(.
Mám k nemu aj originál hornú tyč, ktorá je výškovo nastaviteľná. Zatiaľ som montáž odložil ad acta. Kým k nej príde, tak by som rád presondoval, či už niekto podobný experiment nemá vyskúšaný a načerpal od neho cenné rady:-p.
Ďakujem, dovolte mi odejít.
Uvažoval jsem o zástavbě sloupku z P 405, ten by mohl snad pasovat nejlíp a u některých 405 je stavitelný. Z prospektu jsem ale vyčetl že nastavení je jen v rozsahu 5 cm. Nakonec jsem dal podložky na ty vrchní upevňovací šrouby a je to lepší.
Uvažoval jsem o zástavbě sloupku z P 405, ten by mohl snad pasovat nejlíp a u některých 405 je stavitelný. Z prospektu jsem ale vyčetl že nastavení je jen v rozsahu 5 cm. Nakonec jsem dal podložky na ty vrchní upevňovací šrouby a je to lepší.
nejde mi do hlavy ako sa budu kryt a pohybovat plasty..alebo to sedi zo ZX?
nejde mi do hlavy ako sa budu kryt a pohybovat plasty..alebo to sedi zo ZX?
Plasty sa pohybujú aj s tyčou.
Ešte som sa ovšem k realizácii nedostal, ale minimálne nebudú sedieť úchyty páčiek. teraz neviem, či dať páčky zo ZX a prerobiť konektory, alebo na ZX stĺpik prirobiť úchyty pre BX páčky.
Plasty sa pohybujú aj s tyčou.
Ešte som sa ovšem k realizácii nedostal, ale minimálne nebudú sedieť úchyty páčiek. teraz neviem, či dať páčky zo ZX a prerobiť konektory, alebo na ZX stĺpik prirobiť úchyty pre BX páčky.