Ach jaj toho hnusaka (to ako Citroen) mi ani nespominaj. Jazdenim som zistil ze to nebolo zastavovanim, ale naozaj brzdenim. Asi to odnesiem do servisu lebo toto je uz nad moje sily. Skusim este odvzdusnit zadne brzdy a mozne hlavny brzdovy valec, ale ci to pomoze to netusim....
Ach jaj toho hnusaka (to ako Citroen) mi ani nespominaj. Jazdenim som zistil ze to nebolo zastavovanim, ale naozaj brzdenim. Asi to odnesiem do servisu lebo toto je uz nad moje sily. Skusim este odvzdusnit zadne brzdy a mozne hlavny brzdovy valec, ale ci to pomoze to netusim....:nevim
myslím že väčšina servisov vie o tom velký prd, tak nehádž flintu do žita a skús tie brzdy odvzdušniť a kukni na prepad od brzdového valca, LHM z neho by mala iba kvapkať ak tečie tak je f prdeli....
myslím že väčšina servisov vie o tom velký prd, tak nehádž flintu do žita a skús tie brzdy odvzdušniť a kukni na prepad od brzdového valca, LHM z neho by mala iba kvapkať ak tečie tak je f prdeli....:-)
To - man-y! V čom je problém? Keď zabrzdíš a pohneš sa vpred tak zadok ide dolu a po sekunde vystreli hore?
To - man-y! V čom je problém? Keď zabrzdíš a pohneš sa vpred tak zadok ide dolu a po sekunde vystreli hore?
To Hiero: Presne tak. Ked zabrzdim tak padne viac ked sa pohnem tak len tak jemne. Hned na to leti naspat. Myslel ze je to zavzdusnene a ked pojazdim tak sa to spravi, ale nie. Robi to stale. Brzdy som zatial neodvzdusnoval.
To Hiero: Presne tak. Ked zabrzdim tak padne viac ked sa pohnem tak len tak jemne. Hned na to leti naspat. Myslel ze je to zavzdusnene a ked pojazdim tak sa to spravi, ale nie. Robi to stale. Brzdy som zatial neodvzdusnoval.
To man-y! nebyvas az tak daleko dobehni do sturova a kukneme nato. takto mozeme pisat do nekonecna
To man-y! nebyvas az tak daleko dobehni do sturova a kukneme nato. takto mozeme pisat do nekonecna:-))))
Fu, tak to netusim. Neviem ani co to je a ani kde to je, ale ak je to v tej knihe Jak na to... tak si to pozriem a zistim. Korektor sluzi na korigovanie tlaku pre brzdy a pruzenie, alebo na korigovanie svetlej vysky? Alebo na zvysovanie resp. znizovanie tlaku v brzdach podla zatazenia?
Fu, tak to netusim. Neviem ani co to je a ani kde to je, ale ak je to v tej knihe Jak na to... tak si to pozriem a zistim. Korektor sluzi na korigovanie tlaku pre brzdy a pruzenie, alebo na korigovanie svetlej vysky? Alebo na zvysovanie resp. znizovanie tlaku v brzdach podla zatazenia?