zdar bxaci prosim o radu ted chci menit silentbloky prednich ramen a kdyz chci sundat rameno tak jsou tam dve matky kdyz je povolim a odsroubuju tak jak to rameno pujde ven?? dekuji za rady
zdar bxaci prosim o radu ted chci menit silentbloky prednich ramen a kdyz chci sundat rameno tak jsou tam dve matky kdyz je povolim a odsroubuju tak jak to rameno pujde ven?? dekuji za rady
Ano ale necakaj ze tu spojovaciu tyc ( alebo ako sa to nazyva ) dostanes von lahko Taktiez silentbloky by sa mali lisovat a to v spravnej polohe
Ano ale necakaj ze tu spojovaciu tyc ( alebo ako sa to nazyva ) dostanes von lahko :) Taktiez silentbloky by sa mali lisovat a to v spravnej polohe
Ja povolím a vytočím len tú zadnú matku. Prednú matku používam na vytáčanie celého čapu ramena von z nápravnice.
Pri montáži silentblokov dodrž správnu montážnu vzdialenosť medzi oboma silentblokmi, a montážnu polohu (pootočenie) zadného silentbloku. Všetko to aj s obrázkymi nájdeš v haynesovi.
Ja povolím a vytočím len tú zadnú matku. Prednú matku používam na vytáčanie celého čapu ramena von z nápravnice.
Pri montáži silentblokov dodrž správnu montážnu vzdialenosť medzi oboma silentblokmi, a montážnu polohu (pootočenie) zadného silentbloku. Všetko to aj s obrázkymi nájdeš v haynesovi.
a to kdyz odsroubuju tu zadni matku a budu tocit tou druhou tak ten sroub dostanu ven?? nebudu to muset nejak vybijet??? toto jsem jeste nedelal tak nevim
a to kdyz odsroubuju tu zadni matku a budu tocit tou druhou tak ten sroub dostanu ven?? nebudu to muset nejak vybijet??? toto jsem jeste nedelal tak nevim
mne sa osvečilo točiť čap za matku. je to šikovnejšie ako dooondiť závit na čape
mne sa osvečilo točiť čap za matku. je to šikovnejšie ako dooondiť závit na čape:-d
Exaktne to overené nemám, ale môžu sa stať dve veci:
1. silentblok nebude správne plniť svoju funkciu - "tlmiť/pohlcovať" nárazy/vibrácie v určenom smere.
2. skôr sa odtrhne od kovu a znehodnotí.
To si myslím ja.
BTW:Ak sa pozrieš na zadný (ešte nenasadený) silentblok, zbadáš to sám.
Exaktne to overené nemám, ale môžu sa stať dve veci:
1. silentblok nebude správne plniť svoju funkciu - "tlmiť/pohlcovať" nárazy/vibrácie v určenom smere.
2. skôr sa odtrhne od kovu a znehodnotí.
To si myslím ja.
BTW:Ak sa pozrieš na zadný (ešte nenasadený) silentblok, zbadáš to sám.
no tak jsem se do tech ramen pustil a ta zadni matka nejde povolit sjel jsem celou matku tak ted to je uplne v prdeli bo asi se musi sundat naprava cela .....
no tak jsem se do tech ramen pustil a ta zadni matka nejde povolit sjel jsem celou matku tak ted to je uplne v prdeli bo asi se musi sundat naprava cela .....
no tak se mi podarilo ji vybit ale mam mensi problem ze stareho zadniho silentbloku ten vnitrni kov odlepil od gumy a toci se i s tim sroubem a nejde s nim ani tam ani ven. da se koupit novy sroub? nebo jak to mam udelat.....
no tak se mi podarilo ji vybit ale mam mensi problem ze stareho zadniho silentbloku ten vnitrni kov odlepil od gumy a toci se i s tim sroubem a nejde s nim ani tam ani ven. da se koupit novy sroub? nebo jak to mam udelat.....
tak uz je jedno venku ale sroub jsem musel urezat ani nahrivanim to neslo
a jak presne ten zadni silentblok ma prijit to natoceni??
pokud je nejaky obrazek tak prosim o link dekuji
tak uz je jedno venku ale sroub jsem musel urezat ani nahrivanim to neslo
a jak presne ten zadni silentblok ma prijit to natoceni??
pokud je nejaky obrazek tak prosim o link dekuji