nazdar chlapi odkedy som menil tlmiče tak mi stoji auto na stranu teda spolujascova strana je nizsie? Ako to mam odstrániť, prosim poradte dakujem
nazdar chlapi odkedy som menil tlmiče tak mi stoji auto na stranu teda spolujascova strana je nizsie? Ako to mam odstrániť, prosim poradte dakujem:-((((
sepleta mam ich rovnako uchitene a tief predne som len menil a zadne som mal rozobrate komplet lebo som menil celu zadnu napravu
sepleta mam ich rovnako uchitene a tief predne som len menil a zadne som mal rozobrate komplet lebo som menil celu zadnu napravu
môže to byť tyčkami stabilizátora (kosťami). Nie všetky sú rovnakej veľkosti - t.j. ak máš na každej strane inú - môže to byť príčinou.
môže to byť tyčkami stabilizátora (kosťami). Nie všetky sú rovnakej veľkosti - t.j. ak máš na každej strane inú - môže to byť príčinou.:-d
uz som na to prisiel predne spolujascove koleso netlmi pravdepodobne gula ale aj tak diky velmy pekne za rady
uz som na to prisiel predne spolujascove koleso netlmi pravdepodobne gula ale aj tak diky velmy pekne za rady
Nechcel som reagovať, ale musím! To djairo: perla za perlou sa valí!
No a teraz: vravel si, že si menil predné tlmiče po našom piestnice a že je všetko poskladané ako má byť tak auto nemá dôvod stáť ako vravíš ani vtom prípade keď je poškodená guľa pruženia a to z toho dôvodu, že sa jedná o spojené nádoby ak vieš čo tým myslím. Ja by som ešte raz prekontroloval, či si piestnice usadil do domčeka náboja obe rovnako to je až na doraz, potom fakt či máš rovnako dlhé spojovačky stabilizátora no a nakoniec či tie piestnice čo si montoval nie sú náhodou poškodené to znamená, že tá pravá može byť pridretá a preto sa nepohybuje v celom svojom rozsahu......
Nechcel som reagovať, ale musím! To djairo: perla za perlou sa valí!
No a teraz: vravel si, že si menil predné tlmiče po našom piestnice a že je všetko poskladané ako má byť tak auto nemá dôvod stáť ako vravíš ani vtom prípade keď je poškodená guľa pruženia a to z toho dôvodu, že sa jedná o spojené nádoby ak vieš čo tým myslím. Ja by som ešte raz prekontroloval, či si piestnice usadil do domčeka náboja obe rovnako to je až na doraz, potom fakt či máš rovnako dlhé spojovačky stabilizátora no a nakoniec či tie piestnice čo si montoval nie sú náhodou poškodené to znamená, že tá pravá može byť pridretá a preto sa nepohybuje v celom svojom rozsahu......:-d
hiero pozri ja sa do nikoho nenavazam takze si myslim ze neziadam vela ak chcem aby si sa do mna nenavazal pisem sem svoje otazky a domienky a casto krat potrebujem pomoct alebo poradit a nie zhadzovat ked nieco vies lepsie tak mi porad!
hiero pozri ja sa do nikoho nenavazam takze si myslim ze neziadam vela ak chcem aby si sa do mna nenavazal pisem sem svoje otazky a domienky a casto krat potrebujem pomoct alebo poradit a nie zhadzovat ked nieco vies lepsie tak mi porad!
To djairo! Ak si si všimol tak sa Ti tu snaží každý poradiť aj keď tvoje otázky sú niekedy chaotické. Nejedná sa len o posledný príspevok. No ak si čítal aj moju reakciu na tvoju otázku do konca tak si si musel všimnúť, že som popísal jeden z možných problémov. No ak si myslíš, že moju odpoveď považuješ za navezenia sa do tvojej osoby tak nevieš čo je to poriadne navezenie sa. V tomto sú tu borci s inými nickmi no našťastie tu neboli už veľmi dávno! No a to podstatné, ak si považoval moju reakciu za urážlivú tak sa Ti ospravedlňujem!
To djairo! Ak si si všimol tak sa Ti tu snaží každý poradiť aj keď tvoje otázky sú niekedy chaotické. Nejedná sa len o posledný príspevok. No ak si čítal aj moju reakciu na tvoju otázku do konca tak si si musel všimnúť, že som popísal jeden z možných problémov. No ak si myslíš, že moju odpoveď považuješ za navezenia sa do tvojej osoby tak nevieš čo je to poriadne navezenie sa. V tomto sú tu borci s inými nickmi :-)) no našťastie tu neboli už veľmi dávno! No a to podstatné, ak si považoval moju reakciu za urážlivú tak sa Ti ospravedlňujem!:-)
zhodnotenie: ked som si všimol ze je auto na stranu tak tak vtedy mi musela povolit ta predna gula
pustenim a opetovným zvyhnutim sa sice auto vyrovnalo ale prestalo tlmit (gula sa naplnila olejom)
Po vymene gule je zase vsetko vporiadku (ale dokedy to uvidime )
zhodnotenie: ked som si všimol ze je auto na stranu tak tak vtedy mi musela povolit ta predna gula
pustenim a opetovným zvyhnutim sa sice auto vyrovnalo ale prestalo tlmit (gula sa naplnila olejom)
Po vymene gule je zase vsetko vporiadku (ale dokedy to uvidime:-)))) ):palec:palec