zdravim chcem sa opytat ci by bolo mozne pouzit podvozok zo 4WD na 2WD aby sa vlastny z obycjneho bxka urobila stvorkolka? dakuem za odpoved
zdravim chcem sa opytat ci by bolo mozne pouzit podvozok zo 4WD na 2WD aby sa vlastny z obycjneho bxka urobila stvorkolka? dakuem za odpoved
a keby sa prehodili aj napravy rozsirili blatniky tak by to slo? alebo vubec ne?
a keby sa prehodili aj napravy rozsirili blatniky tak by to slo? alebo vubec ne?
Hlavně celý by se ti to nevyplatilo a radši nad tím nepřemejšlej a když už tak zkus přímo koupit 4WD, ale problém je jí sehnat...
Hlavně celý by se ti to nevyplatilo a radši nad tím nepřemejšlej a když už tak zkus přímo koupit 4WD, ale problém je jí sehnat...
4x4 ma jinou kastli, stredovy tunel pro kardan a komplet zadnou napravu vcetne hydrauliky ... Cumak prehodis bez problemu ale kardan a prdel ee ...
4x4 ma jinou kastli, stredovy tunel pro kardan a komplet zadnou napravu vcetne hydrauliky ... Cumak prehodis bez problemu ale kardan a prdel ee ...
a este mam jednu otazku sice nepatri tu ale do elektriky ale chcel by som sa opytat kde ma byt na budikoch zapojeny kabel na otackomer? ja som si zohnal budiky s otackomerom ale kabel na svorkovnici neboj tak ja som si vytiahol z inducky svoj vlastny kabel ale neviem kde to ma byt neviete niekto ktora dierka zlava do prava do ma byt? tusim ze je prva biela svorkovnica a dalej nvm ako to ide... vedel by mi niekto poradit? pozeral som a schcemy ale nevedel som sa z toho vysomarit. dakujem za odpoved
noo dobre takze nic z toho...
a este mam jednu otazku sice nepatri tu ale do elektriky ale chcel by som sa opytat kde ma byt na budikoch zapojeny kabel na otackomer? ja som si zohnal budiky s otackomerom ale kabel na svorkovnici neboj tak ja som si vytiahol z inducky svoj vlastny kabel ale neviem kde to ma byt neviete niekto ktora dierka zlava do prava do ma byt? tusim ze je prva biela svorkovnica a dalej nvm ako to ide... vedel by mi niekto poradit? pozeral som a schcemy ale nevedel som sa z toho vysomarit. dakujem za odpoved
Na konektore benzinoveho otackomera su 4 kable, cerveny a modry ( napajanie ) a dva zlte alebo sedive vzajomne prepojene ... sem pripojis impulz s cievky.
Na konektore benzinoveho otackomera su 4 kable, cerveny a modry ( napajanie ) a dva zlte alebo sedive vzajomne prepojene ... sem pripojis impulz s cievky.
z akeho auta mas ten otackomer? lebo ak je s dizla tak na 14 bude problem ja som to skusil na inducku a skakalia mi rucicka ako zdiveny kon ale ked najdes sposob zapojenia na halove cidlo ktore je na zotrvacniku ta to pojde (ale bacha aby si ho neodpalil je citlive )
z akeho auta mas ten otackomer? lebo ak je s dizla tak na 14 bude problem ja som to skusil na inducku a skakalia mi rucicka ako zdiveny kon ale ked najdes sposob zapojenia na halove cidlo ktore je na zotrvacniku ta to pojde (ale bacha aby si ho neodpalil je citlive )
noo samozrejme ze su benzinove... noo lenze ja tie kable na konektore nemam tak by ma zaujimalo ktotore vystupy z konektorov to su... diky za odpoved
noo samozrejme ze su benzinove... noo lenze ja tie kable na konektore nemam tak by ma zaujimalo ktotore vystupy z konektorov to su... diky za odpoved
Otackomer ma samostatny 4pinovy konektor zapojeny priamo do tela otackomera.
Otackomer ma samostatny 4pinovy konektor zapojeny priamo do tela otackomera.
aha ja som mal predtym hodinky a tam to bolo tiez a bol na tie hodinky vyvedeny len jeden kabel takze to musim napojit tam.. no oki idem to vyskusat a dam vediet dakujem za rady...
aha ja som mal predtym hodinky a tam to bolo tiez a bol na tie hodinky vyvedeny len jeden kabel takze to musim napojit tam.. no oki idem to vyskusat a dam vediet dakujem za rady... :palec:palec:palec
a na tipcars je ax 4x4 za 40 tis
Tel.: +49 (0)5653 265691
nekomplikuj si život a jdi do toho nero
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=128014501&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2
Vanessa Karges
36205 Sontra
Deutschland
a na tipcars je ax 4x4 za 40 tis
Tel.: +49 (0)5653 265691
Was möchten Sie tun?
Anbieter kontaktieren Fahrzeug merken Vergleichen Tipp senden Drucken Anzeigenfehler melden Impressum Fahrzeuganbieter
Ansprechpartner
Roland Rohr
Tel.: +49 (0)172 / 5198605
Tel.: +49 (0)6172 / 983308
Fax: +49 (0)6172 / 983307
Roland Rohr Automobile
Friedbergerstr.69
D 61350 Bad Homburg
» Standort anzeigenAlle Angebote des Händlers anzeigen
Kontaktanfrage: Bitte überprüfen Sie Ihre Eingaben. Ihr Name:* Ihre E-Mail:° Telefon:° Bemerkungen und Fragen:*
Kopie an meine E-Mail-Adresse senden. * = Pflichtfelder
° = mind. ein Feld ist Pflicht
Ihre Eingaben werden aus Sicherheitsgründen durch AutoScout24 überprüft.
Absenden Fahrzeugausstattung: ABS
Allrad
Alufelgen
Elektr. Fensterheber
Nebelscheinwerfer
Radio
Radio/CD
Schiebedach
Servolenkung
Sitzheizung
Traktionskontrolle
Zentralverriegelung
» Glossar
Fahrzeugbeschreibung des Anbieters: Absolute Rarität, grüne Plakette, original 43.000 KM, 1. Hand, Allradantrieb permanent, Lederlenkrad, ABS, 4x el. Fensterheber, Zentralverriegelung mit Fernbedienung, el. Schiebedach, el. Außenspiegel, Sitzheizung, Nebellampen, Servolenkung, Leuchtweitenregulierung, Scheinwerferreinigungsanlage, RC-Stereo, Sportauspuff, Alufelgen, Colorglas, 3te Bremsleuchte, 4x Kopfstützen, Schonbezüge, Sportsitze, Kofferraumspoiler, verstellbare Lenksäule, Sitzhöhenverstellung, toller Zustand ( Rentner-Fahrzeug ), an der C-Säule rechts nachlackiert, uw. Zubehör, der Verkauf erfolgt im Auftrag.
Weitere Details zum Fahrzeug:
Schlüsselnummer: 3003/626
HU-Prüfung: 01/2010
Hubraum: 1905 cm³
Zylinder: 4
Gänge: 5
Sitzplätze: 5
Leergewicht: 1240 kg
Schadstoffklasse: Euro 2
Feinstaubplakette: 4 (Grün)
k neuvěření......................co ještě existuje .......
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lglvj3jgkzec
XXL Bilder (15 Bilder) Endpreis: € 4.900,-
Auf einen Blick:
Angebotsnr: 11
Fahrzeugkategorie: Gebrauchtwagen
(1 Vorbesitzer)
Aufbau: 4/5-Türer
Erstzulassung: 04/1990
Kilometerstand: 43.000 km
Kraftstoff: Benzin
Leistung: 108 kW (147 PS)
Getriebeart: Schaltgetriebe
Außenfarbe: Grau Metallic
Türen: 4
Was möchten Sie tun?
Anbieter kontaktieren Fahrzeug merken Vergleichen Tipp senden Drucken Anzeigenfehler melden Impressum Fahrzeuganbieter
Ansprechpartner
Roland Rohr
Tel.: +49 (0)172 / 5198605
Tel.: +49 (0)6172 / 983308
Fax: +49 (0)6172 / 983307
Roland Rohr Automobile
Friedbergerstr.69
D 61350 Bad Homburg
» Standort anzeigenAlle Angebote des Händlers anzeigen
Kontaktanfrage: Bitte überprüfen Sie Ihre Eingaben. Ihr Name:* Ihre E-Mail:° Telefon:° Bemerkungen und Fragen:*
Kopie an meine E-Mail-Adresse senden. * = Pflichtfelder
° = mind. ein Feld ist Pflicht
Ihre Eingaben werden aus Sicherheitsgründen durch AutoScout24 überprüft.
Absenden Fahrzeugausstattung: ABS
Allrad
Alufelgen
Elektr. Fensterheber
Nebelscheinwerfer
Radio
Radio/CD
Schiebedach
Servolenkung
Sitzheizung
Traktionskontrolle
Zentralverriegelung
» Glossar
Fahrzeugbeschreibung des Anbieters: Absolute Rarität, grüne Plakette, original 43.000 KM, 1. Hand, Allradantrieb permanent, Lederlenkrad, ABS, 4x el. Fensterheber, Zentralverriegelung mit Fernbedienung, el. Schiebedach, el. Außenspiegel, Sitzheizung, Nebellampen, Servolenkung, Leuchtweitenregulierung, Scheinwerferreinigungsanlage, RC-Stereo, Sportauspuff, Alufelgen, Colorglas, 3te Bremsleuchte, 4x Kopfstützen, Schonbezüge, Sportsitze, Kofferraumspoiler, verstellbare Lenksäule, Sitzhöhenverstellung, toller Zustand ( Rentner-Fahrzeug ), an der C-Säule rechts nachlackiert, uw. Zubehör, der Verkauf erfolgt im Auftrag.
Weitere Details zum Fahrzeug:
Schlüsselnummer: 3003/626
HU-Prüfung: 01/2010
Hubraum: 1905 cm³
Zylinder: 4
Gänge: 5
Sitzplätze: 5
Leergewicht: 1240 kg
Schadstoffklasse: Euro 2
Feinstaubplakette: 4 (Grün)
pro nera150 : WD jsou dinosauři ,už prostě nejsou.přežívají někde v hrozným stavu nebo zvrakovaný bez otp nebo ve špičkovým stavu a neprodejný .stejně jak soupapes.a jak jezdí pak se jich nevzdáš za nic na světě..
pro nera150 : WD jsou dinosauři ,už prostě nejsou.přežívají někde v hrozným stavu nebo zvrakovaný bez otp nebo ve špičkovým stavu a neprodejný .stejně jak soupapes.a jak jezdí pak se jich nevzdáš za nic na světě..
noo tak ku tym autam vzdy som tuzil po BX a konecne sa mi jedno dostalo pod ruku za smiesnych 4000kc v top stavu majtel strasny puntickar v aute sa nejedlo nefajcilo nepilo a do auta sa PREZUVALI takze top stav tak to nechcem menit teraz mna to len tak napadlo...
a dalsia vec na ten konektor to ma byt ako napojene myslim ten otackomer? na kraje plus a minus a na stred kabel z inducky rozdeleny na dva alebo ako? nechcem to zbytocne znicit. dakujem za odpoved
noo tak ku tym autam vzdy som tuzil po BX a konecne sa mi jedno dostalo pod ruku za smiesnych 4000kc v top stavu majtel strasny puntickar v aute sa nejedlo nefajcilo nepilo a do auta sa PREZUVALI takze top stav tak to nechcem menit teraz mna to len tak napadlo...
a dalsia vec na ten konektor to ma byt ako napojene myslim ten otackomer? na kraje plus a minus a na stred kabel z inducky rozdeleny na dva alebo ako? nechcem to zbytocne znicit. dakujem za odpoved
nero150: ked sa pozries na ten konektor tak to uvidis, dva sedive kabely nalavo su vzajomne spojene - to je signal
a potom ide minus a uplne napravo je plus. pre istotu si to ale skontroluj merakom ...
nero150: ked sa pozries na ten konektor tak to uvidis, dva sedive kabely nalavo su vzajomne spojene - to je signal
a potom ide minus a uplne napravo je plus. pre istotu si to ale skontroluj merakom ...