cawtw mam uz dlhsiu dobu mi pri cuvani skace cely predok ale na bombi hlavne do kopca a tak vymenil som silentbloky na motore aj praqvodovke na kr atky cas som mal s tym pokoj a teraz zase toto iste moze bit v haji lamela spojky???
cawtw mam uz dlhsiu dobu mi pri cuvani skace cely predok ale na bombi hlavne do kopca a tak vymenil som silentbloky na motore aj praqvodovke na kr atky cas som mal s tym pokoj a teraz zase toto iste moze bit v haji lamela spojky???
skus pozriet spojkove lanko moze bit kratke a ked cuvas tak sa motor nahne do predu a tym akoby si vymackaval spojku a preto ti to skace
skus pozriet spojkove lanko moze bit kratke a ked cuvas tak sa motor nahne do predu a tym akoby si vymackaval spojku a preto ti to skace
a este som chcel povedat mal som rovnaky problem a bolo to lanko dal som dlksie a je to v poriadku
a este som chcel povedat mal som rovnaky problem a bolo to lanko dal som dlksie a je to v poriadku
skorej si myslim ze je to predzvest mrtvej lamely ... jak ti zabera spojka ?
skorej si myslim ze je to predzvest mrtvej lamely ... jak ti zabera spojka ?
no spojka je tvrda tak kamen a zabera trochu nizsie jak je polovica ale ta zaber ma asi v rozmedzi 4-5mm trosku povolim a uz bere noo skusim najprv asi to lanko prevodovku sa mi nechce davat von
no spojka je tvrda tak kamen a zabera trochu nizsie jak je polovica ale ta zaber ma asi v rozmedzi 4-5mm trosku povolim a uz bere :D noo skusim najprv asi to lanko prevodovku sa mi nechce davat von :D
no tak to bude asi kratke lanko ale aj lamela bude chytena asi ked cuvam tak pri zosliapnutej spojke to hacze ale ked mam pustenu tak vycuvam aj do kopca vpohode ale ked dam 2ku a prikurim na to tak citim ze motor trosku podskakuje akoby smykala lamela
no tak to bude asi kratke lanko ale aj lamela bude chytena asi :( ked cuvam tak pri zosliapnutej spojke to hacze ale ked mam pustenu tak vycuvam aj do kopca vpohode :D ale ked dam 2ku a prikurim na to tak citim ze motor trosku podskakuje akoby smykala lamela :(
čaute pani mam podobne problemi.mne to začalo keď som dal komplet novu spojku.par km v pohode a potom to začalo a v lanku to neni kaj ešte hľadať?prosim o radu.
čaute pani mam podobne problemi.mne to začalo keď som dal komplet novu spojku.par km v pohode a potom to začalo a v lanku to neni kaj ešte hľadať?prosim o radu.
značku neviem ale daval som komplet novu sadu.a pozeral som na silembloky a tie su ok aspoň sa mi zda
značku neviem ale daval som komplet novu sadu.a pozeral som na silembloky a tie su ok aspoň sa mi zda
no ak to bol nejaky repasovany sunt tak smola ... pripadne mozno zostala zamastena po instalacii ...
no ak to bol nejaky repasovany sunt tak smola ... pripadne mozno zostala zamastena po instalacii ...
ja mam 1.8 d a taky mi to delalo tak jsem pridal trosku sytice a prestalo to skakat
ja mam 1.8 d a taky mi to delalo tak jsem pridal trosku sytice a prestalo to skakat
no vymenil som aj ti lanko za dlhsie asi o 2 cm sle to iste este skusim nastavyt zaber spojky ale Tief mal pravdu jr to asi lamela
no vymenil som aj ti lanko za dlhsie asi o 2 cm :D sle to iste este skusim nastavyt zaber spojky ale Tief mal pravdu jr to asi lamela :(
no konecne som prisiel na chybu zohnal som este dlhsi lanko o prar cm a spiatocka ide jak babika skusal som cuvat do kopca a ide pekne aky som rad ze nemusim davat von prevodovkzu fuu
no konecne som prisiel na chybu :) zohnal som este dlhsi lanko o prar cm a spiatocka ide jak babika skusal som cuvat do kopca a ide pekne :) aky som rad ze nemusim davat von prevodovkzu fuu :)