Zdavim BXaci dnes som sa rozhodol vymenit spodny silentblok na motore a ked som vytiahol predlženie poloosi tak som zistil že ložisko už je v haji a neviem či sa da vymenit ložisko osobitne alebo sa to meni s tou poloosou. Na ložisku som nasiel čislo 6006 ale nevyzerá to tak akoby sa to dalo z tamad stiahnut. Poradte prosim niekto kto už mal s tym skusenosti Ďakujem
Zdavim BXaci dnes som sa rozhodol vymenit spodny silentblok na motore a ked som vytiahol predlženie poloosi tak som zistil že ložisko už je v haji :( a neviem či sa da vymenit ložisko osobitne alebo sa to meni s tou poloosou. Na ložisku som nasiel čislo 6006 ale nevyzerá to tak akoby sa to dalo z tamad stiahnut. Poradte prosim niekto kto už mal s tym skusenosti Ďakujem :)
17.07.2014 11:33 -
Re: Ložisko pravej poloosi 1,8D
da sa vymenit v pohode....povol tie dve skrutky a mas ho vonku.....ako si pametam tak na poloosi je ocelovy valec co tlaci na lozisko z druhej strany ten tiez dolu z poloosi a mas to...Ja som tam este po vymene loziska dal na tu otvorenu stranu simering podla priemerov otvoru a poloosi koli spine.... tu mas postup z knihy...
da sa vymenit v pohode....povol tie dve skrutky a mas ho vonku.....ako si pametam tak na poloosi je ocelovy valec co tlaci na lozisko z druhej strany ten tiez dolu z poloosi a mas to...Ja som tam este po vymene loziska dal na tu otvorenu stranu simering podla priemerov otvoru a poloosi koli spine....:-d tu mas postup z knihy...
Přílohy: 12_hnaci_hridele.pdf ( 127918b ) -
22.07.2014 09:29 -
Este sa ta chcem spytat cím si ztiahol ten prsten a lozisko z poloosi skusil som kadeco ale drzi to jak privarene
Este sa ta chcem spytat cím si ztiahol ten prsten a lozisko z poloosi skusil som kadeco ale drzi to jak privarene :(
23.07.2014 21:44 -
ten prstenec z dovodu ze som nemal auogen tak som podla rady znameho donho zarezal flexov tvar x a ako sa to asi zohrialo tak to islo sklepnut.....a lozisko islo ako si pamatam ale ak nie tak nie je problem podla mna potom ako ho rozbijes opatrne odbrusit vhutorny kruzok....
ten prstenec z dovodu ze som nemal auogen tak som podla rady znameho donho zarezal flexov tvar x a ako sa to asi zohrialo tak to islo sklepnut.....a lozisko islo ako si pamatam ale ak nie tak nie je problem podla mna potom ako ho rozbijes opatrne odbrusit vhutorny kruzok....
04.08.2014 12:46 -
alebo si kup v baumaxe plynovy horak na jednorazove zasobniky ... ma to myslim nejakych 1700'C a na taketo veci je to parada ... a stoji to par korun ...
alebo si kup v baumaxe plynovy horak na jednorazove zasobniky ... ma to myslim nejakych 1700'C a na taketo veci je to parada ... a stoji to par korun ...