Chtel bych se zeptat, jak je to ted po zmene zakona s povinnosti mit helmu na jizdni kolo? Vim ze deti do urciteho veku ji musi mit povinne, ale jak to je presne? Vite nekdo? Nedari se mi to momentalne na internetu najit .... diky
Chtel bych se zeptat, jak je to ted po zmene zakona s povinnosti mit helmu na jizdni kolo? Vim ze deti do urciteho veku ji musi mit povinne, ale jak to je presne? Vite nekdo? Nedari se mi to momentalne na internetu najit .... diky ;)
Jojo a ked ta chyti tak mu vynadas a skopes ho ... takych pozname A v reali to bude: ano pan policajt, nie pan policajt, urcite pan policajt, uz budem dobry pan policajt, slubujem ze to uz nikdy nespravim pan policajt, dovidenia pan policajt a pozdravujte pani policajtovu
Jojo a ked ta chyti tak mu vynadas a skopes ho ... takych pozname :-D :-D :-D A v reali to bude: ano pan policajt, nie pan policajt, urcite pan policajt, uz budem dobry pan policajt, slubujem ze to uz nikdy nespravim pan policajt, dovidenia pan policajt a pozdravujte pani policajtovu :-D :-D :-D
Alxíku zkus se kouknout zde .link. úplné znění silničního zákona
Alxíku zkus se kouknout zde http://www.novapravidla.cz/uplne_zneni_zakona_o_silnicnim_provozu/ úplné znění silničního zákona
policajti si cyklistov nevsimaju uz mam zopar tych tisicov nabehanych po hlavnych cestach a nikto ma nikdy nezastavoval povina vybava je len na papieri ..prilbu si treba davat skor pre osobny pocit nie pre policajtov ..aj by som si daku kupil ale nemam penez
policajti si cyklistov nevsimaju uz mam zopar tych tisicov nabehanych po hlavnych cestach a nikto ma nikdy nezastavoval povina vybava je len na papieri ..prilbu si treba davat skor pre osobny pocit nie pre policajtov ..aj by som si daku kupil ale nemam penez :)
Tak je to takto: "Cyklista mladší 18 let je povinen za jízdy použít ochrannou přilbu schváleného typu podle zvláštního právního předpisu a mít ji nasazenou a řádně připevněnou na hlavě."
Cili do 18 let je povinna at uz jezdite kdekoliv. Nad 18 let je to na vas jak si vazite sveho zdravi
A tief a tomass, diky ze se drzite tematu
Tak je to takto: "Cyklista mladší 18 let je povinen za jízdy použít ochrannou přilbu schváleného typu podle zvláštního právního předpisu a mít ji nasazenou a řádně připevněnou na hlavě."
Cili do 18 let je povinna at uz jezdite kdekoliv. Nad 18 let je to na vas jak si vazite sveho zdravi :)
A tief a tomass, diky ze se drzite tematu ;)
alx pre teba vsetko nauc radsej deti poriadne jazdit posli ich na par kurzov karate tam sa naucia padat a namiesto prilby si kup par flias lhm
alx pre teba vsetko :)) nauc radsej deti poriadne jazdit posli ich na par kurzov karate tam sa naucia padat a namiesto prilby si kup par flias lhm :))
jo a uplne jsem zapomel podekovat Instalaterovi za odkaz, nasel jsem to prave tam
jo a uplne jsem zapomel podekovat Instalaterovi za odkaz, nasel jsem to prave tam ;)
tomass,nemáž pravdu,že si policajti ciklistů nevšímaj,je to nějakej pátek zpátky,ale na kole sem jezdil do práce a just mě stavěli,že prý michybí oderazky v kolech a kdesi cosi,prostě mě zdrbali
tomass,nemáž pravdu,že si policajti ciklistů nevšímaj,je to nějakej pátek zpátky,ale na kole sem jezdil do práce a just mě stavěli,že prý michybí oderazky v kolech a kdesi cosi,prostě mě zdrbali
U nas zas cez sviatky davali pokuty za jazdu na bycikli pod vplyvom alkoholu v cestnej premavke a taktiez obcas maju akciu zameranu aj na vybavicku - niekde to aj pisali, kolko loove za to vybrali - predpokladam, ze asi to nebolo par sto korun
U nas zas cez sviatky davali pokuty za jazdu na bycikli pod vplyvom alkoholu v cestnej premavke a taktiez obcas maju akciu zameranu aj na vybavicku - niekde to aj pisali, kolko loove za to vybrali - predpokladam, ze asi to nebolo par sto korun
A ja s tym uplne suhlasim - ja by som dal povinnu autoskolu aj chodcom a aj cyklistom - zvacsa kvoli nim su na ceste najvacsie chaosy a kolizne situacie typu: picka sa vybere sama na prechod, nepocka , kym ich tam bude aspon pat, alebo sa ani nepozre, alebo sa pohne jeden a ostatok akoby spal - to človek zbytočne zastavoval nehovoriac o riziku buracky odzadu, ak ten za mnou ma maly rozostup, co zvacsa vzdy ma, sak to poznate vsetci.
No a najlepsie je to , ked v oboch smeroch ide kolony rychlostou 50 km/h a cyklista na kraji cesty zacne obchádzať jamy, alebo sa rozhodne odbočit spôlsobom, ze doslova vystreli rukou do strany a v sekunde zacne odbocovat bez ohladu na to, ze mu idem na chvoste a najlepsie je , ked zastavi kolonu, lebo stoji v strede na ciare - ze nemoze odpocit, lerbo oproti je plno, za nim vznikne retazovka kvoli rozostupom a neprehladnosti celej cesty a on , co to sposobil veselo odbicykluje, akože sa ho to netyka.
A ja s tym uplne suhlasim - ja by som dal povinnu autoskolu aj chodcom a aj cyklistom - zvacsa kvoli nim su na ceste najvacsie chaosy a kolizne situacie typu: picka sa vybere sama na prechod, nepocka , kym ich tam bude aspon pat, alebo sa ani nepozre, alebo sa pohne jeden a ostatok akoby spal - to človek zbytočne zastavoval nehovoriac o riziku buracky odzadu, ak ten za mnou ma maly rozostup, co zvacsa vzdy ma, sak to poznate vsetci.
No a najlepsie je to , ked v oboch smeroch ide kolony rychlostou 50 km/h a cyklista na kraji cesty zacne obchádzať jamy, alebo sa rozhodne odbočit spôlsobom, ze doslova vystreli rukou do strany a v sekunde zacne odbocovat bez ohladu na to, ze mu idem na chvoste a najlepsie je , ked zastavi kolonu, lebo stoji v strede na ciare - ze nemoze odpocit, lerbo oproti je plno, za nim vznikne retazovka kvoli rozostupom a neprehladnosti celej cesty a on , co to sposobil veselo odbicykluje, akože sa ho to netyka.