Pokial si vymieňal kabeláž, nie je vylúčené, že došlo k nejakej nežiadúcej zámene vodičov. Ja by som určite viac nepokúšal osud a neštartoval, aby som si neprivodil viac škody ako osohu (ak je niečo zle pripojené). V prvom rade by som odpojil konektor od ECU, a premeral všetky vedenia od pinov na ňom s pinmi v motorovom priestore a inde, podľa schémy. Zaberie to nie viac ako hodinu. Potom ak by som si bol istý, že všetko je zapojené ako má byť, a tiež všade kde má byť 12V je 12V a všade kde má byť kostra je kostra, potom by som išiel po sprepojoch k snímačom a akčným členom. Na tej schéme motronic M1.3 alebo ML4.1 (neviem čo konktétne máš) to všetko je na jednom liste, len si treba naštudovať farebné označenia konektorov a káblov (ale káblov v tvojom prípade asi nie, keďže si ich vymenil a neviem či si dodržal farebné rozlíšenie).
Btw : Pokiaľ ti oranžová kontrolka funguje, skús pozrieť register chýb. Inak to čo si písal na začiatku, že kontrolka bliká po štarte 11 a 12 je podľa mňa len to, že sa rozsvecuje v dôsledku chyby, takže v pamäti ECU nejaká chyba určite je. Mne tiež keď je nejaký problém zasvieti jeden - dva krát a potom sa rozsvieti trvale. Na vyblikanie stačí kus kábla, čo dočiahne od zeleného konektora v motorovom priestore ku kostre (najlepšie k telu spínačky, aby si si mohol sadnúť za volant a počítať "bliky" .
Keď niečo vybádaš, napíš. Pretože ak chceš radu, musíš dať nejaké informácie, bez nich sa ťažko radí, pretože krištáľovú guľu má málokto, ...skoro nikto