BX uz vrci a celkom pekne, nespojazdnil som to tak dlho z financnych dovodov.. robil som GO motora a opravoval a menil vsetko potrebne.. aktualne som na sume 2600eur krasne sa bez problemov zdvihlo presiel som par metrov.. odstavil.. a nastal dalsi problem, cisto novy starter hella sa rozpadol, rozlomil sa pastorok a zošrotoval mi čidlo otáčok,dal som povodny starter a ide pekne len mi chyba podlozka pod cidlo otacok, inac je to uz zlozene, vytepovane,nalestene ,natankovane, len zabehnut motor a doodvzdusnovat vodu
problemov bolo v kabelazi ajajaj .. daval som z ineho 16V a opravoval som ju stylom ako bolo takze som len menil kable..a tie boli haluzne zapojene tiez + moja chyba s tou koncovkou .. prerobil som to podla schemy.. dalsi problem bol biely konektor v motorovom priestore, bol nespolahlivy tak som ho nahradil novsou verziou (letecky typ taky ten okruhly co sa zakruti do druheho) a je to ok
+diagnostika je nemozna, vzdy mi to blikalo kody mimo tabulku..tak napr vadne cidlo na zotrvacniku mi vyblikalo ako 91 a chybu ISCV mi blikalo ako 93 , RJ je z Mi 16 , (mam tri kusy ) skusal som to aj lexiou a tej sa nikdy nepodarilo spojit s autom, jedine co dokazala bolo vyvolanie blikania na palubnej doske